Life by Jess 4 jaar + Winactie!

Life by Jess bestaat 1 jaar

Lang zal Life by Jess bestaan, lang zal Life by Jess bestaan, hiep hiep hoera! Life by Jess bestaat 4 jaar! Dat ik twee jaar geleden schreef over de tweede verjaardag van mijn blog, voelt alsof het pas geleden was. Nu maak ik alweer een artikel voor de vierde verjaardag van Life by Jess. Vandaag zal ik jullie net zoals met mijn eerste en tweede verjaardag, een klein kijkje achter de schermen geven. Ik ga wat feitjes delen over mijn blog en wat leuke statistieken.

Life by Jess 4 jaar! 

Op gebied van mijn blog is er niet heel veel veranderd, geen nieuw logo, geen nieuwe layout. Life by Jess is natuurlijk op de achtergrond altijd bezig met verbeteringen. Zorgen dat artikelen er goed uit zien, goed geschreven zijn om vervolgens veel gevonden te worden met Google.

Wel is er een verandering doorgevoerd op het gebied van artikel publicatie. Zo komt er niet meer 3x per week een artikel online, maar gaat het de afgelopen tijd heel goed met 2x per week een artikel. Als ik meer tijd en zin heb om te schrijven, zullen er soms wel eens meerdere artikelen per week online komen, en soms ook niet. Ik heb mijzelf aangeleerd dat het geen MOETJE meer is dat er een artikel online staat. Als het lukt is het super fijn, lukt het een week niet, ook goed.

Waar wil ik komend jaar aan gaan werken? Aan het feit dat ik Pinterest meer ga gebruiken voor mijn site. Afgelopen september/oktober heb ik heel erg gemerkt dat 1 artikel daar heel goed scoorde en dat zag ik ook direct aan mijn bezoekers aantallen. Dit soort artikelen moet ik vaker op Pinterest zetten zodat ook die gevonden worden. Als iemand tips heeft hoor ik het graag!

Life by Jess vier jaar

Feitjes over Life by Jess

  • In 4 jaar tijd zijn er 478 artikelen online gekomen.
  • Gemiddeld heeft Life by Jess 2000 bezoekers per maand.
  • 84% vrouwen en 16% mannen bezoeken mijn blog.
  • In Noord-Holland wordt Life by Jess het meeste gelezen.
  • Google Chrome en Safari zijn de besturingssystemen waarmee de meeste mensen naar mijn site komen.
  • 64%  leest via een mobiel, 28% via de computer en 7% met een tablet.

Google, wat vinden mensen?

Zoals jij zelf ook doet, zoeken vele andere ook via Google naar bepaalde berichten. Met welke zoekwoorden kwamen zij uiteindelijk op mijn site terecht? Ik vind het heel leuk om te zien hoe ze op mijn site komen. Soms zie ik ook dat een artikel ineens weer veel bezocht is en dan ga ik zelf ook even Googlen en vaak staat mijn site dan op de eerste pagina van Google, super gaaf!

Bed in woonkamer na hernia operatie –> Heel veel mensen zoeken op deze woorden en dan komen ze uit bij het artikel wat ik schreef 1 jaar na mijn hernia operatie. Ik kijk terug naar hoe het was voordat ik geopereerd werd en ik vertelde hoe het op dat moment met mij ging.

ABCtje voorbeeld of Grappig ABCtje –> In mei 2017 heb ik een ABCtje over mijzelf geschreven. Als mensen zoeken naar een leuke ABC staat mijn site bovenaan in de zoekresultaten.

C9 kuur of C9 ervaringen –> Dit is het artikel wat op mijn site ook de meeste paginaweergave heeft omdat dit zoveel gezocht wordt via Google en mensen er ook heel veel op klikken om te lezen. Ik vertel hoe mijn ervaring is met de C9 kuur van Forever living. Ook dit artikel is al bijna 2 jaar oud.

Joolz Geo 2 review –> Hier ben ik misschien nog wel het meest trots op, voornamelijk omdat dit nog maar een heel jong artikel is (september 2019). Als je dit op google invult dan staat mijn artikel tussen die van twee andere grote bloggers. Zo vet om te zien! Hopelijk hebben veel mensen iets aan mijn review.

Visitekaartje Life by Jess blog

Winactie drukwerknodig.nl

Ken je het spreekwoord, wie jarig is trakteert? Uiteraard heb ik voor jullie een hele leuke winactie geregeld met Drukwerknodig.nl. Wie vind kruk gaaf? Dan heb ik de winactie voor jou in petto. Ik mag namelijk iemand blij maken met een (eigen gekozen) foto bedrukt op kurk. Er mag hierbij gekozen worden uit A1, A2 of A4 formaat. Wil jij dat jou foto op kurk straks in huis hangt, doe dan mee met de winactie.

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?

Life by Jess 4 jaar, drukwerknodig.nl

Life by Jess gaat hopelijk nog heel veel jaren mee, maar wat willen jullie nu nog lezen op mijn site? Specifieke onderwerpen? Roep maar ik ben heel benieuwd en ik kan er ongetwijfeld iets mee!

Liefs Jessica, Life by Jess

2 comments

  • Marian

    Van harte gefeliciteerd met je vierjarig bestaan! Op naar de vijf! Een foto op kurk lijkt me wel is wel erg leuk en mooi daarom doe ik graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge