Jaarhoroscoop 2019, wat zegt het?

Kreeft, jaarhoroscoop, best gelezen

Ik vind het heel erg leuk om horoscopen te lezen voor mijzelf. Zodra ik in een tijdschrift aan het bladeren ben of iets op de social media kanalen tegen kom wat gaat over mijn horoscoop, dan ga ik het altijd lezen! Begin 2017 heb ik ook al eens gekeken wat de jaarhoroscoop voor mij in petto had en ik ga dat dit jaar ook weer doen. Ik gebruik de jaarhoroscoop van elle.com, net zoals in 2017.

Op 5 juli ben ik geboren en dat wilt zeggen dat ik een Kreeft ben. Wat heeft het jaarhoroscoop te vertellen aan mij en ga ik me eind van het jaar ergens in kunnen vinden? Vaak zie ik veel overeenkomende uitspraken/gebeurtenissen uit een horoscoop terug komen in mijn leven. Ben benieuwd hoe het nu is.

Jaarhoroscoop 2019 Kreeft

Algemeen

“Je wordt gedwongen om stil te staan bij wat je aan het doen bent. Volg je nog wel het rechte pad van je ambities? Of ben je er op een of andere manier van afgedreven? Wil je nog wat je dacht dat je wilde, en zo ja, is het nog haalbaar? En toch, terwijl alles je lijkt tegen te werken en elke weg die je wilt inslaan geblokkeerd wordt, opent er een klein deurtje, naar een heel andere weg. En dat is het enige wat je nodig hebt. Het biedt een uitweg, een manier om alles achter je te laten en vrij te zijn. Om opnieuw te beginnen, zo je wilt.”

Dit vind ik toch al best heftig klinken. Volgens mij komen er een paar zware keuzes op mijn pad, die minder zwaar zijn door het deurtje wat open lijkt te gaan. Ik heb natuurlijk in mijn verlof wel veel tijd om na te denken over waar ik sta en wat ik wil, misschien dat hier iets uit voortkomt?

Liefde

“Oppervlakkige veranderingen en beloftes voor verbetering zijn niet voldoende; je zult diep moeten graven om erachter te komen waaraan een relatie voor jou moet voldoen, en wat je wilt ontvangen in ruil voor jouw liefde en loyaliteit. De regels die je de afgelopen tien jaar, of twintig zelfs, hebt gevolgd, zijn wellicht niet meer van toepassing. Je moet ze herschrijven, en dat is niet makkelijk. Halverwege het jaar, rond je verjaardag, krijg je een uitzonderlijk helder inzicht waarin je een heel andere versie van jezelf ziet, een versie die waarschijnlijk wezenlijker is dan je ooit hebt willen toegeven. Blijf bij deze versie en zie wat ze je brengt.”

De liefdes regels die ik had voor mijzelf de afgelopen jaren, zullen misschien dit jaar wel aangepast moeten worden lees ik. Niet zo heel gek ook, omdat uitbreiding van het gezin best een impact is op je relatie denk ik zo. Dan zullen de prioriteiten anders worden, en dus wordt het nog veel belangrijker om inderdaad eens te denken aan het feit dat ik wil ontvangen in ruil voor mijn liefde.

Horoscoop kreeft, jaarhoroscoop

Werk

“Je carrière lijkt eindelijk stabiel te zijn, naar jaren van onduidelijkheid, en je bent vastberaden om de verloren tijd in te halen. In februari is er een beslissend moment waarop je besluit om iets te laten gaan in plaats van ervoor te vechten. Het is geen nederlaag, gewoon een beslissing. En je voelt je direct opgelucht.”

De afgelopen jaren zijn op het werk wel heel wisselvallig geweest, veel wisselingen in managers, een reorganisatie van diverse afdelingen, een nieuwe functie. Het lijkt nu allemaal in een rustige vaarwater terecht te komen en dat er dan in februari nog een beslissend moment komt? Hmm ik kan me zo gauw niet indenken waar dit dan over zal gaan. We gaan het zien. Februari is al best heel erg snel. Het is wel de laatste maand voor mijn verlof, misschien dat dat er iets mee te maken heeft?

Financiën

“Financiën staan onder druk aan het begin van 2019, maar het gaat beter naarmate de maanden verstrijken – en je je ontdoet van dingen die je niet nodig hebt.”

Grappig dat er nu juist zo over de financiën wordt gesproken. Wij zijn eind december overgestapt naar een gezamenlijke rekening. Eindelijk haha, dit leek ons veel makkelijker voor straks met de kleine, de betaling van de kinderopvang etc. Ook kwam uit ons overzicht van onze lasten/inkomsten naar voren dat wij veel meer kunnen sparen dan wij nu doen. Dit lukt alleen niet omdat de inkomsten beide op een andere rekening binnen komen. De een heeft dan alle lasten al gehad, terwijl de andere nog over heeft. Hier komt dus ook verandering in.

En ja natuurlijk die eerste maanden van 2019, er moeten nog wat spulletjes gekocht worden voor de kleine. Alhoewel ik probeer echt alleen maar het hoog nodige te kopen, kost het wel een hoop geld. Ben benieuwd hoe dat straks gaat zoals de jaarhoroscoop zegt, als de maanden verstrijken in 2019.

Sowieso wordt dit jaar voor mij en ons een heel spannend jaar met veel nieuwe ervaringen. Onze weg naar de kleine uk heeft ons echt al heel veel sterker gemaakt in een relatie, maar hoe zal dit gaan verlopen als de kleine er is? Een jaarhoroscoop voor de kreeft met veel keuzes die gemaakt gaan worden, maar die wel allemaal lijden dat een heel mooi einde van 2019 zo te lezen! Ik ben super benieuwd of ik aan het einde van dit jaar kan zeggen dat de jaarhoroscoop echt zo klopte voor mij.

Liefs Jessica, Life by Jess

One comment

  • Sarah

    Ik vind het ook altijd interessant om dat te bekijken. Wel een leuk idee om alles puntje voor puntje op te schrijven op deze manier, om vervolgens op het einde van het jaar te kunnen herbekijken. Dat ga ik ook eens doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge