Jaarhoroscoop 2020; kreeft

Kreeft, jaarhoroscoop, best gelezen

Ik vind het heel erg leuk om horoscopen te lezen voor mijzelf. Zodra ik in een tijdschrift aan het bladeren ben of iets op de social media kanalen tegen kom wat gaat over mijn horoscoop, dan ga ik het altijd lezen! Begin 2019 heb ik ook al eens gekeken wat de jaarhoroscoop voor mij in petto had en ik ga dat dit jaar ook weer doen. Ik gebruik de jaarhoroscoop 2020 van horoscooptarot.nl.

Op 5 juli ben ik geboren en dat wilt zeggen dat ik een Kreeft ben. Wat heeft het jaarhoroscoop te vertellen aan mij en ga ik me eind van het jaar ergens in kunnen vinden? Vaak zie ik veel overeenkomende uitspraken/gebeurtenissen uit een horoscoop terug komen in mijn leven. Ben benieuwd hoe het nu is.

Terugblik jaarhoroscoop 2019 

Nog even terugkijken naar de horoscoop van 2019. Waar kan ik mij in vinden en in wat niet? Voor het werk stond er dat het in een rustig vaarwater zou gaan komen en dat is helemaal waar. We hebben sinds vorig jaar een nieuwe teamleider en dat voelt echt heel erg fijn. Fijne communicatie, maar ook een hele goede werksfeer weer. Ook het team is echt een team en dat werkt heel erg fijn. Wat dat betreft echt veel stabieler dan de jaren ervoor. We hebben heel veel mooie projecten kunnen opstarten en afronden en ook dit jaar ga ik daar weer mee verder.

De financiën zouden onder druk staan de eerste maanden en daarna zou het prima gaan. Nou het is eerder iets andersom haha. Na juli 2019 ben ik minder gaan verdienen, omdat ik 4 uur ouderschapsverlof op neem per week. Dat heeft invloed op mijn salaris. Daarnaast betalen we sinds die tijd ook de kinderopvang voor Abby en dat tikt ook wel door qua kosten.

In de liefde zou ik mij moeten gaan aanpassen. Nou als er iets veranderd is in de liefde, dan is het wel de liefde voor Abby. Man wat kan je van een kindje houden. Daardoor zijn prioriteiten verschoven en zijn zoals de horoscoop zei: de regels van de liefde veranderd.

Jaarhoroscoop 2020

Liefde

“Aan het begin van het jaar kunnen er dingen gebeuren waardoor je je enorm emotioneel overweldigd voelt, maar blijf diep ademhalen en focus op het positieve, want het duurt gelukkig niet lang. Voor je het weet krijg je de boel weer onder controle, en later in het jaar zal dit zijn vruchten afwerpen in je liefdesleven. Je geeft heel veel om je gezin en familie, en verspreidt graag liefde en genegenheid aan iedereen die met je in aanraking komt. In 2020 zul je redenen vinden om gelukkiger te zijn dan ooit. Je hebt hoop voor de toekomst en kunt tegelijkertijd genieten van je leven in het nu! Het voelt in 2020 alsof het leven je een nieuwe kans heeft gegeven. Je zult veel nieuwe ideeën bedenken om leuke dingen te doen of gewoon plezier te hebben met je vrienden en familie, wat ervoor zorgt dat de sfeer ontzettend goed is.”

Die eerste zinnen daar kan ik me al wel in vinden. Op het moment ben ik redelijk emotioneel overprikkeld, maar ik weet zeker dat er een tijd komt dat dit minder wordt. Laten we het hopen althans, want zo doorgaan qua emotie is geen goed idee. Dat mijn leven mij een nieuwe kans geeft in 2020 daar kan ik me absoluut in vinden. Ik zie het ook echt als een nieuw jaar, een nieuw begin, een nieuw leven. Dit komt natuurlijk allemaal door het feit dat ik een maag verkleinende operatie heb ondergaan. Kom maar op met dat nieuwe leven. Die nieuwe ideeën bedenken zullen daar ook mee te maken hebben, ik moet mijn leven omgooien voor een betere versie van mijzelf en daar ben ik al plannen voor aan het maken. Zo wil ik mij echt meer gaan focussen op mijzelf en dat dan ook voor laten gaan op alles. Dus afspreken met vrienden/familie zal misschien op een andere of nieuwe manier moeten gaan.

Geld

“In 2020 is het belangrijk dat je wat voorzichtiger met je geld omgaat. Het is een uitstekende tijd om te investeren in de toekomst, dus kijk waar je kunt besparen en zet dat zoveel mogelijk opzij om verstandige investeringen te maken. Gelukkig staan in 2020 de sterren gunstig voor je financiën. Dus gebruik deze kans om meer lucratieve manieren te vinden om geld bij te verdienen, zoals bijvoorbeeld een blog, YouTube-kanaal, verkoop van tweedehands spullen of andere manieren om een leuk zakcentje erbij te verdienen.” 

Goed idee om weer even wat voorzichtiger om te gaan met geld. Dit roep ik al een paar maanden in huis, maar op de een of andere manier wil het nog niet echt vlotten. Het is tijd om weer even ons overzicht van uitgaven erbij te pakken en ons even strikt te houden aan ons budget voor boodschappen en voor leuke vrije tijd dingen. Daarnaast is het een top kans om bij te verdienen staat er, met bijvoorbeeld een blog… Nou laat ik nou net een blog hebben en daar soms al wat centjes meer verdienen. Hopelijk mag dit jaar (nu ik ook weer meer artikelen plaats) een financieel beter jaar worden voor mijn blog dan 2019. Daarnaast wil ik ook mijn hobby fotografie verder oppakken en proberen daar opdrachten voor te krijgen. Ik heb al een idee om in de lente een soort minishoot te houden met diverse paardenmodellen. Een dag/middag vol fotografie van paarden, baasjes blij en ik een kleine bijverdienste! 

Gezondheid

“De planeten zorgen ervoor dat je in 2020 gezegend bent met een blakende gezondheid, beste Kreeft! Je bent het hele jaar in topvorm. Maar op emotioneel vlak krijg je wat meer moeilijkheden, zeker als je je laat vellen door stress. Je succes in 2020 is grotendeels afhankelijk van je emotionele welzijn, dus laat je stress niet de spuigaten uitlopen. Als je te vaak een emotionele inzinking hebt door stress, kun je volledig uitgeput raken. Wees ook niet bang om veranderingen aan te brengen in je leven, zelfs niet als dit betekent dat je diepgewortelde gewoontes moet omgooien.” 

In het bovenste stuk kon ik mij echt helemaal vinden, vooral de laatste zin. Veranderingen aanbrengen. Ja dat is wat dit jaar moet gebeuren. Mijn leefstijl moet om en dat zijn dus ook hele diepgewortelde gewoontes die veranderd moeten gaan worden.

Ik ben heel erg benieuwd wat die jaar voor mij in petto heeft. Dit zijn ieder geval mooie dingen die mijn jaarhoroscoop 2020 zegt over komend jaar. Aan het eind van het jaar zal ik voor mijzelf nog eens terug kijken op alles wat is gebeurd en of de horoscoop hier een beetje gelijk in had. Kom maar op mooi 2020 met al je veranderingen! 

Liefs Jessica, Life by Jess