Kerst DIY Viking pakket

Kerst DIY Viking pakket

Een tijdje geleden ben ik benaderd of ik het leuk zou vinden om een knutsel pakket te ontvangen? Ja zeker vind ik dat leuk. Sowieso al om het feit dat Life by Jess gevonden is en om het feit dat ze hebben gezien dat ik creatief ben, anders vraag je dit niet aan een blogger. Toen ik een tijdje geleden het Viking pakket open maakte stond ik verbaasd van alles wat erin zat!

Wat een mooie spullen zaten er in. Het was ook een pakket met een hoge waarde qua inhoud en dat was te zien. Een super gave vulpen, met verschillende opzetstukken. Een stempel met was om je enveloppen dicht te maken, en een zelf te maken stempel. Ook zaten er nog wat kleine dingen in, zoals kaartjes en enveloppen, twee plastic kerstballen, glitters, houten stokjes en touw.

Kerst DIY Viking pakket

Knutselen met het Viking pakket

Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Ken je dat gevoel dat je er ontzettend veel zin in hebt, maar totaal geen inspiratie hebt. Hoi dat was ik de afgelopen weken! Met zo’n mooie Viking pakket, had ik zoveel meer kunnen maken dan dat ik heb gedaan, maar ik kwam er gewoon niet op.

Toch is er nog enigszins wat uit mijn handen gekomen. Zo ben ik aan de slag gegaan met de kaartjes, de houtjes en met een glazen pot. Hieronder het resultaat van mijn knutselavondje(s).

Kerst DIY Viking pakket

Hierboven is te zien hoe ik een hanger heb gemaakt met twee houtjes en touw. Je kan hier van alles aan hangen, ik heb er nu even een kerstbal aangehangen, maar je kan natuurlijk ook een leuke foto hiertussen hangen. De houtjes kan je ook nog versieren met Washi tape.

Kerst DIY Viking pakket

De tekst op de kaart is geschreven met de vulpen. Ik vind zelf niet dat ik een heel mooie handschrift heb voor een vulpen, maar ik heb het geprobeerd. De kerstboom heb ik zelf gemaakt met enkele washi tapes die ik had. Op de envelop zie je de stempel die met wax erop is gezet. Dit vind ik echt super gaaf! De glazen pot heb ik versierd met touw en met uitgedrukte sneeuwmannen. Best schattig en kerstig. Leuk om in de woonkamer te zetten deze tijd van het jaar.

Wil jij nog meer DIY zien met het Viking pakket? Dan kan je kijken op social media. De hashtag is #vikingxmasdiy! Ik heb zelf al even gekeken en er staan veel leuke dingen op.

Als je meer creatieve dingen van mij wilt zien kijk dan even in de categorie DIYcategorie DIY op mijn site.

Liefs Jessica, Life by Jess