Leuke vooruitzichten voor 2018

Best gelezen artikelen 2018

Het is begin 2018 en de eerste plannen voor dit jaar staan alweer vast in de agenda. Vorig jaar hebben we het een en ander al geboekt of besproken. Dat zijn leuke vooruitzichten om naar uit te kijken. Daar zullen ongetwijfeld nog veel meer plannen bij komen. Die zal je dan vanzelf terug zien in de maandoverzichten op Life by Jess welke ik er zeker in ga houden dit jaar.

Leuke vooruitzichten voor 2018

Voor komende weken staan er al enkele afspraken met vrienden van ons, zo gaan we een keer gourmetten met een stel vrienden en de eerste afspraak voor 2018 is alweer gemaakt om weer bijeen te komen met de kookclub. Erg veel zin in!

Dit jaar zullen Vincent en ik 6 jaar samen zijn en zullen wij onze 4e huwelijksdag vieren in April. Jeetje 4 jaar alweer jongens, wat gaat het allemaal hard.

Leuke vooruitzichten 2018, 4 jaar getrouwd

Natuurlijk hopen wij ook heel erg dat wij in 2018 een mooi wondertje mogen verwelkomen of in ieder geval een zwangerschap aan mogen kondigen. Binnenkort zullen wij een nieuw stapje nemen in het traject waarin wij zitten en dat is wel een mooi vooruitzicht voor mij. Nouja mooi, ik ben ontzettend blij dat het ziekenhuis zoveel voor ons kan betekenen en als het op de manier zoals het nu gaat niet lukt, dan ga ik liever een stapje verder. Dat zal dit jaar gaan gebeuren mocht er geen zwangerschap zijn.

Hier heb ik al tickets voor

Zoals ik net al aangaf, liggen er hier in huis al diverse tickets voor leuke uitstapjes. Zo gaan mijn moeder en ik eind januari eindelijk naar Jumping Amsterdam. Dit roepen we al jaren, waarom zijn we nog nooit naar Jumping Amsterdam geweest terwijl het zo dichtbij is? (we gaan vaak naar Indoor Brabant namelijk.)

Ook ga ik samen met mijn moeder en zusje naar Derek Ogilvie. Geen idee wat ik kan verwachten en hoe het gaat zijn, maar we gaan er gewoon heen! We gaan het wel zien wat die avond ons brengt en hoe dat is in een theater.

Één van die andere leuke vooruitzichten is dat ik naar de huishoudbeurs ga. Vorig jaar hoorde ik van een vriendin van mijn moeder dat ze daar nog nooit is geweest en ik wilde daar wel weer een keer naar toe dus dat gaan we eind februari doen met z’n drietjes.

Op de vakantie in Tenerife heb ik tickets kunnen kopen voor Marco Borsato in Utrecht en enkele dagen later zitten we in het Ziggodome bij Racoon.

Nog meer leuke vooruitzichten? Ja zeker, we gaan ook nog naar de 3js dit jaar, en natuurlijk ben ik weer een weekend op Mysteryland te vinden (mocht dit allemaal nog lukken natuurlijk, mocht ik zwanger raken voor die tijd).

Weekendjes weg

De datum voor het eerste weekendje weg staat al gepland. Wij zullen dan samen met mijn ouders en zusje naar een huisje gaan ergens in Nederland waarschijnlijk. Even met het gezin er tussen uit. We zouden eigenlijk naar Texel gaan, alleen schuiven we dat op richting de zomer gezien het dan voor mij en mijn zusje beter weer is om paard te kunnen rijden op het eiland.

Texel, leuke vooruitzichten 2018

Genoeg leuke vooruitzichten als het je aan mij vraagt, dit is eigenlijk alles wat gepland staat in de eerste helft van 2018, daar zal dus zeer waarschijnlijk nog wel het één en ander bij komen. Hebben jullie al leuke vooruitzichten voor komend jaar? Waar kijk je het meeste naar uit?

Liefs Jessica, Life by Jess

19 comments

 • Sylvia - alovelyadventure

  Wat een fijne vooruitzichten! Ik wens je alvast heel veel plezier. Ik woon dit jaar alweer 10 jaar deels in het buitenland en ben ik ook alweer 10 jaar samen met mijn vriend. Time flies when you’re having fun! Redenen genoeg voor een feestje haha

  • Jessica (author)

   Kijk ik hoor een party aankomen! 10 jaar alweer wat gaat het hard, wij gaan nu ook die kant op!

 • Sterkemama

  Hele fijne vooruitzichten, heerlijk! Ik moet ook nodig maar eens het een en ander gaan plannen!

 • Lodi

  Leuke vooruitzichten n mooie plannen. Ik wens je alvast veel plezier met de uitjes en hoop dat jullie droom dit jaar uit mag komen.

 • Robin

  Een kookclub, super leuk! Mooie vooruit zichten :), ga ervan genieten.

 • Sofie Katelijne

  alvast gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag, tijd gaat toch echt zo ongelooflijk snel he!

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Wij waren afgelopen december 6 jaar samen en as april 4 jaar getrouwd. Ik hoop zo dat je een wondertje mag gaan verwelkomen. Ik gun het jullie zo.

  • Jessica (author)

   Wij lopen een beetje gelijk op! Leuk! Ja dank je wel meis, ik weet dat je hard mee duimt

 • Manon

  Alvast gefeliciteerd! 4 jaar alweer dat gaat zeker snel he!

 • Mieke | mieksmind

  wat een leuke vooruitzichten heb je nu al! ik heb een weekendje Ardennen en midweek Lissabon gepland staan

  • Jessica (author)

   Lissabon is heel leuk! Ben daar 11 jaar geleden geweest maar wil graag nog eens terug!

 • Sanne

  Wat een mooie vooruitzichten, proficiat dat jullie zo lang samen zijn. Ik vind het prachtig. Ik hoop dat je in 2018 een kindje krijgt. Ik duim mee hoor.

  • Jessica (author)

   Ja 6 jaar wat een tijd! Dank je wel meis dat hopen wij ook.

 • tessa

  Wat een leuke dingen heb je al in de agenda staan!

 • Janske

  Waaauuwwww.. Als dit geen bijzonder haar gaat worden! Hopelijk sluiten jullie het jaar af met zijn drietjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge