Month by Jess September

Month by Jess September

De maand waarin we de mooie late zomerse dagen nog hadden en waarin de herfst officieel om de hoek kwam kijken is alweer voorbij. September is voorbij, wat gaat het snel. Toen ik mijn agenda nakeek om dit artikel te maken zag ik dat we het rustig aan hadden gedaan, ook wel eens lekker zo een maand. Soms heb je het zelf en samen ook even nodig om wat meer tijd samen door te brengen. We hebben er in ieder geval van genoten. Ik neem jullie mee in onze rustige maand.

September 2019 maandoverzicht

Afscheid nemen

Zoals ik vorige maand al vertelde hadden wij helaas te maken met een overlijden binnen de familie. In de eerste week van september hebben wij de uitvaart gehad. Om diverse dingen te regelen voor de nabestaande ben ik ingeschakeld als regeltante. Na de uitvaart kwamen dan ook alle administratieve taken voorbij. Als het goed is, ben ik redelijk op het einde qua invullen van papieren, opsturen en wachten op een reactie. Ook wel fijn, want het is voor mij de eerste keer dat ik dit regel na een overlijden en je wit er wel je volste concentratie bijhouden en liever niks over het hoofd zien. Volgens mij is dat tot heden gelukt! Hopelijk kan ik de rest ook nog goed afronden en dan is het regelhoofdstuk dicht.

Month by Jess september

Ontspanning

Na alle emoties was het tijd om weer een tot mijzelf te komen. Gelukkig komt mijn maandelijkse relax uitje weer terug en kan ik weer even helemaal zen worden. Deze maand was weer de eerste keer dat ik naar een klankschaalconcert ben geweest. Wat was ik ontspannen daarna en wat heb ik heerlijk geslapen die nacht. De nachten daarvoor werd ik om de twee uur wakker (waarvoor geen idee). Na die avond ben ik als een blok in slaap gevallen tot de volgende ochtend Abby mij wekte.

Ook Abby had een relaxmiddag. Laatste zijn we met haar naar Dinky’s in Assendelft gegaan waar ze mocht babyfloaten. Ik had hiervoor een bon gekregen van die lieve meiden waar ik al een aantal jaar contact mee heb. Abby genoot er zichtbaar van en ze heeft een halfuur lang gedobberd in het water. Dit gaan we waarschijnlijk nog wel een keertje doen met haar.

Uitstapjes in september

Deze maand stonden er diverse uitstapjes op de planning. Zo ben ik naar twee jaarmarkten in de buurt geweest. Een keer in Vijfhuizen en een keer in Lisse. Altijd even leuk om overheen te struinen.

We zijn met Abby gaan babyzwemmen voor de tweede keer en we zijn met haar naar de geitenboerderij geweest.

Month by Jess september

Ook hadden we nog met onze Amerika vrienden afgesproken, welke het lachen vinden dat ze omgedoopt zijn, in mijn Amerika artikelen, tot S. en I. (dat zeiden ze toevallig die avond dat we er waren). We hebben samen een hapje gegeten en daarna hebben we nog een spelletje gedaan.

Ook heb ik nog een modeshow gelopen bij Zizzi, de winkel voor grote maten voor dames. Het was erg leuk om te doen, ontzettend buiten mijn comfortzone, maar toen ik daar eenmaal was en liep was het erg leuk om te doen. Het scheelde ontzettend dat de andere modellen geen maatje 36 hadden, maar ook net als mij een grotere maat droegen. Zo voel je je al een stuk minder bekeken dan anders. Wie weet loop ik de volgende keer wel weer mee, want ik heb gezegd dat ze me weer mogen vragen een volgende keer!

Month by Jess september

Hoera!

Hoera voor een vriend van ons. Hij werd eind augustus 30 en zijn vrouw had een surpriseparty geregeld. Wij waren de smoes haha, we zouden in de avond met elkaar afspreken om samen te eten en een spelletje te spelen. Toen hij thuiskwam van zijn werk, stond de woonkamer vol! Het was een echte verrassing!

22 september was mijn moeder jarig! Hoera voor mama. We zijn gaan bowlen en daarna hebben we een hapje gegeten in het restaurant wat daaraan vast zit. Altijd leuk om daar te zijn, want in een zaal daar zijn we getrouwd! Even terugdenken aan die dag, 10 april 2015!

Geen hoera voor een verjaardag, maar wel voor een vriendin van mij. Zij is op zichzelf gaan wonen en ik ben in haar huis gaan kijken. Tijdens het klussen heb ik het huisje al gezien, maar nu is het af! Wat is het mooi geworden en ik hoop dat ze er met heel veel plezier gaat wonen.

9 maanden zitten er alweer op dit jaar. Ondanks dat dit een maand was waarin ik niet heel veel foto’s heb gemaakt, wil ik toch het maandoverzicht online zetten. Ik vind het namelijk zelf heel leuk om af en toe nog even terug te lezen wat ik heb gedaan. Hoe was jullie september?

Liefs Jessica, Life by Jess

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge