Leuke vooruitzichten in 2017

Vooruitzichten 2017

Ken je mijn maandoverzichten al? Elke maand geef ik een overzicht van wat ik heb gedaan en wat voor mooie/leuke/verdrietige/bijzondere momenten ik mee heb mogen maken. Maar waarom alleen maar terug kijken naar alles wat gedaan is? We moeten toch ook vooruit kijken mooi dingen die nog gaan komen. Vandaar mijn lijstje met vooruitzichten voor in 2017!

Vooruitzichten in 2017…

Ja ik heb even vooruit gekeken naar alle leuke dingen die op de planning staan nu al voor de komende 7 maanden. En staan er leuke dingen? Ja absoluut en best veel eigenlijk!

 • Naar de sauna met mijn beste vriendin
 • Harry Potter Expo
 • Onze vakantie naar Gran Canaria
 • Mijn verjaardag (5 juli)
 • Weekend weg met vrienden
 • Voor de trouwdag van Vincent zijn vader gaan we ook een weekend weg, weer naar die leuke/schattige huisjes in Limburg!

vooruitzichten

 • Dutch Valley (ik moet nog kaarten bestellen, maar wil heel graag!)
 • Mysteryland een heel weekend!!! (ook hiervoor moet ik nog kaarten bestellen!)
 • Gaan we in september naar de “Edwin Evers Band” met mijn ouders en (waarschijnlijk) zusje
 • Staat voor juni een avondje Ziggodome in de planning. “Marco Borsato & Friends”
 • En hebben we al vanaf november kaarten in huis voor Kensington eind november!
 • Afspreken met 10 andere meiden die ook PCOS hebben.

Al ontzettend veel leuke dingen staan er op de planning! Nog maar een paar weekjes en dan gaan we al op vakantie! Jeetje wat gaat het snel en wat heb ik er zin in.

Heb jij ook zo een zin in het festival seizoen? Ik wel, zoals je ziet staan er 2 festivals bij mij op de agenda (waar ik nog wel kaarten voor moet kopen, maar dat komt heel snel!). Het fijne van die festivals is dat het bijna in de achtertuin is, zeker Mysteryland. Dutch Valley is ietsje verder weg.

Heb jij al mooie en leuke vooruitzichten dit jaar staan? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten! 

Liefs Jessica, Life by Jess