Month by Jess # Oktober veel klussen

Month by Jess oktober

Het is weer tijd om terug te kijken naar een maand die geweest is. De maand oktober is alweer afgelopen. Dat betekend nog maar 2 maanden te gaan dit jaar. Dan gaan we alweer richting 2018. Nog twee maanden dan hebben we de gezellige kerstdagen alweer achter ons liggen. Oktober was een nuttige maand, we hebben veel geklust, maar daarnaast hebben we ook andere leuke dingen gedaan.

Klussen

Begin oktober hadden Vincent en ik samen een week vrij, deze week hebben we gedoopt als onze klusweek. In een ander artikel, klik hier, heb ik al verteld wat we allemaal gedaan hebben. Ik ben er zo blij mee, het voelt nu al zoveel gezelliger en sfeervoller dan voorheen. Als iemand tips heeft voor accessoires, let me know!

Klusweek, Month by Jess Oktober

Op bezoek bij…

Deze maand hebben we bezoek gehad van onze vrienden die we hebben leren kennen op vakantie 2 jaar geleden. Wij spelen altijd het spel keezen, zo ook deze keer. Nu hadden we mannen weer eens gewonnen, het is ze gegund. Haha, vanaf juni hebben de vrouwen alle spellen gewonnen en hadden ze echt heel veel pech.

Month by Jess Oktober (4)Het was weer tijd om af te spreken met de fokker van onze Harvey, die helaas niet meer bij ons is. Eens in de paar maanden gaan we daar op bezoek om katten te knuffelen. En wie weet, haalt dat Vincent nog een keer over voor zo’n knapperd. Op de bovenstaande foto sta ik op de foto van de mama van Harvey. Wat een prachtbeest is het hé. Het is dat ze zo fors is, anders had ik haar onder me vest gestopt en mee genomen. En kijk dit dropje dan hier beneden… Betrapt toen ik hem in mijn tas deed haha..

Month by Jess Oktober (4)

Mijn schoonzus is nu 32 weken zwanger en er was een babyshower voor haar georganiseerd. Het was een leuke middag en ze was echt super verrast. We hadden een paar spelletjes gedaan, waaronder ook babyfoto’s raden. Niet leuk, want ik wordt altijd meteen geraden.

Werken aan mezelf

In Oktober ben ik weer bij Iris langs geweest. We hebben gepraat over hoe het gaat met voeding, sporten en relaxen. Sinds enkele weken eet ik glutenvrij en ik denk echt wel verschil te merken aan mijn energie. Fysiek ben ik nog wel heel erg moe, en zitten er nog veel emoties, maar lichamelijk gaat het wel echt een stuk beter. Als jullie nog tips hebben voor Glutenvrij eten, ik hoor het graag.

Uit de bloedtest die ik bij haar heb laten doen een paar weken terug, kwam ook uit dat ik een dunne darm blokkade heb. Dit heb ik aangepakt met een Detox Massage. Ik zal nog laten weten hoe het is vergaan en of ik er iets van gemerkt heb de dagen daarna, ik heb deze gisteren pas gehad namelijk.

voornemens, afval avontuur, weekplanning, hernia operatie, 60 day challenge, sportief, persoonlijke voornemens

Ook ben ik het sporten weer aan het oppakken. Nu ik weer wat meer energie heb, heb ik dus ook weer de puf om te sporten. Goed voor de qualitytime met mijn zusje. We zijn al een paar keer samen gaan sporten. Natuurlijk is relaxen ook heel belangrijk en dat doe ik bij de schoonheidsspecialiste.

! LET OP ! Binnenkort heb ik samen met mijn schoonheidsspecialiste een winactie. Rond eind November, begin December kan je deze op Life by Jess verwachten!

Uitstapjes in oktober

Vincent vroeg mij begin december al mee naar Texel, hij moest daar werken, maar dan kon ik wel mee. We zouden dan ook een nacht blijven slapen. Helaas kon ik zo last minute geen vervoer meer regelen en moest ik het helaas afzeggen. Ik baalde er zo ontzettend van, want ik kon wel twee dagen Texel gebruiken.

Month by Jess Oktober (4)

Tot hij afgelopen zaterdag ook naar Texel moest. Hup mee in de auto en gaan met die banaan. Ik heb hem eerst even geholpen met werken, en daarna ben ik even het centrum in gegaan. Heerlijk door de straten struinen en rustig aan alles bekijken in de winkeltjes daar. We zouden ook daar gaan eten en dan pas na het eten terug rijden, maar dat liep helaas anders en waren we rond 19:00 uur weer thuis.

Month by Jess Oktober (4)

Texel was weer heerlijk. Meteen maar even een weekend blokken dat we daar weer heen gaan. Misschien als we 6 jaar samen zijn?

Month by Jess Oktober (4)

Zondag de 29ste ben ik in de auto gestapt richting Etten-Leur. De dames van Alboe.nl vierde en feestje voor hun twee jarig bestaan en ik mocht daarheen komen! Natuurlijk even op de foto met de dames!

Month by Jess Oktober (4)

Had je ook mijn echtepostiscool pakketje al gezien? Ik ben zo verrast met zoveel leuke spulletjes. Maandag heb ik nog een pakketje op de post gedaan voor de Instaswap. Ben benieuwd wanneer ik die van mij binnen krijg. Dan laat ik jullie ook nog zien wat ik heb gekregen!

Liefs Jessica, Life by Jess

8 comments

 • Lodi

  Zo drukke maand zo te lezen. Wat fijn dat jullie toch nog even samen op stap konden, even er tussen uit is zo ontzettend belangrijk.

 • Susan

  Leuk maandje! Ook leuk dat jij het per maand “opspaart”, en niet per week. Ik vind dat je een hele positieve uitstraling hebt! En ik hou van je kleur op de muur; heb namelijk dezelfde! Haha. Fijne dag!

 • Lien

  Leuk zeg! Wij zijn hier ook weer aan t klussen geslagen. In de slaapkamer van de jongste.

 • Marjolein

  Drukke maand zeg! Ik stond er nog niet bij stil dat het al bijna kerstmis is, wat gaat de tijd vlug! Ik ben benieuwd om te vernemen hoe het verder met je dunne darm gaat! Want zelf heb ik ook veel last ervan, dus ben wel geïnteresseerd.

 • Kreanimo

  Naar Texel wil ik ook eens.
  Lijkt me zo tof.

  Fijne maand november.

 • Rory

  Echte post is zeker cool. Jammer dat het zo weinig meer gebeurd. Al maak ik mij daar zelf ook schuldig aan. Ik wil drie kaarten / brieven versturen sinds vorige week. Vrijdag de postzegels gekocht en nog steeds heb ik nog niets geschreven. Laat staan verstuurd. Goede reminder dit.
  En de Waddeneilanden zijn heerlijk! Grootste voorkeur heb ik voor Schiermonnikoog, maar ook Ameland en Vlieland bezoeken we regelmatig. Het liefst inclusief logeren inderdaad.
  Rory heeft recent gepubliceerd…Hoe gezellig ‘Gezinnig’ kan zijn. Iets met Checkpad en SlaapkletsMy Profile

  • Jessica (author)

   En zijn de kaarten al op de post gegaan na deze reminder? Haha ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge