Month by Jess – November 2020

Month by Jess november 2020

Een overzicht van de maand november hebben jullie nog van mij tegoed. De een na laatste maand van dit jaar is alweer voorbij en inmiddels zijn we alweer enkele dagen op weg in december. Wat is dit jaar onwijs snel gegaan! Ik vind het echt bizar als ik er aan terug denk. Nu is het sowieso een heel vreemd jaar geweest voor iedereen, maar ook voor mij persoonlijk door mijn maagverkleining en door de scheiding. Inmiddels sta ik weer redelijk stevig in mijn schoenen en zie ik de toekomst positief in. Deze maand was voor mij het teken van de toekomst. Dit omdat ik de sleutel van mijn eigen huis heb gekregen! Lezen jullie mee hoe mijn maand verder was?

Month by Jess November

Afgelopen maand was naar mijn idee niet super druk. Ik heb wel diverse avondjes wat vriendinnen over de vloer gehad. Gezellig samen eten, samen kletsen en een vriendin is ook een keer blijven slapen zodat zij ook een drankje kon doen tijdens de avond. Erg gezellig en bijzonder op wat voor gesprekken je dan komt. Heel dankbaar voor deze vriendschappen die zo onwijs stevig staan. Stuk voor stuk kan ik deze meiden bellen als er iets aan de hand is en ze zullen altijd voor mij klaar staan. Zo blij met hen! Met een van mijn collega’s ben ik ook gaan sporten. We hebben het er vaak over, zeker nu ik zoveel afgevallen ben, dat sporten ook wel goed zou zijn voor mij. Eindelijk was het twee weken geleden zover dat zij mij over de streep had getrokken om mee te gaan bootcampen. Dat heb ik geweten! Ik heb op zondag de les gehad en tot en met donderdag heb ik met spierpijn gelopen. AUW!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessica (@lifebyjessblog)

Ook ben ik met mijn ouders op een zaterdag nog naar mijn zusje gereden. Twee uur heen, twee uur terug. We hebben daar een gezellige dag gehad met z’n alle. Even naar de winkel geweest met mijn zusje en daarna bij haar thuis geweest. Elkaar weer even gezien en ook met de kleine van mijn zusje even geknuffeld.

Onderhoudsafspraken

Deze maand was ook een maand van enkele gezondheid onderhoudsafspraken. Om het maar even een naam te geven. Zo moest ik bloedprikken om te kijken hoe mijn suiker ervoor staat. Ik was dit helemaal vergeten tot ik enkele weken geleden gebeld werd door de huisarts of ik dat wilde gaan doen. Dit in verband met de zwangerschapssuiker die ik heb gehad tijdens de zwangerschap van Abby. Vond het best grappig dat ik moest gaan prikken, mijn maagverkleining heeft er namelijk al voor gezorgd dat mijn suiker prima op orde is en heel af en toe prik dit thuis ook nog om te controleren! Maar goed hoort er bij, komende 4 jaar nog elk jaar een keertje wat ik begreep.

Daarnaast ben ik ook naar de fysio gegaan. Ik ben nu veel aan het wandelen en ik merk heel erg dat mijn rug het op een gegeven moment niet meer trekt door de verzuring. Dus ik heb bij de fysio weer even de oefeningen besproken en ben weer even los gemasseerd. Altijd lekker! En als laatste heb ik bij de tandarts in de stoel gelegen. Mijn bovenspalk raakte elke keer los. Deze is er nu uitgehaald, ik heb opnieuw moeten happen en volgende week wordt er een nieuwe spalk geplaatst. Hopelijk gaat deze niet elke keer los zitten.

En de auto is ook nog voor onderhoud geweest deze maand. Heel fijn zo een uitgave als je een huis moet gaan opknappen. Not! Buiten dat moest het toch een keer gebeuren en is het heel belangrijk om veilig te kunnen rijden met Abby in de auto. Ook voor mijzelf uiteraard.

Huis eigenaar

Zoals aan het begin van dit artikel al benoemd, dit was voor mij de maand die in het teken staat van de toekomst! Ik heb de sleutel gekregen van mijn eigen huis. Een dag waar ik lang naar uitgekeken heb, het duurde lang, maar tegelijkertijd was het ook zo om. In een andere blog ga ik er veel meer over vertellen. Inmiddels heb ik langer dan een week de sleutel en ben ik zo ontzettend trots. Er is al ontzettend veel gedaan in huis en ik hoop heel snel over te kunnen om er echt te gaan wonen. Zoveel zin in, mijn eigen plek, een nieuw begin!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessica (@lifebyjessblog)

Dit was alweer de maand november. Hopelijk vonden jullie het leuk om dit overzicht te lezen en komen jullie binnenkort terug voor de verhalen over mijn eigen woning inclusief foto’s! Geniet allemaal van deze mooie december maand en maak er mooie feestdagen van ondanks deze gekke tijden.

Liefs Jessica, Life by Jess

One comment

 • Wendy Rotteveel

  Jeetje Jes, wat zie jij er super goed, mooi en strak uit zeg!!! Dat zag je al hoor, maar bizar wat een verandering jij bent ondergaan, daar kun je echt heel trots op zijn .

  Verder wil ik je feliciteren en heel veel succes wensen met je (eigen) huis.

  Ik zou zeggen, hou vol en geniet; maar als ik jouw verhalen zo lees dan komt dat vast goed.

  Groetjes,
  Wendy Rotteveel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge