Month by Jess # Juli

Het is weer tijd om terug te kijken naar een maand die geweest is. De maand Juli ligt alweer achter ons, voor vele staat deze maand in het teken van vakantie! Voor mij helaas niet, maar ik ben al weg geweest. Wel heb ik veel leuke dingen gedaan en meegemaakt, kijken jullie mee?

Feestjes in juli

Afgelopen maand hebben we 3 feestjes gevierd. We hadden een bruiloft van vrienden van ons. Zij zijn getrouwd op 7-7-2017, ’s middags waren wij aanwezig bij de ceremonie en ’s avonds zijn we naar het feest geweest, waar ik alvorens het feest foto’s heb gemaakt van alle koppels/vrienden/ouders etc die binnen kwamen. Het was een schitterende dag!

https://www.instagram.com/p/BWSAHU7BsUM/?taken-by=lifebyjessblog

Zelf mocht ik 26 kaarsjes uitblazen. Op 5 juli ben ik 26 jaar geworden en dat heb ik zaterdag 8 juli gevierd. Dit keer met alleen vrienden, een mooi clubje van 15 vrienden. Super gezellig en zo had ik als gastvrouw ook eens de tijd om met iedereen te kletsen ipv alleen maar het rennen en vliegen voor drinken enzo! Ik ga zeker vaker zo mijn verjaardag vieren.

Verder zijn we nog op verjaardag geweest bij ons nichtje die 2 jaar werd en hadden we een housewarming van de ouders van de beste vriend van Vincent. Super gezellig, mooi groot huis! Met zelfs een uitschuifbare sauna, dat had ik echt nog nooit gezien!

Woonkamer veranderen

Ik heb bedacht dat ik onze woonkamer wil veranderen. Ik vind het totaal niet gezellig, de muren zijn wit, de meubels zijn “bij elkaar geraapt” in de IKEA en ik krijg er geen sfeer in. Zo zijn we begin deze maand naar een interieurstilist geweest en zij heeft met ons meegekeken hoe wij de woonkamer kunnen aanpakken.

Month by Jess, Juli

Voor ons betekend dit dat we op zoek gaan naar nieuwe meubelen, alles… dus ook een bank! De meubelen zijn nog niet zo moeilijk want die hebben we al wel gevonden, maar een bank. Wat is dat een lastige opgave. Hij moet goed zitten, dan moet die nog in het juiste formaat te bestellen zijn, en wil je op een driezitter 2 kussen of wil je dit verdeelt hebben over 3 kussen? Het is nog niet zo makkelijk! Hopelijk kunnen we dit wel dit jaar nog doen

Gezond bezig zijn

Ik probeer elke ochtend een groen(t)e smoothie te maken en zo ook afgelopen zaterdag. Ik wilde alle ingrediënten opmaken die ik nog in de koelkast had liggen voor de smoothie. Dus ik ging aan de slag, zie ik op een gegeven moment dat het niet goed gaat. Ik zie de smoothie aan de onderkant van de blender zitten, waar het normaal niet komt… en weet al hoe laat het is…Dit was wel even een baal moment!

https://www.instagram.com/p/BXH_KBTBSe1/?taken-by=lifebyjessblog

Deze maand zijn we samen echt aan de bak gegaan om onze leefstijl te verbeteren. Zo heeft Vincent een nieuwe fiets gekocht, zodat we samen meer kunnen fietsen. We hebben nog geen echte grote stukken gefietst, maar pakken nu elke keer de fiets naar de sportschool. Ook als we uiteten gaan en het is te fietsen, gaan we op de fiets.

Moeder-dochter dag

Samen met mijn moeder ben ik vorige week dinsdag naar de Koninklijke stallen geweest in Den Haag. Het was ontzettend gaaf om daar een te zijn. Hoe vaak krijg je de kans nou om daar een te kijken?!

Koninklijke stallen, juli

Daarna hebben we er meteen een moeder-dochter dag van gemaakt, we zijn nog even naar Scheveningen geweest en hebben we samen een hapje gegeten bij Loetje! Super lekker!

Bijzondere meeting

Afgelopen zondag heb ik een hele bijzondere meeting gehad met 9 andere meiden, maar daar wil ik jullie vrijdag meer over vertellen! Kom je vrijdag nog een keer terug naar Life by Jess?

Hoe was jullie maand? Wat voor leuke dingen heb jij gedaan? Gaan jullie nog op vakantie of zijn jullie al geweest?

 Liefs Jessica