Month by Jess # Juni

Month by Jess Juni

Vandaag weer een artikel in de rubriek Month by Jess. Aan het begin van elke nieuwe maand, kijk ik terug op de maand die achter mij ligt. Hoe was deze maand voor mij, is het een mooie maand geweest en wat voor bijzondere/leuke/mooie/verdrietige momenten heb ik meegemaakt? Deze keer de maand juni, waarvan ik één week op vakantie was.

Juni

Voordat ik op vakantie ging, moesten mijn nagels natuurlijk weer mooi gemaakt worden. Al een hele tijd had ik in mijn hoofd wat ik hiermee wilde en nu eindelijk was daar de tijd om het te doen! En wat vind ik ze gaaf. Nu nog steeds vind ik het zo mooi. Wat vinden jullie?

Paardenmeisje

Het weekend na onze vakantie, was er in Hoofddorp weer Concours Hippique. Wat was het weer leuk om een heel weekend lang in het bos door te brengen en naar de paardensport te kijken. Het was dat weekend prachtig weer en dat maakt het kijken nog een stuk leuker. Mis ik dan het paardrijden niet? Het rijden in een les op de manege mis ik dan niet, maar ik krijg dan wel weer wat kriebels om paard te rijden, maar dan wil ik dit wel op een hoger niveau of met een eigen paard kunnen.

Verjaardagen

Juni is de maand waarin mijn zusje en mijn beste vriendin jarig zijn. Mijn zusje heeft het niet gevierd, maar we zijn wel met het gezin uiteten geweest. Gezellig en heerlijk!

Month by Jess Juni

Mijn vriendin nam Vin en mij ook mee uiteten. We waren met haar ouders, broertje en oma mee geweest. Ook dat was erg lekker. Afgelopen vrijdag heeft ze haar verjaardag gevierd voor vrienden, wat ook een hele gezellige avond was. Samen met een andere vriendin van haar, hebben we haar nog een cadeautje gegeven om even te geinen. Zie de foto hieronder. Die vriendin en ik vinden die slippers die op de foto staan echt vreselijk, terwijl mijn beste vriendinnetje daar dus heel erg graag mee rond loopt. Voor de gein hebben we haar dus een verbod op de slippers gegeven haha.

https://www.instagram.com/p/BV_6f8eBRQ4/?taken-by=sannelansert

Marco Borsato

23 juni was het dan eindelijk zover, we mochten weer naar een concert van Marco Borsato! Yes, groot fan hier, zoals de meeste van jullie wel weten. Vin en ik zijn samen naar het concert in het Ziggodome geweest en wat was het leuk. Heerlijk een avond samen weg en genieten bij Marco.

Month by Jess Juni

Vakantie

De eerste week van Juni zijn we op vakantie geweest naar Gran Canaria. Hier schreef ik al een verslag over op Life by Jess. Samen met vrienden zijn we 8 dagen weg geweest. We hebben genoten in een All inclusive hotel. En wat gaat een week zo snel voorbij.

Vakantie Gran Canaria, juni

Hoe was jullie maand juni? Hebben jullie een mooie maand gehad? Wat is het mooiste/leukste moment dat jullie hebben meegemaakt in juni?

Liefs Jessica, Life by Jess