Men I Like TAG

Celebrity Crush, Men I Like TAG

Vorig jaar heb ik al eens verteld welke celebrity crush ik heb. Vele leuke reacties heb ik op dat artikel mogen krijgen. Nu zag ik bij de dames van 2WMN, deze zelfbedachte Men I Like TAG voorbij komen. Gezien de komende maanden kouder gaan worden, moeten we wat hebben om warm van te worden toch.. 😉 Ik vond het wel een goed excuus om eens te zwijmelen bij al die lekkere mannen die er bestaan!

Op wat voor type man val je?

Kijkend naar het uiterlijk zie ik een zakelijk typje voor mij. Een man met haar op zijn hoofd waar je doorheen kan woelen met je handen, een man zonder baard of een kleine stoppelbaard. Een strakke kaaklijn is wel heel erg sexy. En ik heb ook wel een zwak voor grove sterke handen en armen. (Ik zal alvast zeggen dat je dit bij een zakelijk typje bijna nooit ziet haha). Ouder en langer is ook wel een dingetje.

Vroeger omschreef ik mijn “droomman” altijd als een kantoorpikkie, die ouder is dan mij en een hoofd voor haar heeft…. En waar ben ik mee getrouwd?  Het tegenovergestelde haha, een bouwvakker, die net 1 jaar ouder is, en zijn kop kaal scheert! Ik vind hem zelf altijd wel goed om te vertellen haha. Iets waar je van droomt is dus niet het beste voor jou.

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je van je stoel glijdt?

Als je naar het innerlijk kijkt van een man val ik op een man die er stoer en sterk uitziet van buiten, maar van binnen maar een klein hartje heeft. Zijn vrouw kan/zal beschermen, maar makkelijk in de omgang is en waar je heel goed mee kan lachen. Iemand die achter je keuzes staat, maar ook durft te zeggen als dit niet zo is.

Wat is wat jou betreft de lekkerste man van Nederland?

Heb je even? Nederland heeft namelijk best heel veel knappe mannen! Ben jij bekend met Costa, die film van vroeger? Dan kan je je best Daan Schuurmans daarin nog herinneren. Die film heb ik 100x gezien en volgens mij echt alleen maar voor Daan haha… (Nu die ouder is vind ik hem niet heel knap meer).

Simon Keizer, ja…. Wat zal ik ervan zeggen… Hoe ouder hoe leuker? Ook kijk ik zijn vlogs geregeld en die humor die hij heeft, heerlijk!

Wie ik ook wel iets vind hebben is Benja Bruijning, hem ben ik pas gaan zien na het kijken van de serie “de mannen van dokter Anne” op Net5..

Het is dan geen Nederlandse, maar België is wel een klein beetje Nederlands toch? Dan wijk ik nog even uit naar onze zuiderburen, want daar woont ook wel een hele knappe man. Namelijk Louis Talpe.

En de hottie van Hollywood?

De allerknapste man die echt alles kan hebben is, vind ik, Channing Tatum! *Glibbert van haar stoel* Ja ik ben niet de enige die dit vind, maar kijk zelf… Als je hem niet leuk vind…. Dan snap ik het niet haha..

Men I Like TAG

En wie denkt dat ik Suits heb gekeken voor de  man Harvey Specter, You’re Right! Haha dat is hoe een man moet zijn!

Men I Like TAG

Met welke flirt-techniek windt hij jou om zijn vinger?

Dat vind ik best wel lastig, ik heb niet het idee dat er ooit geflirt is met mij. Maar hoe kan een man mij om zijn vinger winden. Naar mij luisteren, die speciale blik hebben, je ego strelen op een niet te overdreven manier en humor.

Met wie wil je nog eens een beschuitje eten? *wink*

Dan toch echt Channing, zoals Vin en ik wel eens gekscherend zeggen, daar heb ik wel een dag/week/maand ruzie voor over haha… Denk dat het een heel lekker beschuitje is, maar dat die niet gegeten gaat worden haha… Sorry schat!

Een baard: hot or not?

Ieelll nee, vreselijk! Geef mij maar mooie gladgeschoren gezichten… Een stoppelbaardje van een paar dagen prima, maar zo een hele grote baard, waar je een paar dagen later nog eten vind, GADVER!

Vin heeft eigenlijk altijd een stoppelbaard en houdt dit bij met de tondeuse. Een paar weekjes geleden heeft die voor mij zijn gezicht wel een keer geschoren. Was op slag nog verliefder op hem! Veel knapper!

Waar knap jij ontzettend op af?

Ik knap af op mannen die zichzelf niet verzorgen, een man moet ook wel lekker ruiken en er goed uit zijn. Ook kan ik heel slecht tegen mannen die denken dat ze heel veel zijn, populair doen en vinden dat vrouwen nog altijd alles moeten doen. Verschrikkelijk! Je hoort elkaar te waarderen om wie je bent en wat je doet en ik knap dan ook heel erg af op mannen die dit niet tegen je zeggen. Mannen die geen complimenten geven, nee laat maar zetten!

Haar als Tarzan of de coupe van Wentworth Miller (dat lekkere ding van Prison Break)?

De coupe van Wentworth Miller, trouwens ook een lekkerding! Haha Tarzan heeft mij veel te veel haar. Lang haar hoort bij een vrouw vind ik en niet bij een man, sorry voor de heren die lange haren hebben.

Met welke inspirerende man zou jij wel eens aan de tafel willen zitten?

Marco Borsato, als ik dan toch mag kiezen. Ik ben al jaren fan van Marco en vind hem overkome als een sympathieke man. Gaat voor vrienden door het vuur, heeft veel levenservaring en laat emoties zien. Fotografie is een hobby van Marco en wie weet kan die mij ook nog wat tips geven en maken we er een gezellig middag van terwijl we foto’s maken! Dat lijkt me wel wat.

Kan jij je vinden in “mijn” mannen? Ik ben heel benieuwd of we dezelfde smaak hebben. Nog een vraag aan jullie: met welke man wil jij wel eens een dag doorbrengen en waarom? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. Dank jullie wel voor het lezen van deze Men I Like TAG, wie neemt hem over? 

 Liefs Jessica, Life by Jess