Month by Jess – Februari rustig aan

Month by Jess februari - rust

De tweede maand van het jaar zit er alweer op. En wel een bijzondere tweede maand want 2020 is een schrikkeljaar. Een dag langer februari dan normaal. Ik heb weer even mijn agenda erbij gepakt van afgelopen weken, maar het viel mij op dat ik het vooral rustig aan gedaan heb. Even een pas op de plaats na mijn operatie en gezien de vermoeidheid wel overheerst was het een goed idee om het rustig aan te doen. Ik heb wel een paar dingen gedaan, dus ik neem jullie mee in mijn februari.

Month by Jess Februari – Rustig aan

Leuke dingen

Afgelopen maand hebben we afspraken met onze vakantie vrienden welke we aankomende zomer inmiddels alweer 5 jaar kennen. Een bijzondere vriendschap is ontstaan en ik vind het altijd erg gezellig als zij naar ons komen of wij naar hun gaan. Deze keer kwamen ze richting ons en hebben we natuurlijk een paar spelletjes Keezen gedaan. Voor dit jaar gaat onze vriend de score weer bijhouden. Ben benieuwd. Daarnaast ben ik met een vriendin naar de bioscoop geweest, naar Onze jongens in Miami. Wel een grappige film, maar op een gegeven moment was het strippen wel overheersend.

Met een andere vriendin had ik ’s avonds een keer afgesproken. Even bijkletsen, ook had ik mijn spullen meegenomen om verder te kunnen aan mijn bullet journal (zij doet dit ook namelijk), alleen daar is niks van gekomen. Tussen het kletsen door hebben we nog een spelletje Ticket to Ride gespeeld en toen was het alweer laat. Volgende keer beter, want elke keer proberen we het opnieuw.

Nog maar een paar weken dan is mijn zusje uitgerekend. Zij wilde geen echte babyshower hebben, maar we konden het niet laten om niet iets te regelen. Zo hadden we geregeld dat mijn moeder, mijn nep mama, mijn nep zusje, Abby en ik op een vrijdag die kant op zijn gereden en dat we een leuke dag met z’n alle hebben gehad. Uiteraard met cadeautjes en een luiertaart. Als je wilt weten hoe je een luiertaart maakt, ik heb er een artikel over geschreven! Het was een grote verrassing voor haar. Mijn moeder, Abby en ik zijn blijven slapen in een hotel in de buurt. Ik had namelijk met mijn zusje afgesproken voor de volgende dag foto’s van haar buik te gaan maken.

Month by Jess februari - rust

Month by Jess februari rustig aan

Hoera! 

Vorig weekend, 22 februari waren mijn ouders 35 jaar getrouwd en zijn we met z’n alle gaan lunchen bij Van der Valk Harderwijk. Voor mijn zusje en voor ons op de helft. Zo hoefden we allemaal niet ver te rijden. We hebben een hele gezellige middag daar gehad en rond 6 uur waren we thuis.

Vin en ik waren namelijk op de terugweg nog even langs de fietsenwinkel gereden waar ik een mooie en fijne fiets had gezien. Nog even een rondje fietsen en toen heb ik de fiets ook direct besteld. Donderdag komt er een artikel online over mijn zoektocht naar een elektrische mamafiets! Daarin staat ook een foto van mijn nieuwe fiets. Voor nu houd ik het nog even een verrassing hoe hij eruit ziet.

Abby

Deze maand hebben we wel veel speciale dingen gedaan met Abby. Zo zaten we begin februari met haar bij de huisartsenpost in het weekend. Ze was ontzettend schoor en leek erg veel pijn te hebben in haar keel. Een bovenluchtwegen infectie constateerde de huisarts. Weinig aan te doen, moest vanzelf overgaan met een paar dagen. Gelukkig was dit inderdaad met een paar dagen weer beter.

Februari was de maand van weer ruimte in ons huis krijgen. We hebben namelijk de box verkocht! Man wat een ruimte hebben we weer in de woonkamer. Abby zat eigenlijk nooit meer in de box en kon zich ook veel beter vermaken op de grond. Hij diende de laatste tijd alleen maar als opslag van al het speelgoed van haar. Weg ermee en ik ben blij dat ik het heb gedaan.

Verder ben ik voor het eerst naar Monkey Town geweest met haar. Ik had afgesproken met een vriendin van de zwangerschapsyoga en zij nam ook een vriendin mee. Heel erg gezellig. De drie kindjes hebben lekker samen gespeeld. Binnenkort ga ik nog een keer met Abby naar Monkey Town.

Month by Jess februari - rustig aan

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn ouders en Abby naar Dierenpark Amersfoort geweest. Ik had nog vrijkaartjes en het leek mij wel leuk om met haar daarheen te gaan. Ondanks dat ze er nog weinig van meekrijgt, vind ik het zelf altijd wel heel leuk om in een dierentuin rond te lopen en te kijken. We hebben een gezellig dag gehad met goed weer totdat we het park uit wilde gaan! Top timing!

Rustig aan

Ja Jess waar haal jij vandaan dat je het rustig aan hebt gedaan? Nou als je het zo opsomt ziet het er uit alsof het heel veel is, maar dat valt in werkelijkheid allemaal wel mee. Heel veel avonden ben ik gewoon lekker thuis geweest en kon ik rustig aan doen. Ook ben ik nog naar de schoonheidsspecialiste geweest. Heerlijk even een momentje voor mijzelf, liggen en genieten!

Month by Jess februari - rust

Afgelopen vrijdag ben ik met mijn moeder en Abby nog even het dorp in geweest om wat nieuwe kleding te kopen. Ik ben zo super trots op mijzelf als ik zie wat ik nu al heb bereikt na mijn maagverkleining!

Een maand dus waarin we genoeg hebben gedaan, maar waarin ik ook echt rustig aan heb kunnen doen. Heerlijk even zo bijkomen. Dan merk ik pas echt dat het ook heel fijn is om niet zoveel te plannen en soms ook maar even te zien hoe het loopt. Hoe was jullie februari?

Tot volgende maand!

Liefs Jessica, Life by Jess