Kijk mee met onze kerstdagen

kerstdagen

De kerstdagen zitten er weer op, hebben jullie mooie dagen gehad? Wij hebben twee leuke kerstdagen gehad en ik heb wat foto’s gemaakt om jullie mee te nemen tijdens onze dagen.

Onze kerstdagen 2016

Kerstavond

Kerstavond is bij ons de avond van “All you need is love”. Elk jaar kijken wij dit samen en we zijn ook nooit weg deze avond, lekker thuis, samen op de bank. We hebben heel origineel ’s avonds eten besteld (een lekkere burger). We lagen lekker samen in ons kloffie op de bank, heerlijk.

Hebben jullie ook “All you need is love” gekeken? Wat vonden jullie ervan dit jaar? Ik vind het heerlijk om te kijken, ondanks dat je weet wat er gaat gebeuren elk jaar.

Eerste kerstdag

Eerste kerstdag, hebben we lekker uitgeslapen, daar zijn kerstdagen voor vind ik. We hadden de top2000 al aangezet, en ik heb lekker in bed nog een boek uitgelezen. Rond 11 uur kwam ik het bed uit, we hebben lekker de hele ochtend verder op de bank gezeten. Rond 14 uur zijn we naar Vincent zijn vader gegaan. Waar ook Vincent zijn oma, en Vincent zijn zus met haar gezin was.

We hebben cadeautjes gekregen en toen Vncent zijn zus naar huis was, hebben wij meteen het gekregen spelletje gespeeld. Ik heb Sequence gekregen, een heel leuk spel, een soort 4 op een rij, maar dan met kaarten op een bord. Vincent heeft het boek Mindfuck gekregen.

Aan tafel! Het voorgerecht stond klaar, een witlofblaadje gevuld met een gehaktmix. Lekker, maar ontzettend pittig! Het hoofdgerecht was nasi/mihoen met allemaal lekkere bijgerechten. Lam, rund, kip en garnalen. Het was erg lekker!

Wij hadden het toetje geregeld, ik had diverse dingen in mijn hoofd om te maken, maar uiteindelijk had ik nergens zin in en heb ik lekker een bak tiramisu gehaald en een bak ijs. Altijd goed!

Rond 21 uur zijn we naar huis gegaan, hebben we de film “Santa Claus” nog afgekeken en zijn we daarna richting bed gegaan.

Tweede kerstdag

Vandaag weer uitgeslapen en rond 10 uur kwam ik mijn bed uit. We hebben “Home Alone” gekeken en daarna zijn we heerlijk gaan wandelen in het bos. Even een frisse neus halen, het is een mooi rondje lopen. We lopen ongeveer een uurtje dan… Bij het restaurant dat in het bos zit hebben we nog lekker iets warm gedronken en daarna zijn we richting huis gegaan.

Eenmaal thuis hebben Vin en ik samen nog een spelletje gespeeld, weer het spel wat wij hebben gekregen van Vincent zijn vader en zijn vrouw.

Rond 16 uur zijn we naar mijn ouders gegaan, daar heb ik alvast deze blog voor zover in elkaar gezet. Mijn zusje moest nog werken deze kerstdag en zij kwam vanuit daar meteen door naar mijn ouders.

kerstdagen 2016

We hebben met z’n 5e heerlijk gegourmet! Jammie wat was het weer lekker. Tijdens het eten door hebben we cadeautjes uitgepakt en wat zijn we allemaal weer verwend!

kerstdagen 2016

Bij kerst horen natuurlijk toetjes, dus ook vanavond hadden we heerlijke toetjes. Links eens ijstaart die we gekocht hadden, super lekker. De taart met aardbeien die mijn moeder zelf heeft gemaakt, deze was ook super leuk en wat ziet hij er mooi uit! En voor de liefhebber nog een klein viennetta ijsje erbij.

kerstdagen 2016

De cadeautjes die ik bij mijn ouders heb gehad op een foto. Een gezichtsborstel, 2 kookboeken van de 500 serie, speciale batterijen voor in mijn flitser, oordopjes, een viva tijdschrift, weleda doucheschuim, een massage cadeaubon, een VanderValk cadeaubon, een staatslot en een geheugenkaartje. Van Vincent had ik thuis nog een grote soeppan gekregen en eerste kerstdag had ik het spelletje Sequence gekregen. Super verwend!

Lieve familie, bedankt voor deze ontzettend gezellige mooie liefdevolle dagen! Zoals mijn zusje mooi zei tijdens het proosten: “Proost op dat wij hier samen kerst mogen vieren!” En zo is het maar net!

Liefs Jessica, Life by Jess