Mijn verjaardag, 28 jaar!

Hiep Hiep hoera, verjaardag

Hiep hiep hoera! Ik mag 28 kaarsjes uitblazen vandaag. Het is een bijzondere dag, niet omdat ik 28 wordt, want dat is niet zo’n speciale leeftijd. Nee meer omdat dit mijn eerste verjaardag als mama is. Een jaar geleden (toen ik slecht in mijn vel zat en er van alles gaande was in privé sferen) had ik dit niet kunnen bedenken. Tuurlijk hoop je erop, maar dat het nu 100x beter gaat dan vorig jaar is zo fijn! Ik neem je in deze korte blog mee wat we gaan doen vandaag, of ik al cadeautjes gekregen heb. En om niet te vergeten ik heb een hele leuke win actie voor jullie!

Mijn verjaardag! 

Wat ga ik doen vandaag? Ik ben zit nog midden in mijn verlof (nouja eigenlijk is dit officieel mijn vakantie alweer) en dat betekend dus dat ik nog wel lekker vrij ben. Ik heb getwijfeld of ik mijn verjaardag wilde gaan vieren dit jaar, maar ik heb toch besloten dit niet te gaan vieren. Het stond me meer tegen dan dat ik er energie van kreeg, dus niet doen.

Wat ga ik dan wel doen? ik ga de dag doorbrengen op Texel! We gaan samen met vrienden een dagje naar Texel. De eerste keer sinds de geboorte van Abby. Ik heb er zoveel zin in om weer naar “ons” eiland te gaan. Het weer blijft gewoon nog goed, dus we gaan even een dag keihard genieten. We zullen daar denk ook een hapje eten en met een van de laatste boten terug naar huis gaan. Ik had nog gekeken voor een nachtje weg, maar dat was minimaal €150,- voor een kamer voor 1 nacht. Dat vond ik echt wel een beetje te gek.

Vakantie op Tenerife, verjaardag

PROOST!!!

Morgen ga ik denk ik met mijn ouders nog wel een taartje eten en misschien ’s avonds nog wel uiteten en anders is dat iets wat we later nog een keer gaan doen. Toch even samen tijd doorbrengen zo met mijn verjaardag. Eigenlijk was dit de planning voor vandaag, mijn echte verjaardag, maar vin heeft vrij kunnen regelen, vandaar dat we dus naar Texel gaan.

Heb ik al cadeautjes gehad? Op het moment dat dit online komt nog niet. Nouja, ik heb mijzelf een cadeau gegeven twee weken geleden. Een nieuwe iMac! Hier vertel ik binnenkort meer over!

Hiep hiep hoera

Nog wat feitjes over 5 juli: Ik ben geboren op de 186ste dag van het jaar, een zeer zonnige en bloedhete (max 29,4°C) dag met bijna 14 uur zon. (dit heb ik ook vaak gehoord van mijn moeder haha, het was die dag zo heet!) Ik denk dat daar mijn liefde voor de zomer ook meteen is geboren. Het was de eerste vrijdag van de maand en mijn geboortedag heeft mij het sterrenbeeld Kreeft gegeven. In de Chinese astrologie valt deze dag in het jaar van de Metaal Geit. Op deze dag had Nederland een bevolking van ongeveer 15.070.315, waarvan 50,56% vrouwen.

Wij gaan er een leuke dag van maken, en als je wilt zien wat we doen, volg me dan op Instagram! Daar plaatst ik veel in de stories en je ziet er foto’s voorbij komen van mijn verjaardag, maar ook nog veel meer leuke foto’s.

Liefs Jessica, Life by Jess