Month by Jess – Oktober

Month by Jess oktober

Oktober, wat is deze maand voorbij gevlogen. De eerste week waren wij nog op vakantie en daarna hebben we samen nog een week vrij gehad. Vanaf toen begon het werkende leven weer. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dingen gebeurd, lees je mee?

Vakantie en klussen

Zoals gezegd, de eerste week waren we nog op vakantie. Op maandag 8 oktober zijn we terug gekomen van vakantie en werden we door mijn ouders opgehaald van Schiphol. Blij om weer thuis te zijn. Inmiddels staan er al 2 reisverslagen online op Life by Jess. Lees hier het verslag over San Francisco en lees hier het verslag over het eerste stuk Highway 1.

Month by jess oktober

Na terugkomst van vakantie hadden wij nog een controle staan bij de verloskundige. We wilde deze graag afwachten voordat we de zwangerschap bekend zouden maken op internet. Alles zag er helemaal goed uit en zo zette wij onze aankondiging op Facebook, Instagram en op mijn blog. Wat een ontzettend lieve reacties zijn hier opgekomen! Bedankt nog allemaal!

Ik wil niet al te veel vertellen in dit artikel over de zwangerschap, want hier wil ik aparte updates van maken. Wat ik wel al kan vertellen is dat de babykamer gestuced is! Zo hebben wij nog even de tijd om alles te schilderen voordat het kamertje komt. Super veel zin in.

Ook heeft mijn moeder nog geholpen met de nieuwe binnendeuren schilderen. Knapt het toch wel van op.

Uitstapjes

Op 18 oktober ben ik samen met mijn moeder naar het laatste concert van Hardwell geweest. Dit werd in het ziggodome gegeven met het Metropol orkest. Wauw dit was echt super vet om mee te maken. Hopelijk komt hij nog terug in het vak en horen we nog een keer wat van hem!

Month by jess oktober

Deze maand hebben we ook weer gezellig met een paar vrienden af gesproken. En wat doen we dan? Juist spelletjes spelen! Natuurlijk komt Keezen dan aan bod, maar we hebben deze keer ook 30 seconds gedaan. Super leuk spel om te spelen en hij staat al op mijn lijstje (voor het geval dat we aan kerstcadeautjes doen haha).

Month by jess oktober

Na de gezellige avonden, moest er natuurlijk ook nog wat geleerd worden. Dat hebben jullie al kunnen lezen in mijn verslag over het Yoast blog event! Wat was het gaaf om daarbij te zijn en wat heb ik weer veel geleerd.

Was er nog ergens ontspanning deze maand? Ja zeker! Afgelopen maandag ben ik samen met mijn moeder naar een klankschaalconcert geweest. Wij doen dit wel vaker. Deze keer was die weer erg fijn, heerlijk ontspannen kwam ik thuis. Wie kent dit ook en heeft het wel eens gedaan?

Month by jess oktober

Hallo herfst!

Ja de herfst is qua weer ook officieel begonnen in oktober. Waar we met nog lekker weer thuis kwamen uit Amerika, zitten we nu met de kachel aan. Brr wat een omslag ineens en zo koud ook meteen. Is er een van jullie die naar dit weer heeft uitgekeken? Kan het me niet voorstellen! Geef mij maar lekker een zonnetje.

Hopelijk kan ik jullie de volgende keer een leuker maandoverzicht laten zien! Het was niet heel spannend deze maand. Hopelijk vonden jullie het toch wel leuk om te lezen. Tot volgende maand en vergeet natuurlijk niet Life by Jess in de gaten te houden, want er komen veel leuke artikelen aan deze komende weken!

Liefs Jessica, Life by Jess