Last van heimwee, ken je dat?

Heimwee

Heimwee, en dan heb ik het niet over hetgeen wat je hebt als je op vakantie bent. Dat je de personen en thuis mist die nog in je thuisland zitten. Maar ik heb het over heimwee naar een gezellige avond. Ik kan er veel last van hebben, en jij?

Heimwee naar een gezellig avond

Vorige week had ik er last van. Ik had een heel gezellig PV uitje met mijn werk. We zijn laat gaan slapen en de volgende dag/avond stortte ik echt in een zwart gat. En nog steeds kan ik mijn vinger er niet op leggen hoe het komt en wat het was.

Ik voelde mijzelf goed met mijn lijf en had aandacht besteed aan mijn uiterlijk. Ik zat lekker in mijn vel die avond. Ook had ik het gevoel gewaardeerd te worden door collega’s (wat anders ook is hoor), en ik vond het heel speciaal om sommige personen beter te leren kennen buiten werk om.

Om 4:30 uur zijn we pas gaan slapen (dat geeft wel aan hoe gezellig het was denk ik)! Dus ja de vermoeidheid zat de dag erna ook wel echt in mijn lijf en dat zal er niet aan meegeholpen hebben dat ik mij zo rot voelde de volgende dag.

Overdag ging het prima, maar toen ik ’s avonds alleen thuis was stortte ik in. Vincent had nachtdienst dus die was vanaf 18:00 uur al weg en ik zat daar achter de pc. Vermoeid en me rot voelend. Heimwee of is het iets anders?

Die avond had ik de hele avond een brok in mijn keel, bij elke poep of scheet kon ik wel huilen (en dat is ook gebeurt, want dat lucht vaak toch wel op.)

Is het echt het gemist geweest naar die avond, is het de vermoeidheid geweest of was het het verwerken van de gezellig avond met het  grote contrast dat ik alleen thuis was die avond? Waarschijnlijk is het een combinatie van alles geweest. Maar zoals jullie lezen heb ik nog steeds niet echt een antwoord op waar het vandaan kwam.

Wel ben ik heel benieuwd of iemand het herkent? Laat het me weten! 

Liefs Jessica, Life by Jess