Month by Jess – Augustus 2020

Month by Jess augustus 2020

Weer een maand voorbij. We gaan alweer de maand september in. De herfst staat alweer voor de deur. Ik kan het mij nog zo niet voorstellen. Wat gaat het allemaal snel en wat een gekke zomer is het geweest. Eigenlijk had ik afgelopen weekend twee dagen lang op Mysteryland gestaan, gezelligheid, fijne muziek en veel dansen. Maarja waarom dat niet door ging weten we allemaal inmiddels wel. Tijd om terug te blikken op de maand augustus!

Zoals jullie vorige maand al hebben kunnen lezen ben ik naar mijn zusje geweest. Dit viel net op 31 juli t/m 1 augustus vandaar dat ik hem vorige maand heb meegenomen in mijn overzicht. Het was heerlijk daar, nog steeds wordt ik blij als ik aan deze dagen terug denk.

Month by Jess – Augustus 2020

Kleuradvies

Deze maand zijn er ook veel leuke dingen gebeurd. Zo heb ik met een vriendin samen een kleuradvies gedaan. Aan de hand van verschillende kleuren doeken om je hals heen, kan je heel goed zien welke kleur echt iets doet voor je uitstraling. Waar gaat je gezicht van stralen, waar komen je ogen mooi in uit? Of bij welke keer wordt je een vlak geheel of komen juist de rode gedeeltes op je gezicht heel erg naar voren.

Bij zo’n kleuradvies werken ze met 4 verschillende types, de seizoenen. Dit heeft niks te maken met het feit of je dat seizoen fijn vind qua temperatuur etc, maar zo hebben zij de kleuren ingedeeld. Bij mij kwam er uit dat ik een echte wintertype kleuren vrouw ben. Het liefste de donkerste kleuren van de waaier die bij mij gehouden wordt op de foto hierboven. Met die kleuren spreken mijn ogen het meeste en komt de vorm van mijn gezicht goed tot zijn recht. (PS: wist je al dat een kleuradvies een serieuze zaak is haha, zo kijk ik tenminste wel…) Het is bijzonder om te zien wat bepaalde kleuren met je gezicht doen.

Een nadeel, de echte donkere winterkleuren hangen niet heel veel in de winkel. Top! Dus als ik echt een knaller van een outfit wil scoren, zal dit met toeval gebeuren en maar eens in de zoveel tijd. Dit betekend natuurlijk niet dat ik niks meer kan dragen qua kleur wat niet in deze kleurenwaaier zit. Alleen mijn uitstraling veranderd hierdoor. De mevrouw die het deed, gaf ook aan, je hebt de categorieën; allerbest, beter, goed. Maar mocht ik een keer een presentatie geven, waar ik wat extra power bij kan gebruiken door mijn kleurkeuze voor mijn kleding, raad ze aan om de kledingstukken te pakken met de allerbeste kleur! Dit ga je dan ook uitstralen.

Ik vond het ontzettend leuk dat wij dit gedaan hebben en zal er ook zeker rekening mee gaan houden bij het kopen van nieuwe kledingstukken voor in mijn lege kast.

Van alles wat

Ik heb twee zondagen bij mijn ouders boven op mijn oude slaapkamer gezeten (dat nu een kantoortje is). Vin was bij Abby en zo had ik even mijn handen vrij. Twee dagen knallen met het schrijven van artikelen die online zijn gekomen of nog gaan komen op Life by Jess! Heerlijk om in die twee dagen zoveel vooruit te schrijven. Dat geeft mij echt een hoop rust. Nu moet ik alleen mijzelf nog heel goed aanleren om dit ook op tijd te delen op social media. Iemand tips?!

Ook had ik 17 augustus weer een bijeenkomst op locatie, met mijn mede maagverkleining vrouwen. Wat was het leuk om elkaar na zo een lange tijd weer te zien. Verder ben ik nog een avond naar mijn tante geweest om eens te horen over hoe zij de NLP opleiding heeft ervaren en of zij denkt dat dit bij mij past. Hopelijk kan ik hier binnenkort mee gaan beginnen.

Nu we weer naar een restaurant kunnen, heb ik daar ook al een paar keer gebruik van gemaakt. Ze ben ik met twee vriendinnen naar La Cubanita geweest in Haarlem. Heerlijk buiten gezeten en Haarlem Jazz was bezig dus dat bracht qua muziek veel gezelligheid ook nog met zich mee zo op de terrasjes. Ook zijn we nog uiteten geweest met onze vakantievrienden welke wij inmiddels al 5 jaar kennen. Een hele mooie vriendschap is daaruit gekomen, zo bijzonder.

Huizenjacht

Ik zal hier een heel apart artikel over gaan maken op het moment dat ik een huis heb gekocht, hoe dit voor mij is geweest en wat mijn tips zijn op dat gebied, maar afgelopen maand had ik nog een gesprek met een aankoopmakelaar. Zij heeft mij uitgelegd wat zij doen en wat het voordeel is van een aankoopmakelaar. Met hen ben ik in zee gegaan en hopelijk mag ik snel een mooi huis vinden. Ik heb al enkele bezichtigingen gehad afgelopen maand. Blij dat er toch wat leven in zit en dat er hoop is op een eigen huis binnen nu en afzienbare tijd.

Jessica 2.0 fotoshoot

Afgelopen maand heb ik mijzelf ook een fotoshoot cadeau gedaan. Samen met mijn moeder en Abby ben ik naar Zandvoort gereden. Eerst hebben we enkele foto’s gemaakt in de duinen en daarna zijn we het strand nog op gegaan. Het was ‘s avonds en we waren er precies rond Golden Hour. De foto’s zijn echt super mooi geworden en ik ben heel blij met het resultaat. Op Instagram ga ik de komende tijd diversen foto’s delen. Volg mij daar dus ook zeker om deze te zien. Kijk ook zeker even in mijn post op Instagram, zodat je kan doorklikken naar de feed van Denise. Zij heeft de foto’s van mij gemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☀️ Vorige week nog prachtig weer, met een super mooie zonsondergang op het strand! 📸 @db_ph0t0graphy heeft afgelopen vrijdag foto’s van mij en Abby gemaakt en dit is 1 van de parels ❤️ Zo blij mee. Jessica 2.0 is vastgelegd en ik deel de komende tijd hier enkele foto’s van de shoot. 😍 . . . . . . . #lifebyjess #fotoshoot #fotoshooting #strand #zonzeestrand #zonsondergang #zonsondergangfotografie #duinen #duinenstrand #strand #zandvoort #zandvoortbeach #zandvoortaanzee #zandvoortstrand #maagverkleining #maagverkleiningsoperatie #gastricsleeve #gastricsleevebeforeandafter #gastricsleevecommunity #lifestyle #nokamsterdam #nieuwleven #trots #trotsemama #trotsopmezelf #dbphotography

Een bericht gedeeld door Jessica (@lifebyjessblog) op

Een hele mooie maand weer als je het mij vraagt! Op naar hopelijk nog een paar mooie nazomerse dagen en anders naar het echte herfst weer (blegh). Hoe was jullie Augustus?

Liefs Jessica, Life by Jess