Month by Jess – Juni afspreken

Month by Jess juni 2020

Jongens, het is zo cliché maar het eerste halfjaar van 2020 is alweer voorbij! Ik weet oudjaarsdag nog alsof het gisteren was. Met Abby die niet wilde slapen in het campingbedje bij vrienden van ons. Zij vond het veel te gezellig om erbij te zijn. En nu zitten we alweer in Juli en ben ik bijna jarig. Als het goed is heb ik zondag een hele leuke winactie online staan als alles lukt! Ik zit nu in de laatste onderhandelingen. Kijken jullie voor nu mee hoe mijn maand Juni was?

Month by Jess Juni

Afgelopen maand heeft Abby haar BMR prikken gehad. Hier heeft ze de eerste twee weken veel last van gehad. Koorst, niet lekker en hangerig. Voor mama niet zo erg, want ze vond het heerlijk om te knuffelen. Eindelijk weer een beetje baby bij mij op schoot. Halverwege de maand hadden wij een fotoshoot met Abby bij Happypics. Dat is zo een bedrijf dat vaak in een winkelcentrum staat met hun studio, speciaal voor kinderen. De foto’s zijn heel erg leuk geworden. Abby had niet heel veel zin om te lachen, maar het is en blijft je eigen kindje dus ze blijven leuk.

Samen met mijn moeder ben ik naar Loetje geweest, biefstuk eten. Wat is dat toch heerlijk. Ik heb een hele biefstuk opgekregen! Joehoe haha, trots. Achteraf misschien iets teveel, aangezien ik de hele weg naar huis de hik heb gehad.

Ook zijn we een dagje met mijn ouders naar Giethoorn geweest. Een dag Giethoorn in met mooi weer en bootje varen, dat stond al zo lang op mijn bucketlist. Dat is zoiets dat je graag wilt en vaak zegt dat je dat moet gaan doen, maar het komt er op de een of andere manier nooit van. We hadden van 13 tot 17 uur een sloep gehuurd. Abby kon een rondje lopen in de boot, maar ze vond het heel interessant om met haar voetjes in het water te hangen. Halverwege zijn we even gestopt op een eiland en daar is Vin gaan zwemmen en heeft Abby even meegenomen. Het was heerlijk, zeker iets om vaker te doen!

Month by Jess juni 2020

Afspreken met vriendinnen/vrienden

Ik merk in mijn agenda dat het afspreken met vriendinnen weer een beetje op gang komt. Bij een vriendin ben ik twee keer ’s avonds geweest. De eerste keer was het het doel om in onze bullet journal te gaan werken, maar toen hebben we zoveel zitten kletsen, dat het uiteindelijk bijna middernacht was en ik maar naar huis ben gegaan. Voor de week erna hebben we nog een keer afgesproken en toen zijn we gaan brainstormen over onze blogs. Zij blogt namelijk ook op maximemelissa.nl . Trots op haar!

Ook met een andere vriendin heb ik twee keer afgesproken deze maand, ’s middags lekker kletsen. Met een andere vriendin zijn we op een grasveldje hier in de buurt gaan zitten met de kindjes. Onze dochtertjes schelen 2 maanden, heel erg leuk dat ze zo dichtbij elkaar zitten qua ontwikkeling en dus vriendinnen aan elkaar kunnen gaan hebben.

Met mijn zusje en nep zusje ben ik naar het bos geweest. Abby en Kate waren ook mee en zo hebben we gezellig samen zitten kletsen en chillen. Leuk om zo met z’n alle te zijn en tijd door te brengen. Dat gebeurd niet heel veel, daarom is het extra bijzonder. Die middag ben ik naar een vrouw geweest van de zwangerschapsyoga. Zij had een badje in de tuin staan, dus daar ging ik samen met Abby spelen. Een maand vol playdates voor Abby.

Vorig weekend hebben we nog met vrienden afgesproken die wij hebben leren kennen tijdens onze Amerika reis, gewoon alweer bijna twee jaar geleden en we spreken bijna elke maand/twee maanden af. Hoe bijzonder! Zij hebben in februari een kindje gekregen, wij hadden hem net nog mogen ontmoeten, maar Abby en hij hadden elkaar nog niet gezien. Zo leuk om ze bij elkaar te zien, hij is echt een bink, daar is Abby een kleintje bij.

Me time

Begin van de maand heb ik een heerlijke massage gehad. Even tijd voor mijzelf. Ook ben ik deze maand naar de kapper geweest. Het plan was om te knippen en weer highlights erin te doen, maar aangezien ik onwijs veel haaruitval heb door de maagverkleining, dacht ik laat het maar even zitten. Dus ik ben alleen geknipt. Uiteindelijk wilde ik het weekend erna toch een kleurtje in mijn haar, en heb ik een kleurspoeling gekocht en deze is door mijn moeder erin gezet.

Month by Jess juni 2020

Dit was in het kort de maand juni. Hoe was jullie maand? Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer afgelopen maand? Tot volgende maand. Uiteraard komen er deze maand nog wel artikelen online op Life by Jess, dus kom gerust eens langs op de site.

Liefs Jessica, Life by Jess