Mijn materialistische wishlist

Eerder beschreef ik op Life by Jess al eens wat mijn bucketlist was als het op reizen aankomt. Deze wishlist gaat heel ergens anders over. Iedereen heeft wel een wens over wat je heel graag zou willen kopen als je het geld ervoor had. Of dat je dat ene ding zo graag wilt hebben dat je er echt voor gaat sparen. Ik deel met jullie mijn materialistische wishlist.

Materialistische wishlist

Beenkleed voor op de scooter – De koude tijden komen er weer aan, en gezien ik/wij alleen maar een scooter hebben als vervoersmiddel betekend dit dat ik heel veel kilometers op maak. Ook in de koude maanden. Het lijkt me onwijs lekker om zo een beenkleed te hebben. Hierdoor blijven mijn benen warm en droog voor als het regent. Dat zal lekker zijn voor de 10 minuten naar mijn werk, maar ook voor het halfuur dat ik op de scooter moet zitten naar het ziekenhuis.

Materialistische wishlist, scooter Maart, Sym Fiddle 3, ABCtje

Televisie – Deze is niet speciaal voor mijzelf, maar meer voor Vincent. Gezien wij nu bezig zijn met het aanpakken van de woonkamer, wordt alles hierin nieuw en zegt Vin dat hier dan ook een nieuwe televisie bij hoort. Het liefst een grotere een eentje die zuiniger is dan degene die wij nu hebben. Sparen maar schat!

Michael Kors tas – Ik ben al een lange tijd aan het kijken naar een klein schoudertasje van Michael Kors. Eentje waar alleen je telefoon in past en wat make-up spulletjes. Elke keer loop ik bij de outlet naar binnen als we in Bataviastad zijn, of net zoals wij laatste in Roermond en Maasmechelen waren, maar ik zie hem daar steeds niet hangen. Ik had hem ook gewoon mee moeten nemen bij de Bijenkorf toen ik hem daar van de zomer zag staan. Wat hield me tegen? De €160,- die ik ervoor neer moest leggen en die ik eigenlijk niet kon missen op dat moment. Misschien toch nog maar eens terug gaan…

Boven de €1000,-

iPhone X – Volgend jaar loopt mijn abonnement af en mag ik weer een nieuwe telefoon uitzoeken. Ik ben een Apple fan als het aankomt op telefoons, dus dan gaat mijn interesse automatisch naar de nieuwe iPhone X. Sinds die nieuwe regelgeving voor een telefoonabonnement er is, is het misschien handiger om over te stappen naar een sim only abonnement. Zal ik dan de iPhone X kopen? Dit is wel bizar veel geld in één klap. Ik ga er nog even over nadenken, maar dat er een nieuwe iPhone in huis komt volgend jaar is zeker.

Audi – Degene die mij al langer volgen weten dat ik Audi fan ben. Wat een prachtige auto’s zijn dit. Dit is wel iets waarvoor wij ooit eens gericht voor gaan sparen. We hoeven geen nieuwe Audi te rijden, maar een mooie tweedehands staat wel op deze materialistische wishlist.

Audi, Materialistische wishlist

Schat zullen we gaan beginnen met sparen? Oh wacht daar zijn we al mee bezig haha, we hebben nog wel even te gaan om alles te kunnen kopen van deze materialistische wishlist. Ach ja, het is allemaal niet nodig om gelukkig te zijn. Dat zijn we nu namelijk al!

Als je nu heel veel geld had en één ding mocht kopen, wat zou dit dan zijn?

Liefs Jessica, Life by Jess

18 comments

  • Jessica (author)

   Zonnepanelen heel handig! Wij hebben ze en dat scheelt echt super veel. Beenkleed is een beschermende warme hoes voor over je benen. Google maar eens dan snap je het beter denk ik haha.

 • Sofie Katelijne

  Bij zalando vind je vaak goede deals voor een MK tas, zeker eens in de gaten houden tijdens de soldenperiode 🙂

  • Jessica (author)

   Oowh thanks dat is een goede tip! Ik ga het even in de gaten houden.

 • Susan

  Ja, dat van die Audi begrijp ik ook wel… Moet zeggen dat ik zelf niet echt aan wish-lists doe, als ik iets heel graag wil hebben dan koop ik het gewoon als het kan. En als ’t niet kan, dan komt het later wel. Als ik er nog aan denk. En als ik er niet meer aan denk, dan was het dus ook niet zo nodig… Zo werkt dat dan in mijn brein haha! Succes met sparen en het omgooien van de woonkamer!

  • Jessica (author)

   Ik kan ook iets kopen als ik het wil, maar voor sommige dingen moeten we toch echt sparen haha, bijvoorbeeld voor zo’n audi

 • Manon

  Wat mij persoonlijk handig lijkt is een robotstofzuiger, ik geloof namelijk dat men blijer wordt van het kopen van vrije tijd dan van materialistische dingen. Een robotstofzuiger bespaart mij tijd en daardoor kan ik meer leuke dingen doen, blogs lezen bijvoorbeeld! 🙂

  • Jessica (author)

   Dat is ook wel een hele goede. Vrije tijd is wat je zegt ook zo fijn en belangrijk om te hebben.

 • Anouk

  Ik heb denk ik genoeg spullen maar ik hou altijd heel erg van op vakantie gaan of dagjes weg. Aan de andere kant een nieuwe fiets zou ook wel handig zijn omdat ik elke dag meer dan een uur moet fietsen… Altijd lastig haha, heb niet zo veel over in de maand om van te kunnen sparen.
  Anouk heeft recent gepubliceerd…Vegan vrijdag: Tourend door de VS nam ik afscheid van vlees (Landa)My Profile

  • Jessica (author)

   Jeetje meer dan een uur fietsen! Petje af ik doe het je niet na.

  • Jessica (author)

   Zonnepanelen zijn heel handig. Wij hebben er al 6 liggen en we merken het echt op onze energierekening.

  • Jessica (author)

   Keuken is wel een heel belangrijk onderdeel in huis! Wat voor keuken zou je willen?

 • Natalie

  Ik ben heel blij met mijn MK tas, bovendien vind je er veel tweedehands (wel goed kijken of ‘ie echt is) of in outlet zijn ze ook aan prima prijzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge