Kookclub #4 op de gezonde tour

Kookclub 4 op de gezonde tour

Toevallig kwam ik afgelopen week een herinnering tegen op facebook van 3 jaar geleden alweer! Hierin stond:  *Heeft het idee om een kookclubje te starten* met de achterliggende gedachte dat ik daar reacties op zou krijgen om dit op te kunnen gaan starten. Helaas niet heel veel reactie op gekregen, behalve van vriendin S. die nu ook in de kookclub zit. Vorige week van het weer tijd voor de kookclub en deze keer….

Op de gezonde tour

Tussen 18:30 en 19:00 uur werden we verwacht bij de gastvrouw van deze avond. Vriendin A. We waren allemaal erg nieuwsgierig wat ze voor ons gemaakt had, we weten allemaal dat ze van healthy food houd, dus we hadden wel een beetje verwacht dat dit ook op tafel zou komen te staan.

Kookclub gezonde

Voor af lekker een stokbroodje met verschillende dipjes, we zijn ieder niet zo origineel wat betreft het voorgerecht haha, allemaal hebben we een stokbroodje op tafel gehad, wel allemaal verschillende dipjes en de een had nog zelfgemaakte kruidenboter. Maar stokbrood is ook gewoon lekker vooraf!

Kookclub gezond

Als hoofdgerecht een heerlijke en gezonde lasagne. Zonder lasagne bladen, maar met courgette. Heerlijk was deze, met geitenkaas en veel verse groente. Er werd ons toen al gevraagd of we nog wel genoeg ruimte hadden voor een toetje, gezien het een machtig toetje zou zijn. Kom maar op!

Kookclub gezond

Het was een Chiazaadpudding, met wat verse frambozen, kokossnippers en gesmolten pure chocolade als garnering. De pudding had de hele nacht al in de koelkast gestaan om goed van smaak te worden. En eerlijk is eerlijk, het was heel machtig!

Het was zoals verwacht een gezonde kookclub. Het was erg gezellig, we hebben lekker zitten kletsen. Alle 4 zijn we nu aan de beurt geweest en de volgende keer gaan we uiteten. Daarna zullen we met thema’s gaan werken en dan maken we allemaal wat voor die avond. Heb er nu alweer zin in! Was gezellig dames.

Liefs Jessica