Kookclub #1 Lasagne en chocoladekoekjes

Kookclub 1 Lasagne en chocoladekoekjes

Al tijden lijkt het me geweldig om in een kookclubje te zitten, een gezellige meidenavond met heerlijk eten en een lekker wijntje erbij. Helaas was ik alleen in dit verhaal en is het nog jaren in mijn hoofd blijven spoken. Totdat ik mijn beste vriendin hierover vertelde en die vond het ook een super leuk idee. Zo hebben we een paar meiden, die we al kende, een berichtje gestuurd en ineens was daar een kookclub van 4 meiden! 

Via afspreken.nl hebben we een eerste datum geprikt! Voor de eerste keer hadden we afgesproken dat degene bij wie het was de gerechten zou koken, kiezend uit voor en hoofdgerecht of hoofd en nagerecht.

Kookclub #1 Lasagne en chocoladekoekjes

Helaas was op de kookclub-dag een van de meiden ziek en hebben we de avond met ze 3tjes doorgebracht, wat heel erg gezellig was!


De tafel was al gedekt en we konden zo aanschuiven! Ze had heerlijke broodjes gemaakt met tomaat en mozzarella, een tapenade en kruidenboter. Jammie de avond begon goed.

img_0404
Als hoofdgerecht stond er een heerlijke lasagne op tafel met allemaal verse ingrediënten. Oeh wat was die lekker zeg!  En de hele ovenschaal is leeg gegaan… 


Als ik naar deze foto krijgt proef ik hem alweer in mijn mond. Hmmm jammie die was echt zo lekker.

Als nagerecht hadden ze heerlijke koekjes gemaakt met pure chocolade met ongezouten nootjes! Heerlijk voor bij de thee. 


De afspraak voor de volgende keer staat al vast. We hebben afgesproken de overige 3 meiden ook een keer alleen te laten koken. De keren daarna zullen we allemaal wat maken en waarschijnlijk ook met een bepaald thema bijv: Italiaans, Mexicaans, sushi, tapas, vegetarisch.

Ik vond het een zeer geslaagde avond en ben heel blij dat ik eindelijk bij een kookclubje hoor! Op naar heel veel gezellige avonden meiden, ik heb er zin in! 

Houden jullie van koken? Zit je ook al een kookclub of heb je leuke tips voor ons laat het me weten! Ik ben heel nieuwsgierig! 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin

5 comments

 • Vlijtig Liesje

  Ik houd helemaal niet zo van koken. Wel van lekker eten. Zo’n kookclub zou denk ik niets voor mij zijn, omdat ik daarvoor ook niet creatief genoeg ben in de keuken. Maar het lijkt me wel heel gezellig!

  • Jesje91

   Wat je zegt, wij zijn best wel creatief allemaal met koken en vinden het ook heel erg leuk.. Denk dat dat wel heel veel scheelt! Lekker eten is altijd goed!

 • Maxime

  Jaa was een erg geslaagde avond! Op naar de volgende ronde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge