Liedjes van vroeger, deel 2

Muziek van vroeger, liedjes van vroeger

Enkele weken geleden heb ik al eens een artikel geschreven over liedjes die ik vroeger veel luisterde, die is zo leuk ontvangen en ik kreeg veel leuke reacties dat jullie deze allemaal nog kende, dat het me leuk leek om een deel 2 te schrijven, omdat er nog genoeg muziek is van vroeger die herkenbaar is voor iedereen. Artikelen over vroeger doen het sowieso heel goed, kijk maar naar het artikel over de 5 tussendoortjes van vroeger. Deze keer heb ik nog meer liedjes van vroeger opgezocht en dan krijg ik soms echt wel een soort heimwee naar die tijd. Ik ben benieuwd of jullie ze (nog) kennen!?

Liedjes van Vroeger… 

Vroeger spaarde ik alle Hitzone CD’s, maar op een gegeven moment ben ik daarmee gestopt. Alles ging steeds meer over naar MP3 luisteren en cd’s waren helemaal uit. Het is nu zo dat ik eigenlijk helemaal nooit meer een cd luister thuis, behalve in de auto (als daar nog een cd speler in zit, want dat is in nieuwe auto’s niet altijd meer het geval.)

*NSYNC – It’s Gonna be me

Dit nummer is inmiddels 17 jaar oud, want in 2000 werd deze uitgebracht! Zo gek eigenlijk als je gaat bekijken hoe oud een nummer al is, maar hoe die bij mijn leven hoort eigenlijk. Ik vind *NSYNC echt een goede band, hele leuke nummers maakte zij.

K-otic – Damn (I Think I love you)

Dit is zo een goede groep. Ik heb de zoektocht naar hun nooit gevolgd wat ik mij kan herinneren, maar ik heb hun CD grijs gedraaid. Dit is het nummer wat iedereen wel iets zal zeggen, maar ze hebben nog veel meer goede nummers. Ik zelf vind Supergirl echt zo een goed nummer van hen. Dit nummer is trouwens in 2001 uitgebracht.

K-Liber – Viben

Als ik het heb over liedjes van vroeger, dan mag deze echt niet ontbreken. Een nummer waardoor je niet meer stil kan zitten. Dit nummer is uitgebracht in 2004, maar volgens mij als je dat nu op een feestje opzet, weet iedereen het en is iedereen aan het dansen.

Justin Timberlake – Cry me a River

Een nummer uit 2002, alweer 15 jaar oud. Justin Timberlake zit natuurlijk ook in de band *NSYNC, maar ik kan dit nummer niet voorbij laten gaan zonder er aandacht aan te besteden. Ik vind Cry me a River echt zo een verdomd goed nummer. Zo goed dat ik hem nu nog steeds wel eens draai.

Melanie C – Never be the same again

Een nummer uit 1999, de oudste uit dit lijstje, en ik was zelf nog maar 8 op het moment van uitkomen. Ik wilde de Spice Girls niet noemen, want die kent echt iedereen wel. Maar ik was echt een groot fan van Melanie C. Zo een stoer wijf en zelf heeft ze solo nog hele leuke nummers uitgebracht. Never be the same again is echt zo’n liedje van vroeger. Heerlijk.

Ken jij al deze liedjes van vroeger nog? Welk nummer heb jij grijs gedraaid? En welke draai je stiekem nog steeds wel eens? Ben benieuwd naar jullie liedjes van vroeger. Heel benieuwd of dat bij mij ook zo een Oowja gevoel oproept!

Liefs Jessica