Month by Jess – Januari 2020

Month by Jess januari

En weg zijn de eerste 31 dagen van 2020 alweer! Heel de maand januari is alweer voorbij en we zijn alweer aanbeland in februari. Het gaat zo snel. Ook dit jaar wil ik jullie elke maand nog meenemen met mijn maandoverzicht. Wat heb ik allemaal voor leuks meegemaakt afgelopen maand, of wat heb ik meegemaakt wat niet leuk is? Ik ga het jullie allemaal vertellen in dit maandoverzicht van januari 2020.

Month by Jess – Januari 2020

Oud en nieuw hebben wij bij vrienden in Volendam gevierd. Dat was heel erg gezellig en wij warent tegen een uur of 3 ’s nachts thuis. Lekker naar bed en overdag hebben we rustig aan gedaan. ’s Avonds is het een traditie om naar een tante van Vincent te gaan, daar eten we dan altijd zuurkool en daarna gaan we weer naar huis. Het was later geworden dan gepland, want ik wilde Abby eigenlijk een beetje op tijd op bed hebben gezien het al een rare nacht was geweest, maar mislukt! Gelukkig heeft ze daar weinig tot geen last van dus was het niet heel erg spannend. We hebben nog de finale gekeken van het darten en toen zijn wij ook op tijd naar bed gegaan.

Ook ben ik samen met mijn moeder mijn oma gaan halen in Bergen op Zoom. Zij was met oud en nieuw bij haar tweelingzus. Dit doet ze de laatste jaren sinds mijn opa is overleden op oudejaarsavond. Zo is ze niet thuis in de omgeving waar het gebeurd is en heeft ze gezelligheid om zich heen van haar zus en haar familie. Wij halen haar dan vaak een paar dagen later op. Lekker even een ritje op en neer naar Bergen op Zoom. Even wat kilometers maken.

Ik heb deze maand ook weer naar de psycholoog geweest. Eens in de zoveel tijd ga ik daarheen om weer even van mij af te praten, wat tips te krijgen en bepaalde inzichten te krijgen. Dit heeft mij twee jaar geleden tijdens mijn burn-out geholpen om er weer bovenop te komen en nu ga ik daar heen voor een soort onderhoud zeg maar.

Ontspanning 

Dat was nieuwjaarsdag, maar er gebeurde nog veel meer in januari 2020. Zo ben ik naar een klankschaalconcert geweest met mijn moeder. Dit doen we bijna elke maand wel als het er is. Ook zijn we op 10 januari naar de sauna geweest, naar Thermen Soesterberg. Wat was dat een heerlijke dag en wat een mooie sauna is dat. Echt een dikke aanrader! Enige min/aandachtspuntje is de prijs voor het eten in het restaurant. Die was echt wel aan de hoge kant en je moet wel, want je mag geen eigen consumpties meenemen. Verder niks geen aanmerkingen. Om nog meer te ontspannen ben ik met mijn moeder, nep mama en nep zusje naar de bioscoop geweest. We gingen naar de film April May June. Mooie film!

Month by Jess januari 2020

Deze maand was het ook weer tijd voor het jaarlijkse uitje met mijn moeder. Namelijk Jumping Amsterdam. Gezien ik net 1,5 week ervoor geopereerd was, moesten we even kijken of het zou lukken om erheen te gaan. We hebben het heel rustig aan gedaan en ik heb heel goed geluisterd naar mijn lijf, maar we konden gelukkig wel even gaan! Even ontspannen bij de paarden, want dat is het voor mij echt. Ontspanning als ik daar zit te kijken. Het waren weer hele mooie kuren allemaal! Volgend jaar gaan we het iets verder weg zoeken, we hebben namelijk gehoord dat we echt naar Aachen moeten voor de paardensport. Ben benieuwd.

Hobby fotograaf

Een vriendin van mij is zwanger van haar eerste kindje en ik had aangeboden om wat foto’s van haar te maken met haar mooie zwangere buik als ze dit zou willen. Hier had ze wel oren naar en hadden we een datum geprikt. Begin januari zijn we op tijd geweest en hebben we wat mooie foto’s gemaakt. Zo kan ze altijd terugkijken naar de foto’s als ze straks haar zwangere buik mist. Nog maximaal 4 weekjes, dan gaan ze hun mannetje in hun armen mogen sluiten. Ik ben zo benieuwd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

| Zwangerschap fotoshoot | Een vriendin van mij is zwanger van haar eerste kindje en ik mocht haar prachtige zwangere buik op de foto zetten! 💙 Nog een paar weekjes en dan mogen zij zich papa en mama noemen! Wil jij ook een fotoshoot tijdens je zwangerschap? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden! . . . . . . . . #jessicaeversfotografie #lifebyjess #lifebyjessfotografie #fotografie #fotograaf #zwanger #zwangerschap #zwangerschapsshoot #zwangerschapsfotografie #zwangerschapsfotos #fotoshoottijdensjezwangerschap #zwangeropjemooist #zwangeropdefoto #pregnant #pregnantbelly #pregnancyshoot #pregnancyphotoshoot #mommytobe #mamatobe #mommytobe2020 #valentijnsbaby #babyboy #zwangerzijn #fotograafhoofddorp #hoofddorpenomgeving #haarlemmermeer #heemskerk #kasteelheemskerk #slotassumburg #slotassumburgheemskerk

Een bericht gedeeld door Jessica Evers Fotografie (@jessicaevers_fotografie) op

Gastric sleeve operatie!

Daar was de grote dag, 15 januari, de datum dat ik geopereerd werd aan de gastric sleeve. Iets waar ik al lang naar uit heb gekeken en nu was het eindelijk zover. Kijk hier voor het artikel over mijn traject voor een gastric sleeve. En kijk hier voor het artikel over hoe de operatie is gegaan en hoe het de dagen erna ging. Daar leg ik alles heel uitgebreid uit dus dan is het een beetje zonde om daar hier heel veel woorden over neer te zetten. Binnenkort komt er een update online hoe het nu gaat. Waarschijnlijk 2 maanden na operatie datum zoiets. Dan heb ik vast veel te vertellen aan jullie. Ik voel me in ieder geval goed voor nu. Hopelijk word het steeds beter de komende tijd.

Dit was even een kleine update over de maand januari van 2020! Wat is voor jullie het leukste of het bijzonderste wat je hebt meegemaakt deze maand? Voor iedereen een heel mooie februari gewenst!

PS Mocht je nog tips hebben voor artikelen, dan zijn we zeer welkom. Jess is een beetje inspiratieloos en daar baal ik wel van! Dus kom maar door met je tips, mag ook via Instagram of Facebook natuurlijk.

Liefs Jessica, Life by Jess