Month by Jess # November

Month by Jess November, veel vrij geweest (1)

De maand november, een niet zo een hele spannende maand gezien ik 3 weken vrij ben geweest, waarvan ook nog 1 week op vakantie. Over de vakantie schreef ik al een verslag, deze heb ik in twee delen opgedeeld. Lees ze hier nog eens: deel 1 & deel 2. Ondanks dat ik veel vrij geweest ben heb ik toch nog wel leuke dingen mee gemaakt die ik met jullie kan delen. Kijk je mee hoe mijn een na laatste maand van het jaar 2017 was?

Veel vrij geweest, vakantie & uitjes!

De eerste twee weken van november waren rustig. Ik was aan het uitkijken naar de vakantie. Een heerlijke week weg met mijn moeder naar Tenerife! Heb echt genoten.

Vakantie op Tenerife

Wel hebben we nog een paar dingen ondernomen de eerste weken. Zo hebben we een bedrijfsfeest gehad van mijn werkgever. Deze werd gehouden in het Rijtuigenloods in Amersfoort. Een mooie, bijzondere locatie voor een feest. Het was een hartstikke gezellige avond en na het feest zijn we nog even de stad in geweest. Met de nadruk op even, wat een mensen, niet veel meer het soort… Nee daar hoor ik niet tussen, hup naar het hotel en daar lekker slapen!

November veel vrij geweest

Ook zijn we met mijn ouders en zusje naar het Safaripark Beekse Bergen geweest. Dit was nog een cadeau wat we ze hadden gegeven voor hun trouwdag in Februari. Ja oeps Februari! Maar het is ingelost en we hebben een gezellige dag gehad en daar gaat het om.

Safaripark Beekse Bergen (1)

De zaterdag na de vakantie (25 november) zijn Vincent en ik samen met onze vakantievrienden naar Kensington geweest. Wij hadden de kaarten al, maar voor hen heb ik deze later nog geregeld. Zij is echt een groot fan en toen ze hoorde dat wij gingen wilde ze ook. Haar man zei tegen mij regel maar voor ons, maar een verrassing was het niet meer, want ze wist alles al hahaha, beetje jammer!

November veel vrij geweest

 

November veel vrij geweest

Nog meer momenten uit November 

Ik ben veel vrij geweest, maar ik doe ook nog wel wat als ik vrij ben. Zo heb ik mijn nagels weer laten bijwerken, even naturel deze keer en dan gaan we met kerst los!

November veel vrij geweest

Ook hebben we met verschillende vrienden van ons afgesproken. Met de een hebben we keezen gespeeld, met de ander hebben we bij ons een kop koffie gedronken en we zijn nog een keer naar een vrienden toe geweest. Heel gezellig, zo onderhoud je je contacten hé! In levende lijve en niet alleen maar via Facebook, Instagram of WhatsApp.

Oowja, wat vind je trouwens van mijn pannenkoekenplantje? Ik ben er zo blij mee! Eindelijk zo’n plantje bij ons in huis.

November veel vrij geweest

Last van me rikketik

In mijn vakantie, toen ik thuis was, ben ik ook nog een keer bij de huisarts geweest. Sinds het einde van de vakantie had ik last van mijn hart. Deze maakte een aantal keer per uur een extra sprong. Ik wilde dit toch even laten controleren.

Ik had al bedacht dat het door mijn hormonen (de medicijnen) kon komen. Hier kan je namelijk een hoge bloeddruk van krijgen en dat kan weer zorgen voor hartproblemen. Eerst had ik mijn bloeddruk laten meten bij de assistente, maar deze was prima. 118/70. Perfecter kan je hem bijna niet krijgen. Toen heb ik toch maar een afspraak gemaakt bij de huisarts, want zo klopte mijn “theorie” niet meer.

De huisarts verwees me door richting het ziekenhuis om een ECG te laten maken, zodat we zeker wisten dat het niet aan mijn hart zelf lag. Dit heb ik dus laten doen en alles was goed. Gelukkig! Ik heb er een dag of twee minder last van gehad, maar nu heb ik het weer. Ik moet eerst van jezelf eens goed gaan letten op mijn ademhalen, ik denk dat er daar een hoop mis gaat waardoor dit de uitwerking is bij mij. Een soort hyperventilatie. Even de komende weken afwachten hoe het gaat, anders weer terug naar de huisarts.

Gelukkig dat er niks uit is gekomen. Het belemmerd mij verder ook niet in mijn dagelijkse doen, alleen na zo een overslag heb ik het wel heel even benauwd. Goed adem halen en het is klaar.

Doei November, Hallo December

Dit was het dan, de een na laatste maand uit 2017. Ik kan er gewoon niet meer bij met mijn hoofd hoe snel dit is gegaan. De tijd lijkt alleen maar sneller te gaan in de loop der jaren. Hoe ziet jullie december maand eruit? Hebben jullie plannen met kerst? Ik wens jullie bij deze alvast hele fijne kerstdagen en natuurlijk heel veel plezier met de voorpret naar de kerstdagen toe.

 

Liefs Jessica, Life by Jess