Month by Jess November – vakantie en rust

Month by Jess November

November is alweer voorbij en het is niet normaal hoe snel het allemaal gaat. Deze maand ben ik samen met mijn moeder en Abby op vakantie geweest. Normaliter ging ik altijd 7 dagen weg met mijn moeder, maar omdat we dit altijd te kort vonden hebben we er nu 10 dagen van gemaakt. 10 dagen zei ik? Ja dat klopt, maar het voelde als 5 dagen. Wat is de tijd snel gegaan en wat ben ik blij dat ik deze vakantie en rust heb mogen ervaren deze dagen. Wil je lezen hoe onze vakantie was, klik dan hier voor het verslag! Nu neem ik jullie mee in de elfde maand van het jaar, welke voor mij in het teken stond van vakantie en rust. Even een stapje terug na de ontzettend drukke oktober maand.

November – vakantie en rust

Zoals gezegd, vakantie en rust, dat waren de werkwoorden van deze maand. Oktober was ontzettend druk en daar moest ik wel even van bijkomen. Even wat minder plannen maken, minder afspreken en weer even wat meer thuis op de bank kunnen hangen. Dit artikel zal dan ook niet heel lang worden denk ik, gezien de meeste dagen van November al beschreven staan in het vakantie verslag van Gran Canaria.

Month by Jess November

Samen met mijn moeder, nep mama en nep zusje ben ik naar de Ladiesnight van Last Christmas geweest. Een leuke film, maar ik had er iets meer van verwacht. Ik zal hem niet snel nog een keer gaan kijken. Wel is het heel gezellig om wat meer tijd te hebben zo samen en er was een hoekje opgezet met attributen en een fotohokje. Super grappig en daar hebben wij natuurlijk wel even gebruik van gemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het resultaat van een gezellige avond! 🥰

Een bericht gedeeld door Jessica (@lifebyjessblog) op

Deze maand was ook mijn oma nog jarig (85 jaar geworden) en ik ben nog naar de schoonheidsspecialiste geweest. Daar het erover hebben dat ik voor de bevalling van Abby voor het laatst ben geweest! Te erg en dat laten we niet nog eens gebeuren.

De maand november stond voor mijn zusje in het teken van trouwen! Afgelopen donderdag is zij met haar man in het huwelijksbootje gestapt. In maart zal er een kleine geboren worden en zij wilde alles goed geregeld hebben. Het was een leuke en mooie dag. Volgens mij hebben ze genoten! Leuk detail, hun hond mocht mee naar de trouwzaal op het gemeentehuis en zij heeft hun de ringen gebracht.

Baby dingen… 

Deze maand ben ik wel twee keer op kraamvisite geweest, zo klein! Het meisje, Marley, heb ik vast mogen houden en wat is dat dan een groot verschil met Abby. Ik vind het best wel heel erg jammer dat je geheugen eigenlijk niet in staat is om dat gevoel goed te behouden. Ik kon me namelijk niet meer voorstellen dat Abby zo klein is geweest, wat ze uiteraard wel is geweest. Genoten dat ik even met haar heb mogen knuffelen.

Daarnaast had ik deze maand ook een babyshower voor een vriendin van mij. We zijn met een klein clubje gaan high tea-en. Leuk georganiseerd en we moesten allemaal een babyfoto meenemen om een raad spelletje mee te kunnen doen. Ze zag mijn foto en het eerste wat ze zei: “He dat is Abby, dus dit ben jij Jess” Haha, jep. Abby is echt een kopietje van mij als baby zijnde qua uiterlijk.

en nog meer… 

Ook heb ik afgelopen maand mijn screening gehad voor een maagverkleining. Binnenkort vertel ik daar meer over, want ik heb de uitslag al binnen! Veel sneller dan verwacht. Volgende week kunnen jullie hier denk ik een artikel over verwachten.

Afgelopen zaterdag heb ik op mijn werk geholpen met het Sinterklaas feest wat geregeld was. Het was een super leuke dag en Vincent is ’s middags nog geweest met Abby. Ze is heeft hele mooie houten blokken gehad van Little Dutch. Ook is Sinterklaas bij mijn ouders nog langs geweest voor haar (een pyjama met haar eigen naam) en bij ons thuis is die ook langs geweest (een puppy rammelaar).

Zoals gezegd een redelijk rustige maand, even bijkomen van de drukke oktober maand en voor de komende maand. Gelukkig heb ik voor de komende weken wel kunnen zorgen dat het niet super druk is qua afspraken. Ik hoop dus dat ik nog een beetje in dit relaxte gevoel verder kan de komende maand.

Wat was jullie leukste moment afgelopen maand?

Liefs Jessica, Life by Jess