Mijn zomerbucketlist voor 2017

Het is weer zomer althans, als je naar buiten kijkt zie je het niet heel erg, maar het is toch echt zomer in Nederland. Ik heb wel eens een Bucketlist voor reizen gemaakt, maar dat is meer een jarenplan. Waarom zou ik geen Zomerbucketlist maken? Een kortere periode om bepaalde leuke dingen te gaan doen.

Er staan een paar leuke dingen op mijn Zomerbucketlist, die ik echt wel gaan waarmaken deze zomer en wat ook echt wel mogelijk is!

Zomerbucketlist voor 2017

BBQ in de tuin en in het bos

Bij ons om de hoek zit een mooi bos, waar het heerlijk vertoeven is op een zomerse avond. Vaak zie je gezinnen/koppels/vrienden daar BBQ-en en het lijkt me super gezellig om dit ook eens te doen. Met Vincent samen of met vrienden erbij. We maken er wel een gezellige avonden van. Dus voor wie met ons mee wilt, let me know! Haha

zomerbucketlist, april, eerste bbq, 3 jaar getrouwd, groot feest

Vliegtuigen kijken (eventueel met picknick)

Laatst reden we langs de landingsbaan van Schiphol en dat blijft toch een gaaf gezicht. Het was heerlijk weer en je kan daarlangs heel leuk zitten. Dit wil ik ook een keer doen deze zomer, met mooi weer leuk naar de vliegtuigen kijken (opstijgen is het leukste vind ik om te zien). Een drankje en een hapje mee, we maken er wat gezelligs van.

Festival bezoeken

Beetje vals spelen, want ik weet dat dit punt op mijn Zomerbucketlist uit gaat komen, mits er geen gekke dingen gebeuren. Dit jaar staat namelijk Dutch Valley en Mysteryland (2dagen) op de planning. Super veel zin in en even inhalen wat vorig jaar niet ging met mijn hernia.

Festival Mysteryland, zomerbucketlist

Naar het strand gaan na het werk om daar met Vincent samen te borrelen

Vorig jaar ben ik met een vriend na werktijd richting het strand gereden en daar hebben we de hele avond gezeten. Hapje eten, borrelen, heerlijk was het! Vincent en ik doen dit eigenlijk nooit, ondanks dat we zo dicht bij het strand wonen. Voornemen is om dat dit jaar wel een keer te gaan doen, lekker samen op de scooter die kant op. Gezellig borrelen aan het strand.

Liggen in het zwembad in de tuin

Enkele weken geleden heb ik een zwembad gekocht voor in de tuin. Deze heb ik toen opgezet en met water gevuld, helaas werd het toen slecht weer en heb ik tot op heden nog steeds niet in mijn zwembad gelegen. Daar moet verandering in komen deze zomer. Dus puntje op mijn zomerbucketlist!

Fotoboek van fotoshoot maken trouwfoto’s

In februari hebben wij een fotoshoot gedaan in onze trouwkleding. Weer even terug in die mooie jurk en Vincent in zijn mooie pak. Die foto’s zijn zo gaaf geworden, zoals jullie hebben kunnen zien in dit artikel. Maar tot op heden heb ik er nog steeds geen fotoboek van gemaakt, wat ik wel heel graag wil. Als het een keer niet zo mooi weer is deze zomer, dan wil ik heel graag dat fotoboek in elkaar zetten, zodat dit puntje ook afgestreept kan worden van mijn Zomerbucketlist.

zomerbucketlist, Christine (1) getrouwd, fotoshoot

Fietsen naar mijn oma met Vincent

Vincent en ik proberen steeds meer te fietsen, zeker met die nieuwe fiets van Vincent, fietst die als een gek! Ook is het betere voor onze gezondheid. Vroeger met mijn ouders stapte we nog wel eens op de fiets naar mijn opa en oma toe. Nu doen we dat eigenlijk nooit meer. Deze zomer wil ik samen met Vincent of iemand anders naar mijn oma toe fietsen.

 

Wat staat er op jullie Zomerbucketlist? Zijn er dingen die jullie echt willen doen deze zomer? Gaan jullie een festival bezoeken dit jaar?

Liefs Jessica, Life by Jess

19 comments

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Ik zat ook aan zoiets te denken om te schrijven haha. Herkenbaar. Ik moet ook nog een boek maken van onze trouwfoto’s. En nog even uitzoeken voor Emily haar boek. Dat wil ik voor de vakantie gedaan hebben. Dus even actie. Dat borrelen aan het strand klinkt als zo’n goed plan!
  Mathiske -gelukineenrompertje- heeft recent gepubliceerd…Baby makings| Failure en door. Wachten op..My Profile

  • Jessica (author)

   Het strand is zo heerlijk. Woon jij er dichtbij? Wij wonen op 20 minuten afstand van het strand dus heel makkelijk om er eens heen te gaan na het werk.

  • Jessica (author)

   Ja dat zou zo lekker zijn! Moet toch nog wel een keer een mooie dag komen hoop ik haha

  • Jessica (author)

   Ja wij wonen dichtbij het bos, maar ook bij het strand. Echt heerlijk. Leuk Latin Village, dat is hetzelfde terrein als Dutch Valley.

 • Maaike

  Leuke lijst! Hier staat het strand met mijn oudste zoon op het lijstje of dagje sauna. Ik schreef er laatst ook over.

  • Jessica (author)

   Heerlijk een dagje sauna. Dat staat voor september hier op de planning. Samen met een vriendinnetje.

 • Annemarel

  Wat leuk! Klinkt alsof je een super zomer voor de boeg hebt! Ik heb maar één doel: drie weken minder social media/bloggen zodat ik meer tijd heb voor mijn gezin

  • Jessica (author)

   Dat is een mooi doel, en dat moet gaan lukken toch! Ik vind vakantie daar echt heerlijk voor dan ben ik echt niet bezig met mijn telefoon. Geeft zoveel rust.

  • Jessica (author)

   Dat is ook een goede ! Wij hebben afgelopen november alles al laten doen in de tuin, dus dat hoeft gelukkig niet meer. Behalve de deuren schilderen, dat kan ik nog wel doen deze zomer!

  • Jessica (author)

   Woon je ver van de vliegtuigen vandaan? Bij ons is het maar 10 minuten op de scooter 🙂

 • Sanne

  Klinkt als een super leuke bucket list. En vooral zeer actief. 😉 oh dat avondje zee is geweldig, picknicken dat heb ik ook wel gedaan. Mijn zomer: relaxen en genieten. Telt dat ook?

  • Jessica (author)

   Ja zeker dat dat telt! Dat is ook mijn doel met al deze doelen. Genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge