Month by Jess # Mei

Month by Jess Mei

Vandaag weer een artikel in de rubriek Month by Jess. Aan het begin van elke nieuwe maand, kijk ik terug op de maand die achter mij ligt. Hoe was deze maand voor mij, is het een mooie maand geweest en wat voor bijzondere/leuke/mooie/verdrietige momenten heb ik meegemaakt? Deze keer de maand mei, waarvan ik zelf het idee had dat er niet heel veel gebeurd was, totdat ik bij elkaar opschreef.

Mei

Mei was de maand dat eindelijk onze radiator ombouw geplaatst werd. Een deel heb ik voordat deze geplaatst werd al geschilderd. Nu die staat moet ik nog een klein deel doen. Ook zijn er enkele andere dingen gedaan in huis en na de vakantie wil ik mijn To do list erbij pakken en deze per kamer gaan afwerken.

fotografie cursus leren, mei

In mei heb ik ook het eerste (ik ben pas sinds kort lid) uitje gehad van de personeelsvereniging van mijn werk. Het was een super gezellig feest met eten, en een Ik Hou van Holland spel. Het leek mij ontzettend leuk om dit een keer te spelen en dat is nu uitgekomen. Wie weet ook eens organiseren met vrienden of voor bloggers. Wie doet er mee?

Koken

Deze maand was er weer een kookclub, eerder schreef ik hier al over, maar wij hadden dit keer het thema Tapas! In Juni is er weer een kookclub nu al veel zin in, hopelijk is het een beetje mooi weer, want we hebben het Thema BBQ uitgekozen.

kookclub tapas, mei

Zoals al eerder verteld had ik dit jaar het voornemen om vaker te gaan koken uit de kookboeken die ik thuis heb liggen. Zijn dit er dan zoveel Jess? Ja dit zijn er echt heel veel, ik zal wel een keer een foto met jullie delen. Begin mei heb ik gekookt voor mijn ouders en zusje die bij ons kwamen eten. Alle 3 de gerechten kwamen uit de kookboeken en iedereen vond het erg geslaagd. Ook hiervoor staat alweer een vervolg afspraak!

Relax

Samen met mijn beste vriendin ben ik naar het Elysium geweest. Even een dag relaxen in de sauna en wat was het heerlijk! Het was een tijd geleden dat wij daar geweest waren en er waren enkele nieuwe sauna’s bij gekomen, die echt heel fijn zijn. Gaan jullie wel eens naar de sauna?

Month by Jess, Mei

Moederdag, de tweede zondag van mei. Een dag om je moeder in het zonnetje te zetten. En toevallig zag ik van een bekende van ons voorbij komen dat er een Klankschaalconcert gegeven werd. Kijk dat is een mooi cadeau voor mijn moeder, nu proberen geheim te houden. Dus niet aangemeld bij het Facebook Evenement, niet geliked, want dan zou het natuurlijk bij haar langs komen in haar tijdlijn. De beruchte zondagochtend kwam ze mij ophalen en had ze echt nog geen idee, totdat ze die bekende zag staan en toen viel alles op z’n plek. We hebben heerlijk genoten.

Hoe was jullie maand mei? Hebben jullie leuke dingen gedaan? 

Liefs Jessica, Life by Jess