Optie knipperlicht erbij kopen?

Knipperlicht erbij

Jongens jongens wat kan ik mij ergeren in het verkeer en het lijkt allemaal wel steeds erger te worden. Mensen hebben lak aan wat andere van hen vinden en rijden gewoon hoe zij vinden dat ze het beste rijden. Dat ze daarmee andere afsnijden of de situatie gevaarlijk maken, boeit ze volgens mij niet zoveel meer. Wist je dat meerdere dingen tegenwoordig een optie zijn als je een auto aanschaft? Zo zal de verkoper misschien wel vragen knipperlicht erbij?

Knipperlicht erbij als optie?

Sinds 1990 is het aantal auto’s in Nederland gegroeid met 3,1 miljoen. Want wat denken jullie, hoeveel auto’s rijden er in Nederland rond anno 2017?  Laat ik alvast beginnen met het feit dat er bijna 1 miljoen leaseauto’s rijden in Nederland. Ik ben benieuwd of jullie schatting juist is. In Nederland rijden er anno 2017:   8,2 miljoen auto’s rond (incl leaseauto’s).

Oké alle gekkigheid op een stokkie, maar een auto is niet voor niets gebouwd zoals die is gebouwd. Er zitten niet voor niets bepaalde knopjes of hendeltjes in een auto. Deze zijn bedoelt om het verkeer zo veilig mogelijk te houden.  Waarom zou je dit dan niet gebruiken?

Stel je voor dat je de ruitenwissers niet gebruikt, niet veilig voor jezelf maar ook zeker niet voor de andere weggebruikers! Waarom gebruiken weggebruikers deze wel maar hun knipperlicht niet? Ik kan er soms met mijn hoofd niet bij.

Dat een knipperlicht erbij kopen een optie zou zijn of moet worden is natuurlijk heel overdreven gezegd, maar hoe vaak ik tegenwoordig op de weg mensen tegenkom die geen richting meer aangeven?! Bizar gewoon hoeveel mensen dit zijn. En het lijken er ook steeds meer te worden naar mijn idee.

Vin en ik maken vaak een grap tegen elkaar op dat moment. Oowh de optie knipperlicht was te duur zeker voor je. Maar eigenlijk vind ik dit helemaal niet grappig!

Dit was even een artikel om gal te spuwen, maar wel met de nodige irritaties van mijn kant. Ik ben heel benieuwd hoe jullie hierover denken en of jullie dit “probleem” herkennen?!

Liefs Jessica, Life by Jess