Month by Jess – Januari 2018

Month by Jess Januari 2018

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op. Januari is alweer voorbij. Wat gaat het verdomde hard, niet normaal! Maar het einde van een maand betekend wel weer een nieuw overzicht op Life by Jess! Januari is een maand waarin ik heerlijk rustig aan heb gedaan en ik denk dat dit mij echt wel heel veel goed heeft gedaan.

Januari 2018

Het is een maand waarin ik eigenlijk niet heel veel foto’s heb gemaakt, omdat dingen te privé waren of omdat het gewoon niet interessant was vond ik om een foto van te maken. Januari begon natuurlijk met het inluiden van het nieuwe jaar. Dit jaar vierde wij het met vrienden en dat was super gezellig. Samen gegeten, spelletjes gedaan en vuurwerk afgestoken. Rond 3:30 uur lagen we in ons bed. Genoten van deze leuke avond!

Januari 2018

Nieuwjaarsdag is een dag waar ik mij vaak echt doorheen moet slepen en volgend jaar ga ik dit echt anders doen. Waarom vind ik dat ik deze dag door moet brengen zoals elk jaar? Ben ik bang om een spelbreker te zijn? Ja ik denk het, maar het vooruitzicht naar deze dag en de dag zelf gaven mijn geen fijn gevoel. Langs Vincent zijn vader en zijn oma, en daarna door naar Vin zijn tante waar de kant van zijn moeders familie is. Gezellig, alleen eer dat er eten op tafel stond was het bijna 20:00 uur en sorry ik ben gewoon moe na een nacht doorhalen. Nee volgend jaar ga ik dit anders doen!

2 januari ben ik samen met mijn moeder naar Bergen op Zoom gereden. Hier woont de tweelingzus van mijn oma. Mijn oma was enkele dagen bij haar zus, vooral om niet thuis te hoeven zijn op oudejaarsdag, de dag dat mijn opa vorige jaar is overleden. Ze had het gezellig gehad bij haar!

Relaxen

Op 3 januari ben ik samen met mijn beste vriendinnetje naar de sauna gegaan, eens en nooit meer in de eerste week van Januari… Wat een hel. Het was super druk niet te doen. Gelukkig hebben we samen wel lekker kunnen ontspannen, we hebben ’s avonds lekkers gegeten bij het Van der Valk hotel Amersfoort. Een goed begin van het nieuwe jaar.

Januari 2018

Samen met mijn moeder ben ik naar een klankschaalconcert geweest. Hij kwam echt heel erg binnen deze keer. Heel mijn huid die klopte, zoals je vinger doet als een pleister te strak zit. Toen werd ik ook nog ’s nachts wakker, ontzettend misselijk. Gelukkig zakte dat snel weg, maar het heeft toch wel wat in gang gezet denk in mijn lijf. In Februari gaan we nog een keer.

Vrienden

In januari heb ik ook met een vriendin afgesproken wie ik van mijn hbo opleiding ken. Ik had haar (schandelig vonden we) al langer dan een jaar niet gezien! Het was leuk om weer bij gekletst te hebben. Je mist toch best wel veel van elkaar in een jaar, ondanks dat je wel af en toe appt.

Deze maand heeft ook Vincent thuis gezeten met een oorontsteking. Wat begon aan één oor zat uiteindelijk in twee oren. Van de huisarts tot de KNO arts, hij is overal geweest. Omdat ik het wel heel gezellig vond dat hij thuis was ben ik ook lekker veel thuis geweest.

Enkele vrienden zijn langs geweest en daar hebben we Catan en Keezen mee gespeeld. Even wat anders voor Vin dan alleen maar televisie kijken. Ook hebben we een keer bij mijn ouders gegeten en daar voorafgaand ook een spelletje gedaan. Super gezellig. Ik hoop dat we dit erin kunnen houden.

Op de laatste dag van januari ben ik ook nog naar de bioscoop geweest. Samen met mijn (bioscoop) vriendinnetje. Lang geleden ook dat ik haar gezien had, zeker een maand en dat is voor ons best lang. Hopelijk kunnen we dit jaar weer veel naar de bioscoop! Gezellig.

Diverse leuke momenten januari 2018

Een mijlpaal die Vincent en ik op 18 januari 2018 nog bereikt hadden is dat wij 6 jaar samen waren die dag! 6 jaar verder, veel mooi, leuke momenten mee gemaakt, maar ook momenten waarin we elkaar hebben moeten steunen. In voor en tegenspoed, maar met heel veel liefde!

Januari 2018

Samen met mijn moeder ben ik naar Jumping Amsterdam geweest, eindelijk! Ik heb ook een artikel geschreven over de verschillen tussen Jumping Amsterdam en Indoor Brabant! Leuk om te lezen met veel leuke mooie foto’s!

Afgelopen maand ben ik ook een paar keer met mijn nieuwe camera op pad geweest en enkele foto’s daarvan heb ik gedeeld in dit artikel.

Month by Jess januari nagels

Ook had ik me-time in januari. Weer een nieuw setje nagels laten zetten en ik ben naar de kapper geweest, sinds tijden weer! Ik ga niet zo vaak naar de kapper, ik ga eigenlijk pas op het moment dat het echt niet meer kan. Er is een stukje vanaf en het is lekker uitgedund. Ik werd echt knettergek van alle klitten die er in zaten. Ik hoop dat het uitdunnen en het korter knippen iets helpt hiervoor!

Month by Jess Januari, kapper (1) Month by Jess Januari, kapper (1)

Voor                                           &                            Na

Dit was mijn eerste maand van 2018. Het lijkt alsof ik het heel druk heb gehad, maar dat is echt niet zo. Dit wil ik de komende maand volhouden, rustig aan, veel avonden thuis doorbrengen en niet teveel plannen, ook in de weekenden niet. Hoe was jullie januari? Wat heb jij allemaal gedaan?

Liefs Jessica, Life by Jess

9 comments

 • Suzanne

  Gefeliciteerd met het 6 haar samen zijn! Wat een tijd. Je maand klinkt erg geslaagd!

 • Patricia Schmitz-Heres

  Proficiat met het jubileum van jullie relatie! Leuke maand heb je achter de rug.

 • Gabriëlle

  Gefeliciteerd met jullie 6 jarig jubileum. Ik ben ook gek op Kolonisten spelen met vrienden 🙂

 • Felice Veenman

  klinkt als een heerlijke maand.En je brengt me op ideeen: mijn nagels mogen ook wel weer een keer…

 • Kevin

  Gefeliciteerd met dat jullie alweer 6 jaar samen zijn! Leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt, het lijkt inderdaad erg veel Haha.

 • Rory

  Heel goed dat je besloten hebt om het volgend jaar op 1 januari anders te doen. Altijd goed om te voelen wat iets je doet. Dat wil niet zeggen dat je je familie of de mensen om je heen minder graag wilt zien. Maar dat kan ook op een andere manier of dag. Afijn, dat vind ik dan persoonlijk.

 • Janet | thatonetime

  Het klinkt inderdaad als een drukke maand maar dit viel dus allemaal mee. Je nagels zien er leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge