Month by Jess – Augustus 2019

Month by Jess augustus
De achtste maand van 2019 is alweer voorbij. Augustus is geweest en dat betekend dat we weer richting de herfst gaan. Bah als je het aan mij vraagt. Ik kan wel wennen aan de zomer, mijn favoriete seizoen van het jaar. Afgelopen maand hebben we veel leuke dingen meegemaakt, maar hebben we helaas ook te maken gehad met een overlijden van een persoon heel dichtbij ons. Vooraf konden we al veel regelen, dit is dan ook waar wij veel mee bezig zijn geweest. Zeker de laatste weken van Augustus. Hopelijk kunnen wij deze persoon een mooi afscheid geven. We hebben alles nog met deze persoon besproken en dat geeft mij een goed gevoel. We gaan het doen zoals zij dit wilde! Meer wil ik hier niet over kwijt ivm privacy, maar onbenoemd kon ik het zeker niet laten, gezien dit ons wel heel erg bezig houd/heeft gehouden. Ondanks dit wil ik jullie nog wel meenemen met een maandoverzicht van Augustus 2019.

Month by Jess – Augustus 2019

Abby

Afgelopen maand hebben wij de laatste mensen op kraamvisite gehad. Abby is nu bijna 5 maanden dus dan kan je het ook bijna gene kraamvisite meer noemen. We hebben wel nog leuke cadeautjes en kleding gehad. Altijd leuk om wat te krijgen voor Abby.
Ik ben nog een keer met haar naar de babymassage geweest, ze vond het weer heerlijk. Ze ligt dan lekker te genieten en valt daarna heerlijk in slaap. Thuis is het er eigenlijk niet meer van gekomen dat ik dit doe met haar, maar misschien binnenkort toch nog maar eens doen. Volgende week gaan we wel met haar naar zo’n baby spa toe, heel benieuwd hoe ze dat vind.
Ook heeft Abby in augustus een echo van haar heupjes gehad, omdat ze de gehele zwangerschap in een stuit heeft gelegen. Gelukkig was alles goed en heeft ze geen heup dysplasie.

Uitstapjes

Samen met mijn moeder ben ik 14 augustus gaan shoppen in Haarlem. Vrienden van ons gingen trouwen en daar wilde ik een nieuw outfit voor score. Ik had een hele mooie rok gezien bij Zizzi en dat is hem uiteindelijk ook geworden. Mijn hele outfit deel ik in dit artikel.
Onder het mom van, Abby is toch bij mijn ouders, zijn Vincent en ik uiteten geweest. We roepen al tijden dat we naar het restaurant moeten gaan waar een vriend van ons werkt en elke keer kwam het er niet van. Nu was de tijd daar en hebben we daar heerlijk gegeten! Een vijf gangen verrassingsmenu, ik houd ervan. Misschien doe ik dit binnenkort nog een keer, maar dan met mijn moeder.
Month by Jess augustus
Month by Jess augustus
Met mijn werk hadden we een uitstapje met de gehele afdeling Finance. We zijn naar Warmond gegaan en hebben daar op een sloep een game gespeeld. Je moest naar verschillende punten varen, daar waren vragen en als je deze goed beantwoord had kreeg je punten. Welk team de meeste punten had en ook nog op tijd binnen was, die had gewonnen. We hadden fantastisch weer en het was een hele gezellige middag, afgesloten met een BBQ.
Month by Jess augustus
Afgelopen woensdagavond ben ik met collega’s uiteten geweest bij Loetje. Een collega van mij gaat met pensioen na 46 jaar dienstverband dus dat moest wel goed afgesloten worden. Ik houd echt van Loetje, heerlijk die biefstukken die ze daar hebben. Ik heb genoten.
Month by Jess augustus

Feest! 

Voor een bruiloft, hoort natuurlijk een vrijgezellenfeest. Deze is er geweest voor zowel de bruid als de bruidegom. Bij die van de bruid daar was ik bij. Van de week lees je daar meer over! Een paar dagen later was de bruiloft al. Wat waren ze prachtig! Ondanks dat ik haar jurk al had gezien op een foto, is het op de dag zelf altijd nog mooier. Wauw. Het was een middag bruiloft, om 14:00 uur de ceremonie en daarna het feest. We hadden er ook prachtig weer bij, dat maakt zo een dag altijd nog specialer. We hebben heerlijk gedanst en je zag ze genieten! Blijft toch altijd genieten. Op zo’n dag denk ik ook altijd even terug aan onze eigen bruiloft. Ook zo een speciale herinnering.
Month by Jess augustus
Augustus is ook de maand van het festival waar ik altijd heen ga. Mijn festival noem ik het ook wel eens, zo vaak ga ik namelijk niet, maar deze mag ik echt niet overslaan. Weten jullie het nog van vorig jaar? MYSTERYLAND! Yeah eindelijk was het weer tijd voor dit gave feestje. Een weekend lang. Zaterdag was ik er met mijn moeder, zusje en zwager. Zondag was ik ook met hen en was Vincent ook mee. Abby was beide dagen bij Vincent zijn zus, die werd helemaal goed verzorgd door ons nichtje, een moedertje. Ik ben qua festival batterij weer helemaal opgeladen. Tot volgend jaar Mysteryland!
Wat is de herinnering die jullie van de maand augustus het meest bij is gebleven? Is het iets moois, geks, verdrietigs? Wil je dit met mij delen in een comment, ik lees het met liefde en reageer altijd terug. 
Liefs Jessica, Life by Jess