Month by Jess – september 2020

Month by Jess september 2020

Laten we alsjeblieft de tijd even stoppen?! Wat gaat het ontzettend hard en wat vind ik het soms bijna beangstigend hoe snel het allemaal gaat. We gaan alweer naar oktober, nog maar 3 volle maanden en het jaar is alweer om. Een heel gek jaar, maar goed nu even terug naar hier. De maand september die voorbij is en maand die voor mij vol in het teken stond van een eigen woning zoeken. Ik hoop jullie snel te kunnen vertellen dat ik een eigen huisje heb gevonden! Kijk je mee met wat ik nog meer heb gedaan afgelopen maand?

September 2020

Zoals gezegd ben ik druk bezig met het zoeken van een eigen huis. Ik heb afgelopen maand maar liefst 7 bezichtigingen gehad en heb op 3 huizen een bod uit gebracht. Het waren spannende dagen, want met de tijd van tegenwoordig heb je echt geen flauw idee meer of je een goed bod neerlegt of dat er een gek is die nog veel meer neerlegt voor het huis.

Gezien de hele situatie ben ik deze maand ook weer een keer naar de psycholoog geweest. Even van mij afpraten en vertellen hoe ik mij voel. Het is fijn als iemand van buitenaf even naar je luistert en je de goede kant op stuurt. Zegt dat je goed bezig bent en een sterke vrouw bent die er wel bovenop komt. Dat alles wat ik voel bij het rouwproces van het beëindigen van onze relatie hoort. Volgende maand ga ik nog een keertje naar haar toe.

Daarnaast was mijn mama ook nog jarig afgelopen maand! Abby was al bij hun voor de standaard oppasdag en ik ben ’s avonds ook daar gaan eten. Mijn zusje, haar man en dochtertje waren ook naar hier gekomen! Wat een verrassing voor mijn moeder. Zo leuk ook om Abby met haar nichtje te zien. Zo lief.

Afgelopen maand heb ik wel een hele gezellige maand gehad. Ik heb met verschillende vriendinnen gezellige avondjes gehad. Samen gegeten en spelletjes gedaan. Met een vriendin zou ik eigenlijk naar de film gaan, maar aangezien er alleen maar veel huil films draaiden in de bioscoop en ik even niet zo fijn in mijn vel zat die dag, heb ik gevraagd of we een spelletje konden spelen. Het is zo fijn dat ik dat tegen haar gewoon kan zeggen! En we hebben een super gezellige avond gehad.

Op stap

Afgelopen maand had ik een Bloggers event. Namelijk het Blogger by Nature event in Soest! Wat een leuke en leerzame dag heb ik gehad. Veel nieuwe inspiratie op gedaan om aan de slag te gaan met mijn blog. Dingen die ik achter de schermen kan doen, maar ook heb ik trainingen gehad hoe ik meer geld zou kunnen gaan verdienen met mijn blog door middel van affiliatie links. Heel veel informatie, welke ik allemaal voor mijzelf heb opgeschreven en nu moet ik daar nog even een weg in vinden hoe ik dat kan invoegen op Life by Jess!

Naast het event ben ik ook twee avonden met mijn moeder op pad geweest. We zijn naar het openlucht theater Caprera geweest in Bloemendaal. De ene avond dat we er waren speelde de Edwin Evers Band en de andere avond speelde Racoon er! Wat een mooie avonden hebben we gehad. Je mocht niet mee dansen of mee zingen, maar dat maakt het eigenlijk ook wel heel speciaal, je luistert echt naar de muziek op die magische plek. Voordat we naar de Edwin Evers band gingen hebben we ook nog gegeten bij Loetje. Heerlijk die biefstuk!

Ook ben ik nog een keer samen met Abby naar Monkey Town geweest. We hadden afgesproken met een andere mama met haar dochtertje, zodat ze samen konden spelen. Heel leuk zo een playdate, maar je bent alleen maar aan het rennen en vliegen achter de kinderen aan. Geen tijd om bij te kletsen eigenlijk!

Een kort maandoverzicht voor mijn doen, maar ik heb ook weinig foto’s gemaakt om toe te voegen in dit artikel! Als je mij op instagram volgt heb je in de stories wel wat filmpjes kunnen zien van de avonden in Caprera! Tot volgende maand!

Liefs Jessica, Life by Jess