I Love Summer TAG

De zomer is in aantocht en wat is het heerlijk om met enkele vragen vooruit te kijken naar deze heerlijke tijd. Bij Melanie van Mama van Liam kwam ik de I Love Summer TAG tegen. Zelf houd ik echt van de zomer, dus dit is een tag op mijn lijf geschreven.

I Love Summer

Wat is jouw favoriete nagellak?
Hoe feller gekleurd hoe beter! Wat ik deze zomer wil proberen is of mijn nagellak van mijn tenen kan matchen met de nagels van mijn handen.

Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?
Hier schreef ik al een blog over op Life by Jess. Onze reis gaat naar Gran Canaria, en dan naar de plaats Maspalomas. Heerlijk ik heb er zoveel zin in.

to do lijst vakantie, I Love Summer TAG

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Het liefste draag ik iets van een korte broek en een topje. Met daaronder natuurlijk slippers, mijn Birkenstocks of de eigen flipflap slippers.

Wat is jouw ultieme zomerhit?
Alle nummers waar een heerlijk deuntje in zit zijn echte zomerhits voor mij. Als ik een nummer moet noemen wat ik nu echt heerlijk vind is het Another Life van Afrojack.

Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?
Ik heb sandaaltjes die al jaren oud zijn, van die gladiator sandalen bedoel ik. Deze gaan elke zomervakantie mee en ook deze vakantie gaan ze weer in de koffer. Ze lopen heerlijk en zijn ook nog wel netjes. Ik heb laatst een nieuw paar gekocht, dus ook deze gaan mee naar Gran Canaria deze zomer.

Summer Summer Summer…

Wat is jouw favoriete zomergeur?
Mijn favoriete luchtje, die altijd kan, dus ook in de zomer is: Diamonds van Giorgio Armani. Heerlijk, deze zit al in mijn toilettas om mee te gaan op vakantie. Het is niet zo een zwaar luchtje, en ook niet te licht. Ook heerlijk voor in de zomer dus.

Wat draag je als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini of tankini?

Laat ik beginnen met het zeggen dat ik snel bruin wordt en dit ook graag zie bij mijzelf. Mits ik geen strepen heb (op mijn slipje na). Mijn tankini gaat mee op vakantie, maar ik ben ook aan het kijken voor een bikini. Hoezo? Nou de eerste paar uur “schaam” ik me nog voor mijn lijf, daarna denk ik fuck it Jess je buik moet ook bruin worden. Dus dan gaat mijn tankini omhoog, maar als ik dan op mijn buik draai, is daar die opgerolde tankini die ik niet los kan maken. En dan krijg ik een streep!  Vandaar dat ik aan het kijken ben naar een bikini, dan doe ik die lekker aan om te zonnen, als ik ergens ga zitten doe ik toch een shirtje aan 🙂

 I Love Summer TAG

Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?
Geen één is dat erg? Ik heb niet zoveel lipsticks haha. Misschien moet ik er maar een gaan aanschaffen voor de vakantie, iemand tips? Ik hoor ze graag!

Wat je je favo zomerdrankje?
Ik vind Jillz en Liefmans (de rode) heel erg lekker. Anders een zoete witte wijn, of een lekkere zoete cocktail haha. Alcoholistje, nee hoor dat valt best mee.

Wat zijn jouw ultieme zomer Musthaves?
Een zonnebril en ik draag ook wel graag een pet op vakantie, net wat meer beschermen voor je gezicht/ogen als je aan het lezen bent. Laatste jaren geen nieuwe pet meer gekocht. Zelf heb ik er twee en die draag ik eigenlijk altijd.

Houd jij van de zomer?

Ik ben benieuwd, wat is jullie zomer Musthave? En welk nummer is jullie zomerhit? Als je nog een tip hebt voor die echte zomerse lipstick dan hoor ik het in de comments van jullie!

Liefs Jessica, Life by Jess

Volg jij mij al op Instagram en Facebook? Blijf hier op de hoogte van alle nieuwe artikelen die online komen!