Month by Jess – Juli 2020

Month by Jess juli 2020

Juli 2020, de maand van mijn 29ste verjaardag en een maand die met heel mooi weer afgesloten werd. Wat mij betreft een maand om positief op terug te kijken. Rustig aan doen en gezelligheid waren goed in balans deze maand. Hopelijk kan ik dit voor meerdere maanden vasthouden! Lezen jullie mee met wat ik allemaal beleefd heb afgelopen maand?

Month by Jess – Juli 2020

Afgelopen maand ben ik met Abby vaak op pad geweest om leuke dingen te gaan doen. Zo ben ik begin van de maand naar Monkey Town geweest met haar, ik had daar afgesproken met twee meiden van de zwangerschapsyoga en hun kindjes. Erg gezellig en dan zie je die kleintjes allemaal zo hard groeien. Dan snappen ze ineens hoe bepaalde dingen werken en vermaken ze zich daar uren mee. Afgelopen week heb ik met iemand anders van de zwangerschapsyoga afgesproken en hebben de kids samen in de tuin gespeeld. Heel bijzonder dat we daar nog contact mee hebben en dat die kindjes maar enkele weken schelen, dus heel leuk samen kunnen spelen.

Samen met Abby ben ik ook nog op visite geweest bij een tante van Vincent. Even bijkletsen en weer eens even laten zien hoe Abby gegroeid is. Ze heeft zo lekker zitten spelen en was zo moe dat ze in mijn armen in slaap is gevallen! Wat een heerlijk gevoel is dat toch. Dat mis ik echt zo erg aan het baby zijn. Daarna ben ik meteen bij een vriendin langs gegaan. Zij woont daar om de hoek. Abby lekker in bed gelegd en wij hebben 3,5 uur zitten kletsen! Heerlijk!

Even een foto van Abby, die tandarts was op het kinderdagverblijf!

Month by Jess juli 2020

Zwemmen

Het was al even geleden dat ik met Abby ben gaan zwemmen en vond ik het wel weer eens tijd worden. Gereserveerd voor op een zondagochtend, maar ik vond het eerlijk gezegd best druk! Niet dat ik mij er heel erg veel zorgen om maak, maar er waren best veel mensen. In het zwembad heb ik twee keer mijzelf overtroffen. Zo ben ik in bikini gaan zwemmen met Abby. Ook ben ik met Abby samen met de glijbaan gegaan in het zwembad. Is dat eng Jess? Nouja ik ben zelf niet echt een held als het aankomt op glijbanen, en dan had ik ook nog het dierbaarste bezit bij mij. Ik heb het nagevraagd bij de medewerkers, maar ik kon met haar gewoon van de glijbaan af. Als ze maar tussen mijn benen zat. Prima en daar gingen we, lichtelijk kloppend hart, maar ik heb het gedaan. Leuk dat Abby het vond! Super hard lachen. Dan is voor mij ook alles goed (en de glijbaan viel reuze mee).

Hoera

5 juli, de dag dat ik jarig was! Dit jaar heb ik geen artikel geschreven, maar als jij benieuwd bent naar heel veel statistieken over mijn verjaardag kan je altijd het artikel van een paar jaar geleden even terug lezen. Ik heb het niet gevierd door het corona virus. Hierdoor voelde ik mij ook niet echt heel erg jarig. Tuurlijk kreeg ik felicitaties via facebook en Instagram, maar dat is toch anders dan wanneer je veel visite krijgt. ’s Avonds zijn we uiteten geweest bij de Zoete Inval. Het restaurant waar ik bijna elk jaar op mijn verjaardag ga eten. Dit jaar waren wij met mijn ouders en oma daar eten.

Op de foto hieronder is mijn outfit van die dag te zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💗 Ik ga even mijzelf een schouderklopje geven! Wat ben ik trots als ik mijzelf zo zie. Nieuw lijf, nieuwe Jess 2.0 🥰 Ben zo blij met de keuze die ik heb gemaakt voor een Gastric Sleeve een half jaar geleden. TROTS! 💗 . . . . . . . #lifebyjess #maagverkleining #maagverkleiningsoperatie #maagverkleiningendan #voorenna #voorennafoto #voorennabehandeling #gastricsleeve #gastricsleevebeforeandafter #gastricsleevesurgery #gastricsleevejourney #gastricsleevelife #gastricsleevenederland #gastricsleevesupport #nieuweik #afvallen #dieet #lifestyle #nieuwenormaal #nieuwelifestyle #nieuwelifestylecreëeren #nieuwleven #ruimdertigkilowijt #blogger #blogster #lifestyleblogger #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #nok #nederlandseobesitaskliniek

Een bericht gedeeld door Jessica (@lifebyjessblog) op

Opruimen

Ik heb begin deze maand een maandag vrij gehad. Vin was op dat moment ook vrij en Abby was naar de kindjes. Samen zijn we het hele huis door gegaan om op te ruimen. Wat kan er naar grofvuil? (die kwam enkele dagen later bij zijn oma namelijk). Zo is het bij ons ook weer flink opgeruimd. Fijn gevoel is dat altijd.

Aangezien zijn oma naar een verzorgingstehuis is gegaan, kwamen er wat spullen vrij. Wij hebben onze bank op laten halen door het grofvuil en hebben de bank van zijn oma overgenomen. Onze bank was nog niet zo oud, maar het was een lichte stoffen bank en deze was al ontzettend goor geworden. Weg dus ermee.

Ook belangrijk om eens in de zoveel tijd naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Die tijd was het inmiddels weer, dus ik heb heerlijk genoten van een gezichtsbehandeling. Opruimen? Ja mijn huid opruimen… Altijd zo een schoon, zacht huidje als ik daar vandaan kom! Wil jij ook eens naar een schoonheidsspecialiste? Kijk dan eens bij La Petite Salon in Amsterdam Osdorp!

Gezelligheid

Begin van de maand ben ik naar een vriendin/collega geweest om eens te kijken bij het paard dat zij verzorgt/rijdt. Ik mocht toen ook weer eens op het paard stappen van haar. 4 jaar lang niet gereden, maar zodra je opstapt weet je weer hoe het werkt! Zo fijn, wie weet ga ik wel weer vaker rijden, maar geen idee in welke hoedanigheid.

Verder ben ik met een vriendin naar het spelletjescafe geweest in Haarlem en daar hebben we veel nieuwe spelletjes gespeeld. De leukste was toch wel Wingspan. Ik was hier zo nieuwsgierig naar. Het is een heel leuk spel, je moet hem even doorhebben, maar we hebben het er nu beide elke keer over dat we hem willen kopen. Al is die in de aanschaf flink aan de prijs, namelijk €50,-. Hij staat voorlopig op mijn lijstje voor kerst of een andere gelegenheid dat iemand mij een cadeautje zou willen geven haha.

Afgelopen maand ben ik met twee collega’s nog op visite geweest bij mijn leidinggevende. Zij is in februari bevallen en destijds konden we niet op visite ivm de corona. Nu konden/mochten we langskomen! Leuk om de kleine man eens te zien, na alle verhalen.

Food

Zal ik jullie nog even lekker maken met heel veel lekker eten? Zie de foto hieronder van de high tea welke ik gehad/gemaakt hebt. Samen met mijn moeder, nep mama en nep zusje hebben we op een vrijdag ochtend een high tea verzorgd en gegeten. Super leuk om dat ook eens gewoon bij iemand thuis te doen ipv altijd maar de deur uit moeten naar een restaurant. Het was allemaal erg lekker, maar heel erg veel!

Naar mijn zusje

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn moeder en Abby in de auto gestapt richting mijn zusje, haar man en hun dochtertje. Zij wonen in de buurt van Emmen, ruim 2 uur rijden. Gelukkig kon mijn moeder Abby bezig houden, want dit vond het maar een lange zit haha. We zijn bij hun het zwembad in gedoken en hebben de nacht geslapen in een hotel in de buurt. Zaterdag zijn we weer naar mijn zusje gegaan en ook toen zijn we weer het zwembad in gedoken! Ook hebben we veel met Kate geknuffeld (mijn nichtje) en hebben we gezellig gekletst en even gewinkeld. Ik heb twee jurkjes voor mijzelf gekocht, en 1 voor Abby. Dezelfde als mijn jurk! Twinning is Winning! Altijd gezellig om bij mijn zusje weer te zijn. Die dagen vliegen altijd voorbij.

Dit was in ruim 1400 woorden de maand juli voor mij. Hoe was jullie maand? Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer afgelopen dagen? Tot volgende maand. Uiteraard komen er deze maand nog wel artikelen online op Life by Jess, dus kom gerust eens langs op de site.

Liefs Jessica, Life by Jess