Liedjes van vroeger, deel 2

Muziek van vroeger, liedjes van vroeger

Enkele weken geleden heb ik al eens een artikel geschreven over liedjes die ik vroeger veel luisterde, die is zo leuk ontvangen en ik kreeg veel leuke reacties dat jullie deze allemaal nog kende, dat het me leuk leek om een deel 2 te schrijven, omdat er nog genoeg muziek is van vroeger die herkenbaar is voor iedereen. Artikelen over vroeger doen het sowieso heel goed, kijk maar naar het artikel over de 5 tussendoortjes van vroeger. Deze keer heb ik nog meer liedjes van vroeger opgezocht en dan krijg ik soms echt wel een soort heimwee naar die tijd. Ik ben benieuwd of jullie ze (nog) kennen!?

Liedjes van Vroeger… 

Vroeger spaarde ik alle Hitzone CD’s, maar op een gegeven moment ben ik daarmee gestopt. Alles ging steeds meer over naar MP3 luisteren en cd’s waren helemaal uit. Het is nu zo dat ik eigenlijk helemaal nooit meer een cd luister thuis, behalve in de auto (als daar nog een cd speler in zit, want dat is in nieuwe auto’s niet altijd meer het geval.)

*NSYNC – It’s Gonna be me

Dit nummer is inmiddels 17 jaar oud, want in 2000 werd deze uitgebracht! Zo gek eigenlijk als je gaat bekijken hoe oud een nummer al is, maar hoe die bij mijn leven hoort eigenlijk. Ik vind *NSYNC echt een goede band, hele leuke nummers maakte zij.

K-otic – Damn (I Think I love you)

Dit is zo een goede groep. Ik heb de zoektocht naar hun nooit gevolgd wat ik mij kan herinneren, maar ik heb hun CD grijs gedraaid. Dit is het nummer wat iedereen wel iets zal zeggen, maar ze hebben nog veel meer goede nummers. Ik zelf vind Supergirl echt zo een goed nummer van hen. Dit nummer is trouwens in 2001 uitgebracht.

K-Liber – Viben

Als ik het heb over liedjes van vroeger, dan mag deze echt niet ontbreken. Een nummer waardoor je niet meer stil kan zitten. Dit nummer is uitgebracht in 2004, maar volgens mij als je dat nu op een feestje opzet, weet iedereen het en is iedereen aan het dansen.

Justin Timberlake – Cry me a River

Een nummer uit 2002, alweer 15 jaar oud. Justin Timberlake zit natuurlijk ook in de band *NSYNC, maar ik kan dit nummer niet voorbij laten gaan zonder er aandacht aan te besteden. Ik vind Cry me a River echt zo een verdomd goed nummer. Zo goed dat ik hem nu nog steeds wel eens draai.

Melanie C – Never be the same again

Een nummer uit 1999, de oudste uit dit lijstje, en ik was zelf nog maar 8 op het moment van uitkomen. Ik wilde de Spice Girls niet noemen, want die kent echt iedereen wel. Maar ik was echt een groot fan van Melanie C. Zo een stoer wijf en zelf heeft ze solo nog hele leuke nummers uitgebracht. Never be the same again is echt zo’n liedje van vroeger. Heerlijk.

Ken jij al deze liedjes van vroeger nog? Welk nummer heb jij grijs gedraaid? En welke draai je stiekem nog steeds wel eens? Ben benieuwd naar jullie liedjes van vroeger. Heel benieuwd of dat bij mij ook zo een Oowja gevoel oproept!

Liefs Jessica

19 comments

 • Doreen

  Ken ze natuurlijk wel en zijn oom goed. Maar ja ivm een generatiekloof is mijn muziek meer gericht op de beegees, michael jackson etc. Hihihihi

  • ElsaR

   Doreen, ik ook haha… leuk!
   Ik vind Justin Timberlake leuk! Hij ziet er leuk uit en zijn muziek vind ik ook helemaal geweldig.

 • Sanne

  zo herkenbaar al die liedjes. Ik draaide vroeger heel veel five. Of janet jackson die vond ik ook wel leuk.

 • Merel

  Ik draaide heel veel van de BSB, Spice Girls en 5ive. Pas later ging ik andere muziek waarderen zoals Doo Wop van Lauryn Hill. Hele sterke tekst! Sowieso vind ik liedjes van echte powervrouwen goed. Vroeger was het toch vooral popmuziek, veel foute DJ’s en zo.
  Merel heeft recent gepubliceerd…Om deze 7 redenen is een goede autostoel je investering waard!My Profile

  • Jessica (author)

   Meteen even Doo Wop opgezocht, klinkt wel bekend, maar niet grijs gedraaid hier..

  • Jessica (author)

   Viben kwam ik laatst weer tegen, toen dacht ik jaaaaa dit is old school haha

 • MamaPlaneet

  Haha geweldig dit! My kind of music. Als tiener was ik ook grote fan van Nsync, danste ik op Viben en had ik een crush op Justin 🙂

  • Jessica (author)

   Hahaha, leuk om daar aan terug te denken he..

 • Carli

  De eerste twee nummers zeggen me niet zoveel. Maar die laatste drie daar luister ik nu nog steeds naar. Die van Mel C heb ik al zo vaak meegekeeld, niet normaal! Leuk artikel!

  • Jessica (author)

   Thanks, ja Mel C, echt mijn favoriet, als mijn moeder een nummer van haar hoort denkt ze ook altijd aan mij

 • Judith

  Ik ben een stuk ouder geloof ik.. Ik draaide vooral Madonna, de Dolly Dots en Danny de Munk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge