Life by Jess is genomineerd, Liebster Award!

liebster-blog-award

Genomineerd voor een award, wie had dat gedacht! Life by Jess is net 7 maanden online en heeft nu al een nominatie te pakken. Jodi van liefthuis.nl, heeft mij genomineerd, super bedankt hiervoor! Een echt award hoef ik niet op te halen in een lange jurk, slepend over de rode loper. De Liebster Award is namelijk een virtuele award om nieuwe bloggers beter te leren kennen. Zo maak je een compliment naar andere bloggers en door andere te nomineren komt deze award terecht bij andere (nieuwe) bloggers.

Liebster Award vragenlijst van Jodi:

1.Wat is je favoriete outfit?

Het liefste draag ik mijn soortement van harembroek, zwart met wit, welke heerlijk losjes om mijn buik en benen zit. Een top erop en slippers aan. Laat de zomer maar beginnen!

2. Welk geluid vind je verschrikkelijk en waarom?

Zoals waarschijnlijk vele onder ons kan ik niet tegen het geluid van nagels over een krijtbord. Dat geeft mij zo een akelig gevoel.

3. Wat is je favoriete en minst favoriete huishoudelijke taak?

Hmmm een favoriet kiezen in het huishouden, dat is een uitdaging, ik ben geen huishoud muts die elke dag met een poetsdoek in de rondte rent om het huis schoon te houden. Maar als ik dan toch moet kiezen. Mijn favoriete taak is dan de was doen (sorteren, in de machine stoppen en ophangen, maar opvouwen vind ik echt niet leuk haha). En mijn minst favoriete taak, de badkamer schoonmaken, daar wil ik echt wel een huishoudster voor hebben!

4. Met wie zou jij een dagje willen wisselen van leven?

Ik zou wel eens willen ruilen met een man, om voor een dag eens te voelen hoe het man zijn is. Wat voelt een man, hoe denkt hij, hoe is seks hebben als een man. Wissel me dan maar voor een dag in met een knappe vent, als ik toch mag kiezen haha.

5. Wat is het laatste tv programma of film waarbij je gehuild hebt?

Had niet gedacht dat ik over deze vraag na moest denken, maar het is al eventjes geleden dat ik gehuild heb bij een film of programma. Maar ik denk dat het dan bij een programma is geweest zoals “Love is in the air” of bij een romantische film.

6. Wat is je vroegste herinnering? 

Heel eerlijk weet ik dit niet zo goed. Mijn vader heeft alles door een camera gezien, vandaar dat we ontzettend veel familie films hebben. Zo weet ik eigenlijk niet meer wat ik me nu echt herinner of dat dat is doordat ik het gezien heb op de film. Maar ik denk dat mijn vroegste herinnering is dat ik in groep 1-2 zat in de bouwhoek/poppenhoek kon spelen en dat de juf aan het einde van groep 2 afscheid nam van school.

7. Als je een stripfiguur was, wie zou je dan zijn?

Hier weet ik echt het antwoord niet op. Ik vind strips echt niet leuk om te lezen!

8. Welk moment van de dag is jouw favoriet?

Dan kies ik voor de uren vanaf 16:00uur. Dan ben ik vaak klaar met werken, staat het diner in de planning en heb ik nog een heerlijke avond om naar uit te kijken.

9. Als er een tijdmachine bestond, naar welk moment in je leven zou je dan terug willen gaan?

Naar ons trouwfeest in 2015! Dit was zo een prachtige dag, ik voelde me zo mooi, Vin zag er super uit en het feest was helemaal top!

10. Aan wie zou je nu eigenlijk een kaart moeten sturen?

Aan me man en mijn ouders. Om ze te bedanken wat ze allemaal doen voor mij/ons! Dat wij altijd de auto kunnen lenen, en dat ze ons veel helpen nu ik met een hernia zit. En gewoon om ze te vertellen dat ik heel veel van ze houd!

Dit waren de vragen die ik van Jodi mee heb gekregen om te beantwoorden. Hieronder de vragen voor degene die ik ga nomineren.

  1. Wat wilde je vroeger worden?
  2.  Als je nu één ding in huis mocht verbouwen wat zou dit zijn?
  3. Wat vind je de leukste sport om naar te kijken?
  4. Ben je een Apple of Android fan?
  5. Shop je liever online of in de winkel?
  6. Wat wil je aan kleding/schoenen/assecoires nog heel graag hebben als geld niet uitmaakt?
  7. Heb je vroeger je verjaardag gevierd met een kinderpartijtje? Zo ja wat is het leukste wat je toen gedaan hebt?
  8. Heb je een idool/held?
  9. Wat vind je de belangrijkste waarden en waarom?
  10. Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt het afgelopen jaar?

Om de Liebster award verder door blogland te laten gaan, nomineer ik de volgende blogs/personen. 

Ben benieuwd naar jullie antwoorden en hoeveel blogs deze award krijgen!

Liefs Jessica