Month by Jess – Oktober

Month by Jess oktober 2020

Nog maar twee volle maanden en het jaar is alweer om! Wat een emotioneel jaar is geweest, eindigt gelukkig heel fijn, doordat ik weet dat ik binnen vier weken de sleutels ontvang van mijn nieuwe huis! De maand oktober is alweer voorbij. Een maand die voor mij vol in het teken stond alles regelen rondom de financiering van het huis en het doen van grote aankopen. Kijk je mee met wat ik nog meer heb gedaan afgelopen maand?

Oktober 2020

Het overgrote deel ben ik bezig geweest met het regelen van de financiering voor het huis. Zo heb ik diverse telefoongesprekken gehad met de bank, moeten er veel stukken ingevuld en ingeleverd worden en daarna kon het wachten beginnen. In de tussentijd ben ik wel voor een keuken gaan kijken en deze heb ik gevonden en besteld! Hij is zelfs al ingemeten en hopelijk komt deze eind februari, nog even geduld dus. Verder ben ik diverse keren naar woonboulevards geweest, heb ik op heel veel banken gezeten en op heel veel bedden gelegen. Uiteindelijk heb ik afgelopen weekend een nieuwe bank en een nieuw bed besteld! Hopelijk zijn deze half januari allebei binnen als ik ga verhuizen.

Naast alle regeldingen voor het huis, heb ik ook wel de ontspanning op gezocht. Zo vond ik dat mijn uiterlijk wat aandacht mocht krijgen en ben ik naar de pedicure gegaan en heb ik mijn nagels laten doen. Sinds mijn maagverkleining heb ik geen nagels meer gehad, maar ze zijn weer terug van weg geweest en het is heerlijk! Ik vind het zo ontzettend mooi en snap niet dat ik zo lang zonder heb gekund.

Verder ben ik heel veel gaan wandelen met Abby, zowel in de omgeving als in het bos dichtbij ons in de buurt. Vaak zette ik haar na mijn werk nog even in de wagen om een rondje om te gaan. Even een frisse neus halen. Afgelopen zondag ben ik ook nog een rondje met haar gaan fietsen. Ik geniet zo van het feit dat ik meer kan doen met haar en dat het zoveel makkelijker gaat! Ook voor mijzelf uiteraard, want wandelen doe ik met twee vingers in mijn neus ondertussen. Heerlijk! Deze maand ben ik ook een middag naar het strand geweest, heerlijk een goed stuk gewandeld. Dan denk je altijd, wat jammer dat ik hier niet vaker heen ga. Voornemen voor november, dat als het eens goed weer is, om lekker naar het strand te gaan met Abby of op de dag dat Vincent Abby heeft, zodat ik alleen kan wandelen.

Vriendinnen

Afgelopen maand heb ik met diverse vriendinnen afgesproken. Zo ben ik begin van de maand naar een vriendin geweest waarvan ik haar zoontje al een tijdje niet meer gezien had. Wat groeien die kleintjes toch snel. Abby kon mooi weer even samen spelen. Het is wel schattig om te zien hoe zij dan op het kleed naast hem gaat liggen en haar speelgoed met hem wilt delen. (Niet te veel haha). Een andere vriendin van mij was jarig en ik ben een cadeautje gaan langs brengen bij haar. Even gekletst en haar heb ik nog twee keer gezien deze maand. Ze is nog een keertje mee geweest op banken jacht.

Het fijne van alleen thuis zijn met eten, is dat je vriendinnen zichzelf soms uitnodigen haha. Zo belde een vriendin mij op, Jess ik ben veel alleen want mijn vriend is veel avonden werken. Vind je het leuk om af te spreken en misschien samen te eten? Ja prima! Kom je wel naar mij, zodat ik geen oppas voor Abby hoef te regelen?! Haha zo gaan die gesprekken en zo staan er ineens wat afspraken in de agenda om samen met een vriendin te eten. Ik vind het alleen maar heel gezellig. Zo kan ik weer wat anders koken dan ik normaal doe voor mijzelf en komt de variatie weer een beetje terug in de keuken.

Ik heb ook, naar aanleiding van een tip van mijn nep zusje, het spelletje Keer op Keer 2 gekocht. Deze heb ik ook met haar gespeeld toen zij een middag bij mij was. Heel leuk spel en ook super leuk om alleen te spelen!

Nog meer oktober

Afgelopen maand ben ik, nadat ik wist dat ik zou gaan verhuizen, ook gaan kijken bij een andere kinderopvang voor Abby. Een opvang die twee straten achter ons nieuwe huis zit en waar we dus lopend heen kunnen. Het voelde erg goed en Abby is ingeschreven en kan per december al terecht! Ze liep tijdens de rondleiding lekker in de rondte en ineens zat ze bij de peuters aan tafel een cracker mee te eten (uiteraard na het vragen van toestemming of ze het mocht). Gaf een heel fijn gevoel dat ze zo makkelijk daar rondliep.

Van de kliniek van mijn maagverkleining heb ik nog een digitale sessie gehad. Hoe gaat het nu, nog wat tips van de diëtiste en van de psycholoog. Binnenkort zal ik een update schrijven hoe het gaat met mij. Het is inmiddels 10 maanden geleden en ik voel mij zo ontzettend goed, maar daar later dus meer over! Als je mij volgt op Instagram zie je wel het een en ander al voorbij komen via foto’s en stories.

Afgelopen vrijdag heb ik een halve dag gewerkt, omdat dit niet vaak gebeurd hadden we ook de afdelingsborrel weer gehad! Gezellig met de afdeling om half 5 in Teams voor een vrijdagmiddagborrel. Aangezien ik nog niet geproost had op het rondkomen van mijn financiering moest dat natuurlijk nog gebeuren! Om half 6 was het tijd om uit te loggen en te gaan genieten van het weekend.

Dit was de maand oktober weer. Voor komende maand staat er hopelijk weer eens een zwemsessie met Abby op de planning. Hopelijk blijven de zwembaden nog open, zodat ik het ook werkelijkheid kan gaan maken. Nu met het koude weer vind ik het heerlijk om dan na het zwemmen weer buiten te komen en ook Abby is echt een water ratje dus dat wil ik blijven stimuleren door geregeld te gaan zwemmen. Heeft iemand van jullie ervaring met wasbare zwemluiers? Laat het mij weten, ik zit eraan te denken om dit aan te schaffen voor onze zwem ochtenden. Hoe was jullie maand oktober? Wat is hetgeen dat je het meeste bij is gebleven?

Liefs Jessica, Life by Jess