Liebster Award, drie bekentenissen

Liebster award, bekentenissen

Wauw Life by Jess is voor de tweede keer van haar bestaan genomineerd voor de Liebster Award hoe gaaf is dat. Halverwege 2016 kwam het artikel over de Liebster Award online, en nu mag ik gewoon weer een nieuw artikel schrijven hierover! Deze keer ben ik genomineerd door Kimberley van Beebs and Moms. Laat Kimberley, Kimberley niet zijn als ze niet iets “afwijkt” van de regels. Normaal gezien krijg je vragen mee van de persoon waardoor je getagd bent, nee Kimberley vraagt ons om drie bekentenissen te doen. Nou daar komen ze…

Liebster Award wat is het eigenlijk?

De Liebster Award is een virtuele award om nieuwe bloggers beter te leren kennen. Zo maak je een compliment naar andere bloggers en door andere te nomineren komt deze award terecht bij andere (nieuwe) bloggers. Zo gaat deze award ondertussen al heel bloggersland door en leer je steeds meer nieuwe blogs kenen!

Drie bekentenissen

Bekentenissen zijn altijd een beetje vreemde dingen om op te biechten vind ik. Anders noem je het ook geen bekentenis. Ik heb wel even moeten denken, maar soms deed ik iets en toen dacht ik hé! Dit is wel iets wat ik kan vertellen voor de Liebster Award.

 • Oké, daar gaan we dan, bekentenis nummero uno…. Laat ik maar meteen met een hele gekke beginnen, maar als ik ga plassen moet ik altijd mijn shirt omhoog doen. Waarom, want daar komt je plas toch niet? Nee ik zou het ook niet weten, maar het is zo raar om het niet te doen haha, heb het wel eens geprobeerd de laatste tijd, maar het lukt gewoon niet!

Klaar voor nog meer bekentenissen of ben je al afgehaakt?

 • Ik ben benieuwd of meerdere van jullie dit herkennen? Namelijk het feit dat ik slapen in een schoon opgemaakt bed echt niet lekker vind. Mensen die hun bed 1x per week verschonen en het liefste nog vaker snap ik echt niet haha. Hoe viezer hoe beter, haha nee dat is ook weer overdreven, maar ik was mijn beddengoed zeker niet elke week.

En dan gaan we door naar de laatste bekentenis…

 • Ik ben een huismus, het liefste ben ik heel erg veel thuis, samen met de poezies. Lekker mijn eigen plekje. Ik vond het dan ook helemaal niet vervelend dat ik na de hernia operatie fulltime thuis was. Van die tijd heb ik echt wel heel bewust genoten. Soms neem ik in een drukke periode ook wel eens een dag vrij om gewoon lekker een dag thuis te zijn. TV aan en de hele dag op de bank doorbrengen. Heerlijk!

Leef je nog?

Ja dat waren mijn drie bekentenissen. Leven jullie nog of zijn jullie zo geshockt dat het klaar is? Ik ben heel benieuwd of jullie je kunnen vinden in mijn bekentenissen, durf jij het toe te geven?! Of durf jij een andere bekentenis met ons te delen? Laat dan een reactie achter hieronder!

Nominatie gaat naar

Ook ik mag nog 3 andere nomineren voor de Liebster Award. Hun zal ik zo bekend maken, maar nu eerst hun opdracht. Maak van de letters van je naam een soort ABC-tje over jezelf. Vertel ook waarom je aan dat woord denkt bij die letter! Bijv. J E S S I C A  – J = voor Jong en dan waarom je dit vind…

Ik nomineer:

Ik ben benieuwd naar jullie artikel over de Liebster Award! Veel plezier met invullen!

Liefs Jessica, Life by Jess

11 comments

 • Jamey

  Wat leuk dat je het net even wat anders aanpakt. Leuk om je bekentenissen te lezen.

 • Judith

  Zo is het best een leuke tag, ik raakte al verveeld, maar vind jouw bekentenissen juist leuk!

 • MamaPlaneet

  Haha ik moet heel eerlijk zijn dat ik wel afhakte. Oeps. Ligt overigens niet aan je artikel maar aan Liebster zelf.

 • Joanne

  Hahah wat een random informatie is dit! Ik vind van die bekentenissen wel grappig 😉

 • Nicole Orriëns

  LOL! Wat bijzonder dat je het liefst in een ‘vies’ bed slaapt. Ik vind het huis zo fijn om in een schoon bed te slapen.

 • Lazy Bird

  Je hebt er een leuke draai aan gegeven, ik vind zo’n weetjes altijd fijn 🙂

  X Lazy Bird

 • Aniek

  Mooie bekentenissen Een dagje thuis zitten zo nu en dan is ook wel echt heerlijk hoor!

 • kiki hasselton

  Ik vind een pas opgemaakt bed juist heerlijk, die geur, die frisheid! Heerlijk!! En een dagje op de bank lekker thuis zitten vind ik ook heerlijk, alleen komt dat bij mij niet vaak voor.

  • Jessica (author)

   Grappig he dat iedereen zo anders is… in een hotel vind ik het dan wel weer een soort van lekker, maar ook niet altijd haha

 • Sabine

  ahhh ik vind een pasgewassen bed juist het allerlekkerste wat er is. Ik kan niet tegen die slaapgeur na een week haha. Tis niet zo dat ik stink hoor haha maar ik vind een frisse geur heerlijk. Probeer je bed eens te wassen met de blauwe wasverzachter van Lenor. Die is echt super lekker! Ben benieuwd of je dat wel wat vindt… 🙂

 • Manon

  Leuk om te lezen, ik doe mijn bed echt niet elke week hoor, ik blijf niet bezig haha! En ik ben ook echt een huismus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge