Kerst in huize Life by Jess

Kerst in huize Life by Jess

Wie van jullie vind kerst helemaal geweldig? En wie van jullie heeft er niks mee? Vorig jaar heb ik niks met ons huis gedaan met betrekking tot kerst. De weken ervoor waren erg roerig en emotioneel en ik had de puf niet om het huis kerst klaar te maken. Dit jaar had ik er toch wel veel meer zin in om kerst in Huize Life by Jess te creëren. Ik laat jullie door middel van een paar foto’s zijn hoe ik de kerstsfeer in huis haal.

Kerstboom in huize Life by Jess

De kerstboom zelf stond al vrij snel, deze heb ik volgens mij al opgezet het weekend voor sinterklaas. Wij hebben een kunstkerstboom waar de lichtjes al inzitten, ideaal als je het mij vraagt. De boom inclusief lichtjes stond dus al vroeg, alleen ik had er elke keer geen puf voor om de ballen erin te hangen. Dit heb ik pas een week later gedaan, zo rond 11/12 december. Uiteindelijk was dit ook met een uurtje klaar, dus waarom heb ik het zo uitgesteld? Geen idee!

Kerst in huize Life by Jess

Onze boom heeft de kleurcombinatie blauw met zilver, nog steeds heel erg blij met deze kleuren. Onze dikke kerstmanbal moest er natuurlijk ook weer in. Ook hebben we enkele echte Amerikaanse sokjes in de boom hangen welke we in 2014 in New York hebben gekocht. Mooi aandenken.

Kerst in huize Life by Jess

Het tafeltje onder de kerstboom heeft Vin zelf in elkaar geknutseld. Om hem te versieren heb ik een tafelzeil gekocht en deze erom heen gedaan net als een cadeautje. Ik vind het eigenlijk best wel heel leuk staan!

Kerst in huize Life by Jess

Klaar! Dit is de boom in huize Life by Jess.

Nog meer versiering

Met alleen een boom ben je er natuurlijk niet. Dat vind ik tenminste. Zo ligt die gekleurde bal van de allereerste foto in dit artikel op de kast. Maar we hebben nog zo een bal en deze heb ik op een windlicht gelegd. Hij past er precies mooi op en het staat gezellig op ons grote dressoir. Je ziet het niet heel goed op de foto, maar voor het windlicht staan ook nog de 3 kerstboompjes die ik geknutseld heb (zie hier het artikel).

Kerst in huize Life by Jess

Voor het keukenraam in huize Life by Jess heb ik ook nog twee kleine versieringen staan met licht en aan de verwarmingsbuizen heb ik deze kerstboom gehangen.

Kerst in huize Life by Jess

Zo rond begin november heb ik van mijn moeder al een cadeautje gehad. Deze staat dus al vanaf die tijd op de kast bij ons. Het was dus al die tijd al kerstig in huis haha. Het is het woord XMAS van hout met daarin klein lichtjes. Ik vind hem echt super schattig en vind het eigenlijk jammer dat deze na kerst weer naar boven gaat. Ik denk dat ik zoiets gelijks ga zoeken wat daar na de kerst ook gewoon kan staan. HOME of LOVE … zoiets. Mocht je een tip hebben hoor ik het wel!

Kerst in huize Life by Jess

Dit is in enkele foto’s de kerstsfeer in huize Life by Jess. Hoe is de kerstsfeer bij jullie in huis? Hoe halen jullie dit naar binnen? Ik ben erg benieuwd naar de reacties. 

Liefs Jessica, Life by Jess

3 comments

  • Sarah

    Jullie boom ziet er erg mooi uit. Dat zelfgemaakt tafeltje met dat tafelzeil eromheen gewikkeld als een cadeautje vind ik super origineel. Hier draaien we altijd maar een doek rond de pot van de boom heen om alles wat te verdoezelen, dus zo’n cadeau-tafeltje ga ik onthouden 🙂

  • Cassandra

    Ik vind die bal iets minder, maar die kerstboom heb je echt prachtig versierd!

  • MC Kleuver

    Elk jaar is het weer een feest om de kerstboom op te mogen zetten. Nog een week en dan is ‘ie weer weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge