Month by Jess Juli

Month by Jess juli 2018

Daar ben ik weer! Wat is het lang geleden dat ik zo’n artikel heb geschreven en online heb geplaatst. Het laatste Month by Jess artikel was van Februari! Jeetje wat lang geleden. Daarna ging het niet zo lekker met mij en ben ik ook even gestopt met bloggen. De afgelopen maanden had ik niet heel veel te melden in zo een maandoverzicht, maar nu ben is de Month by Jess weer terug! Deze keer over de maand Juli.

Juli – uiteten

Laat ik alvast zeggen, dat het niet het meest spannende overzicht is, maar er is toch wel het een en ander wat ik met jullie kan delen.

Sinds half juni ben ik weer rustig aan gaan werken. Op dit moment werk ik 3x 4 uur en per volgende week ga ik over na 4x 4 uur. Dat geeft wel weer iets meer structuur aan mijn dag. Soms zorgt dit er juist wel voor dat ik ’s middags wel weer wat vermoeider ben, maar dat hoort er ook bij.

Laat ik eerst mijn verjaardag benoemen! 5 juli was ik jarig, een iets andere verjaardag dan dat ik had gehoopt en dit kwam door een zeer vervelende privé situatie. Desondanks heb ik met mijn ouders, oma en Vincent toch erg lekker gegeten bij Loetje ’s avonds. Een heerlijke biefstuk, want wauw die blijven toch zo ontzettend lekker!

Month by Jess juli

De week erna ben ik samen met Vincent en mijn moeder nog sushi gaan eten. Dit hadden we al een tijd geleden afgesproken. Vincent en ik eten wel vaker samen sushi, maar mijn moeder vind dit ook heel lekker, maar mijn vader niet. Dus gaan we soms eens met z’n drietjes. Hmm zo lekker ook!

Op 18 juli ben ik samen met mijn bioscoopvriendin naar de LadiesNight van MammaMia geweest! Daarvoor hebben we samen wat gegeten bij de Beren. Wat een super gezellige avond en wat is MammaMia toch een leuke film!

Uitstapjes in Juli

Op de L’oreal sale waar ik ben geweest heb ik enkele spulletjes gekocht. Waaronder ook de lipgloss, waar ik een review over geschreven heb welke jullie hopelijk al gelezen hebben. Zo niet, klik hier!

Met een vriendin ben ik naar een braderie in Zandvoort geweest. We zijn lekker op de scooter gegaan, want met dit warme weer is het zo druk met parkeren voor de auto. Nu konden we zo overal langs rijden.

We hebben nog een verjaardag gehad van ons nichtje die 3 jaar werd, we hebben visite gehad met onze vakantievrienden en hebben uiteraard weer een spelletje keezen gedaan. Helaas hebben de vrouwen verloren dit keer.

Landal Miggelenberg, weekend weg (1), Month by Jess juli

Op de laatste dag van Juli ben ik samen met mijn moeder, mijn nep mama en mijn nep zussie naar Amsterdam geweest. Ik wilde na jaren weer eens naar de Albert Cuypmarkt en we hebben er meteen een vrouwendag van gemaakt. Wat was het gezellig, ik heb genoten!

Vorige week ben ik met mijn moeder ook nog naar een klankschaalconcert geweest. Dat was fijn! Deze maand gaan we weer, vlak voor Mysteryland, zodat we nog even zen kunnen worden voor het Mysteryland “geweld” los barst.

Bijzondere meeting

Aan het begin van de maand Juli had ik weer een meeting gepland staan met de meiden die hetzelfde hebben als ik, PCOS. Vorig jaar hebben we elkaar voor het eerst gezien, en toen schreef ik een artikel over hoe bijzonder dit was! Dit jaar hadden we weer afgesproken, ik ben op zaterdagmiddag al die kant op gereden. Uiteindelijk hebben we met 4 vrouwen en 3 kindjes daar geslapen en kwamen de rest van de dames de dag erna. Heel bijzonder weer om dit mee te maken.

Dit was mijn maand Juli

Ik heb trouwens het warme weer goed overleefd, jullie ook? Ik heb een zwembad opgezet in de tuin en daar was ik bijna elke dag wel in te vinden. Heerlijk boekje lezen, dobberen en heel erg bruin worden. Genieten, ik hou van dit weer, maar dan wel in combinatie met het vele thuis zijn en er extreem van te kunnen genieten.

Hoe was jullie maand Juli? Hebben jullie wat leuks gedaan waar je echt nog op terug kijkt met een heel fijn gevoel? Of zijn jullie misschien al op vakantie geweest?

Liefs Jessica, Life by Jess