Een kijkje in mijn Bullet Journal van A-Journal

Benodigdheden voor een Bullet Journal (4)

Het is alweer langer dan een jaar geleden, dat ik jullie een kijkje in mijn Bullet Journal heb gegeven. Veel te lang geleden, en daarom is het nu weer tijd om eens mee te kijken naar hetgeen wat ik heb gemaakt in mijn boekje. Ik ben sinds kort bezig in een nieuwe Bullet Journal, namelijk een van A-Journal. Deze is iets compacter dan de MUS waarin ik hiervoor werkte. Hij is iets smaller, veel dunner en heeft natuurlijk ook zijn eigen papiersoort. Vooral het feit dat die compacter is sprak mij heel erg aan, maar hoe bevalt het nu ik hem in gebruik heb?

Wat is een Bullet Journal? 

Voor degene die niet weten wat het is… Ik leg het altijd zo uit: “Het is een notitieboekje maar dan net even anders”. Je begint in een leeg boekje. Alle bladzijdes zijn leeg en je kan het hele boekje naar je eigen invulling invullen. Wil jij er een agenda van maken? Dat kan!  Wil jij er een boekje van maken waar je enkel to-do list in maakt? Ook dat kan! Je kan er werkelijk alles mee.

Een kijkje in…. A-Journal

Aangezien ik nog niet zo lang bezig ben in de A-Journal Bullet Journal, heb ik hier minder foto’s van te delen! Ik ben jammer genoeg wel voor mijzelf tot de conclusie gekomen dat ik de MUS fijner vind dan deze. Ik heb het idee dat de bladzijdes niet zo stevig zijn ingebonden. Iets wat ik zelf ook niet prettig vind werken, zijn de stippen aan de binnenkant. Deze zijn best opvallend qua dikte en gezien de blauwe kleur.

Wat ik wel ontzettend fijn vind aan de Bullet Journal van A-Journal is dat er een elastiek aan de buitenkant zit. Hiermee kan je je boekje dus goed sluiten. Dat vind ik wel echt een gemis bij mijn andere Bullet Journal.

Ik ga de komende tijd zeker nog wat meer maken in onderstaand boekje, zodat ik mijn mening eventueel kan herzien als ik hem langer gebruik! Ik zal het kan ook in dit artikel aanpassen als dit veranderd.

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3 A-Journal

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3 - A-Journal

Een kijkje in… de MUS

Dit is mijn standaard boekje welke ik gebruik om dingen in te maken/schrijven. Ik vond het wel leuk om nog wat foto’s hiervan te delen, gezien jullie deze ook nog niet gezien hebben in de vorige artikelen. Ik vind sommige pagina’s wel echt heel erg mooi geworden.

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3 - A-Journal

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3 - A-Journal

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3 - A-Journal

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3 - A-Journal

Ik hoop dat jullie het kijkje in mijn Bullet Journal leuk vonden! Ik deel mijn creaties ook op een speciale instagram pagina. Wil je mij volgen? Dat lijkt me ontzettend leuk: zoek naar @Lifebyjessbujo . Hopelijk tot daar en ik ben benieuwd naar jullie creaties.

Liefs Jessica, Life by Jess