Kerstjurk voor een dreumes

Kerstjurk voor een dreumes

Over tweeënhalve week is het alweer kerst. Kerst 2020, feestdagen die voor vele van ons anders zullen zijn dat voorgaande jaren. Hopelijk is volgend jaar alles weer normaal, of bevalt het dit jaar zo goed dat het volgend jaar weer op zo’n rustige manier gevierd gaat worden. Ik heb nog niet heel goed een idee hoe wij het dit jaar gaan vieren, maar ik ben wel voor Abby al aan het kijken voor een leuke kerstjurk. Een echte kerstjurk voor een dreumes. Benieuwd wat ik tegen ben gekomen in mijn zoektocht en wat ik mooie en leuke kerstjurken vind voor een dreumes?

Kerstjurk voor een dreumes

Via internet ben ik gaan zoeken naar leuke kerstjurken voor Abby. Ik ben zoveel leuke jurkjes tegen gekomen dat ik eigenlijk niet meer zo goed weet wat ik nu eigenlijk wel. Het liefste wil ik een jurkje die ze na de kerst ook nog kan dragen. Aan de andere kant ben ik wel echt heel gevoelig voor zo een echte kerstjurk met heel veel glitters die eigenlijk niet meer in het dagelijks leven te dragen is. Ik neem jullie mee tijdens mijn zoektocht. Allereerst met deze ontzettend gave glitterjurk van Le Chic. De glitters, het panter printje. Ik houd ervan!

kerstjurk voor een dreumes

Of deze jurk vind ik ook echt heel leuk. Goed te dragen als kerstjurk maar ook zeker buiten de feestdagen ook nog heel leuk om aan te hebben. Het jurkje hierboven en hieronder komen van Jayno. Een hele leuke website met kinderkleding. Een site waar ik voor Abby heel erg graag op kijk om kleding te vinden en te kopen.

kerstjurk voor een dreumes

Om weer even terug te gaan naar de echte glitterjurken. Wat denken jullie van deze mooie zwarte jurk, welke ook in koperkleur te krijgen is, van Name It? Zie hieronder een foto van beide kleuren. Zelf vind ik deze echt heel erg mooi. Een kerstjurk maar ook prima te dragen buiten de kerstdagen. Deze jurk is te koop via de Wehkamp.

En de laatste van de vijf jurkjes die ik heb gezien. Deze hele leuke kleurrijke van Like Flo. Een ontzettend gaaf merk als je het mij vraagt. Ik weet zeker dat onderstaand jurkje Abby echt helemaal fantastisch zou staan. Zij kan deze felle kleuren zo goed hebben. Al is dit geen echte kerstjurk voor een dreumes, ga ik hem misschien wel voor haar bestellen. Ik zag namelijk tijdens het maken van dit artikel dat hij in de aanbieding is. Oeps! Deze jurk heb ik gezien bij kleertjes.com.

 

Keuzestress

Welke van de jurkjes vind jij het leukste? Ik ben heel benieuwd naar jullie mening. Ook of jullie voor kerst altijd iets speciaals kopen of dat de kids gewoon een kledingstuk aan krijgen die toch al in de kast hangt? Heel benieuwd naar jullie reacties hieronder over dit onderwerp. Sorry als ik jullie nu heb aangespoord om kleding te gaan kopen voor de kinderen. Wel wens ik jullie daar veel plezier mee en alvast hele fijne feestdagen!

Liefs Jessica, Life by Jess