Month by Jess – Juni

Month by Jess Juni 2019

Juni is alweer voorbij en dat betekend dat de eerste 6 maanden van het jaar 2019 er alweer op zitten. Ik wist al dat alle cliché waar zijn, maar nu Abby in ons leven is, gelden die cliché nog meer. Zeker die van hoe hard de tijd wel niet gaat. Potverdorie, gisteren was Abby alweer 3 maanden. Wat is het hard gegaan. We genieten wel met volle teugen en zo ook weer in Juni.

Gezien het nu echt aftellen wordt naar het weer terug aan het werk gaan (zo geen zin in), geniet ik nog meer van de tijd samen met Abby en Vincent. Ik baal als een stekker dat ik weer aan de slag moet over 2,5 week. Ik ben wel naar kantoor geweest om even de bezetting van de afdeling te bespreken als ik weer terug ben. En ik ben naar de personeelsbijeenkomst geweest welke gegeven werd. Dit omdat wij een andere leasemaatschappij hebben overgenomen en het personeel van hen was ook aanwezig op de bijeenkomst. Ik vond het wel fijn om hen alvast te zien en van hen te horen hoe hun in de overname staan….

Oké, genoeg voor nu over werk gepraat! Ssssst hier ga ik dan ook verder niet meer over praten, maar ik ga jullie bij kletsen over wat ik in Juni 2019 heb meegemaakt. Eindelijk weer een Month by Jess!

Month by Jess – Juni 2019

Als eerste iets wat niet in Juni is gebeurd, maar net op de valreep nog in mei. Ik heb mijn haar laten kleuren. Al een langere tijd wilde ik weer iets met mijn haar doen, zodat het net iets meer ging sprankelen. Dat heb ik 31 mei laten doen bij een kapper in Hoofddorp. Zij hebben mij van te voren heel goed advies gegeven over wat het beste bij mij en mijn haar past. Ik ben gegaan voor low- en highlights. Super blij ben ik ermee, het was meteen een ochtendje me-time en Abby was bij een super lieve oppas. Hoe vinden jullie mijn haar geworden?

Begin Juni was er in het bos bij ons een BBQ wedstrijd. Wij zijn daar even heen gegaan om een kijkje te nemen, het was heerlijk weer dus even eruit met z’n drietjes. Er was ook van alles te eten, dus dit was meteen onze lunch. Heerlijk al dat vlees wat van de BBQ af kwam. We hebben een heerlijke middag als gezin gehad. Ik kan daar zo ontzettend van genieten!

In de maand juni hebben we ook nog enkele mensen op kraamvisite gehad. Leuk dat zij ook nog de tijd namen om naar Abby te komen kijken. Ze kon heerlijk lachen nu naar iedereen, dus ze hebben haar meteen van haar beste kant gezien. Haha, maarja weet je wat het is: ze heeft alleen maar leuke kanten!

Op stap en vakantie

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al weten, ben ik in juni met mijn ouders een weekje weg geweest naar Landal ’t Loo. Wat een heerlijke week was dit, maar daar ga ik hier niet teveel over vertellen. Als jullie willen lezen wat ik gedaan heb die week en hoe het komt dat ik mee ben geweest, kan je dit lezen in het artikel wat ik erover heb geschreven. Klik hier om naar het artikel te gaan! Wel zal ik nog even een foto met jullie delen van dit weekje weg!

Landal 't Loo

Vincent en ik zijn samen weg geweest deze maand. We hadden sinds vorig jaar zomer namelijk al kaartjes in huis voor de 3js in het openlucht theater Caprera in Bloemendaal. Elk jaar gaan we daar heen. Een super mooie locatie en een hele leuke band! Altijd genieten zo een avond met z’n tweetjes. Zo ook dit jaar weer! Abby was bij mij ouders en mocht daar ook blijven slapen (de 2x keer al!)

Mijn zusje en haar vriend hadden ons ook uitgenodigd om hun verjaardagen te vieren. Leuk! Mijn zusje woont alleen wel op twee uur afstand van ons, we vonden het daarom samen met mijn ouders wel fijn om een nachtje hotel te boeken. Zo konden we wat langer bij mijn zusje blijven en hoefde we ’s avonds niet het hele eind weer terug naar huis te rijden. Heerlijk en wat een uitzicht als je wakker word.

Dit was onze heerlijke maand Juni. Wat heb ik genoten van alles wat we hebben meegemaakt. Hopelijk mogen we nog veel van deze maanden meemaken. Hoe was jullie maand Juni? Wat is jullie hoogtepunt van deze maand? Ik ben benieuwd! Laat een reactie achter! 

Liefs Jessica, Life by Jess