Month by Jess Augustus – Festivals

Month by Jess augustus 2018

De achtste maand van 2018 is alweer voorbij. Wat gaat het toch allemaal snel. De zomer is alweer bijna (officieel) voorbij en dan komt de tijd van de dichte schoenen, vesten en regenjassen er weer aan. Kijk ik uit naar de herfst? Nee eigenlijk nog niet. Gelukkig ben ik straks 3 weken op vakantie en krijg ik daarna pas te maken met het herfstweer. Voor nu gaan we eerst terugblikken op de maand Augustus. Een hele leuke maand, waar ik maar liefst 3 hele dagen op festivals te vinden was.

Augustus 2018!  

Wat een leuke maand was dit, genoten van alles. Zo ben ik begin deze maand een dag gaan shoppen met mijn moeder en ik ben super goed geslaagd. 7 broeken in totaal en nog 7 shirtjes. We zijn naar Haarlem geweest en daarna zijn we ook Hoofddorp nog even in geweest. Ik wil al heel lang een piercing in mijn oor, de helix piercing. Nu vond ik het tijd, dus hup naar de piercingshop en gaan. Hij geneest echt heel mooi, ik heb er weinig last van en kan alweer prima op dat oor slapen. Blij dat ik hem eindelijk heb laten zetten!

Month by jess augustus festivals piercing

Deze maand was ook mijn schoonvader jarig. Samen met vin zijn zus en haar gezin hebben we daar ’s avonds gegeten. Ook hebben we vriendin geholpen met verhuizen (althans verhuizen… we moesten alleen alles uit de auto tillen en in huis zetten). Dat viel echt reuze mee. De afgelopen weken hebben we ze al veel geholpen met klussen in het huis, dus het was nu wel heel leuk om te zien hoe het is geworden!

Voorheen ging ik bijna elke week naar de bioscoop met mijn bioscoopvriendin, maar helaas lukt dat nu niet meer vanwege werkroosters. We proberen nog wel te gaan, maar soms schiet het er echt bij in. Deze maand zijn we wel geweest. We waren naar de film “The spy who dumped me”  een goede film! Wel heel veel actie voor ons haha, stel je voor dat wij normaal naar een “Mama Mia” gaan. Maar zeker een aanrader voor als je binnenkort nog eens naar de bios wilt.

Samen met mijn moeder en twee collega’s van haar, ben ik nog uiteten geweest. We hadden allen 2 hapjes uitgekozen en konden zo lekker eten delen en van alles wat proeven. Heel leuk en lekker!

Festivals!

Jaaaa dit was de maand van de festivals. Lang naar uitgekeken, maar eindelijk was het nu zover!

Vin en ik wilde eigenlijk naar Dutch Valley toe, maar samen zagen we dat niet zo zitten, ook aangezien we ook het weekend erna Mysteryland al hadden staan dachten we laten we dat maar niet doen.

Dutch valley festivals

Totdat het ter sprake kwam met vrienden van ons, zo gezegd zo gedaan en de tickets waren gekocht. We hebben een hele leuke dag gehad. ’s Middags voordat we naar het terrein gingen nog even een spelletje gespeeld en na thuiskomst ook nog een spelletje gedaan. Ons vertrouwde Keezen natuurlijk!

Mysteryland festivals 1

Sinds vorig jaar september/oktober denk ik, had ik al een weekend ticket in huis voor Mysteryland. Vorig jaar was een weekend zo goed bevallen dat ik dat dit jaar ook weer wilde. En wat was het geslaagd! Twee heerlijke dagen heb ik gehad. Zaterdag was ik met mijn moeder, mijn zusje, haar vriend en onze buurvrouw. Erg gezellig zo met z’n 5e!

Mysteryland festivals 1

Zondag ben ik ook geweest, met hetzelfde clubje, behalve de buurvrouw en nu was Vin ook mee! We zijn veel mensen nog tegen gekomen. Een vriend van ons, de beste maat van Vin, twee andere vrienden. Ja het was heel erg gezellig en ik ben weer helemaal opgeladen en heb weer een leuke herinnering om op te teren het komende jaar! Op naar volgend jaar, ga ik dan een heel weekend? Geen idee want mijn lijf heeft het best wel te verduren gehad haha… Mijn voeten die deden zeer, niet te doen!  Haha…

Nog meer?

Ja zeker! Ik heb nog meer meegemaakt deze maand. Zo ben ik samen met mijn moeder weer naar een klankschaalconcert geweest. Was weer heel fijn. Wie van jullie doet dit ook wel eens?

Verder ben ik met onze kat nog naar de dierenarts geweest. Ik dacht laat ik eens kijken of alles voor hun ook geregeld is voor als wij op vakantie gaan. Zag ik dat zijn inenting verlopen was! Normaal krijgen we hier een brief/kaart voor maar die hebben we of niet gehad, of over het hoofd gezien. Dus hup, prikjes erin en hij is weer goedgekeurd voor twee jaar! En niet te vergeten, wij kunnen met een gerust hart op vakantie, want ze krijgen een hele lieve oppas voor de drie weken dat wij er niet zijn.

Augustus, Festivals, Fotografie Nikon D5600 (1)

En toen kwam de vraag “Hoe gaan we naar Mysteryland Jess?” Uhm op de fiets, alleen mijn band is lek… Haha lekker slim he, gelukkig bestaan er tegenwoordig van die hele handige mobiele fietsenmakers die voor de deur je fiets komen maken. Het was voor het eerst dat wij hier gebruik van hebben gemaakt, maar het is echt super handig! Jij doet in huis gewoon je ding en je fiets wordt gemaakt. Dit zal ik vaker gaan inschakelen als het nodig is.

Dit was me het maandje wel! Druk, maar heel gezellig. Nu nog twee weekjes werken en dan heb ik 5 weken vakantie. Heerlijk! Hebben jullie al vakantie gehad of gaan jullie ook nog ergens dit jaar? Voor nu een fijne werkweek gewenst.

Liefs Jessica, Life by Jess