Jaaaa, hebben wij een miljoen gewonnen?

miljoen, best gelezen, sparen

Er was een klein beetje hoop, een heel ieniemienie beetje. Ik geef toe, geld maakt niet gelukkig, maar maakt sommige dingen in het leven toch wel een heel stuk makkelijker. Maar helaas onze bankrekening wordt niet gevuld met een miljoen door een postcodeloterij, of een staatsloterij.

Ondanks dat we niks gewonnen hebben (behalve €40,- met enkele krasloten en 2 staatsloten) mag je toch altijd wel blijven dromen! Fantaseer je even mee? Wat had ik/wij gedaan met bijvoorbeeld een miljoen?

Wat als wij een miljoen zouden winnen

Het huis

Als wij een miljoen zouden winnen, gaan we eerst een heel deel van de hypotheek aflossen, zodat wij een lagere maandlasten hebben. Daarnaast zouden wij nog enkele dingen laten verbouwen aan het huis, zo hebben wij nu bij de badkamer en een slaapkamer nog een schuine wand, dit willen wij dan laten optrekken, en dan laten we meteen de badkamer doen.

Tevens wil ik nog dat de wc gedaan wordt, ik heb al wat inspiratie op gedaan. Om het echt helemaal af te maken, wil ik wel eens een interieurstilist uitnodigen om ons huis meer sfeer te geven. En dan vooral de woonkamer en onze slaapkamer.

Miljoen

Wat niet heel erg nodig is, maar wat ik wel heel graag wil, is dat onze keuken veranderd. 4 jaar zit onze keuken er nu in, met een combi magnetron/oven. Over de hele keuken ben ik tevreden, behalve over die combi magnetron/oven. Als ik nu kan kiezen zou ik gaan voor zo een groot gasfornuis met 6 pitten en een super grote oven eronder!

Materialistisch

Ook zullen wij direct op zoek gaan naar een leuke auto. Als we dan toch veel geld op de rekening hebben staan zal dit waarschijnlijk een Audi worden voor mij en een Mercedes voor Vincent.

Sinds ik bij Vincent woon hebben we de bank in huis die hij al had gekocht toen. Zelf vind ik hem niet heel mooi, dus ook hier zou een nieuwe voor in de plaats komen, maar ach als er toch zo een interieurstylist langskomt, zal die ook de bank wel vervangen!

Vincent zou heel erg blij worden van een nieuwe tv, een nog grotere (ja we hebben al echt een ding van een tv), maar nee hij moet nog groter. En natuurlijk is een nieuwe tv vele male zuiniger dan de tv die wij nu hebben. Dus dat speelt voor Vin ook een grote rol, waarom hij een nieuwe tv wilt.

Vrienden en familie

Als wij veel geld winnen, zal ik mijn oma een deel van het geld schenken. Zo hoeft zij ook niet heel erg op de centen te letten en kan ze hopelijk alleen weer wat leuke dingen gaan ondernemen nu mijn opa er niet meer is.

Verder wil ik mijn ouders op een speciale manier bedanken dat ze altijd voor ons klaar staan. Misschien neem ik ze dan mee op een droomreis, of kan ik iets anders moois voor hun doen.

Ook aan mijn zusje wil ik dan wat geld schenken of eventueel investeren in een eigen huisje. Zodat zij een mooi plekje voor haarzelf heeft met de spulletjes die zij wilt.

Ook voor Vincent zijn ouders zullen we dan een mooi cadeau bedenken of ze een keer ergens mee naar toe nemen.

Vakantie

Last but not least. Wil ik samen met Vincent en mijn ouders en zusje een reis plannen door Amerika. Een mooie rondreis dat we heel veel van Amerika zien. Waar Vincent en ik misschien vooruit gaan om al een deel te zien van Amerika op de motor, rijden over de heuse Route 66.

Miljoen

Of een rondreis door Australië, en misschien als we heel gek doen, wel allebei! Maar dan zijn we ook echt wel enkele maanden weg haha en ik weet niet of ik me thuis zolang kan missen.

 

 

 

Oké stop maar met fantaseren Jess, want je hebt geen miljoen gewonnen. Maar het is soms gewoon zo leuk om even te dromen over wat je allemaal zou willen. Wat zouden jullie doen met veel geld?

Liefs Jessica, Life by Jess

12 comments

 • Jenn

  Sowieso een ballonvaart maken, dat roep ik al van kinds af aan, als ik veel geld win ga ik als eerste een ballonvaart maken. Een nieuwe badkamer zou er ook komen, en een uitgebreide vakantie.

  • Jessica (author)

   Wauw een ballonvaart dat is wel cool. Heb alleen zo hoogtevrees, dus dat gaat hem niet worden voor mij denk!

  • Jessica (author)

   Dat is ook een mooi doel om het aan uit te geven! Het scheelt echt ontzettend veel maandelijks, bij ons liggen er 6 op het dak.

  • Jessica (author)

   Thanks! Wat een goed idee, overwinteren haha, al denk ik dat ik toch dan liever een paar keer heen en weer vlieg naar een vakantie. Ik vind toch zijn toch wel heel erg fijn haha. Waar zou je een huis willen hebben?

 • Zoë-Amber Wolters

  Ik was echt heel nieuwsgierig toen ik dit spotte onder een artikel op een andere blog XD
  (ben ik dan een gelukstoerist ipv ramptoerist?)

  Wel mooi dat je familie en vrienden niet in de kou laat staan als je wint!

  • Jessica (author)

   Hahaha, je bent een nieuwsgierige toerist in ieder geval! Ik zou ook kijken als ik zo een titel zag hahaha…

  • Jessica (author)

   Dank je! Het is soms zo fijn om even te fantaseren over wat ik zou doen met het geld.

 • Doreen

  hahaha. dromen mag altijd. ik stop met werk op kantoor en dan al mijn tijd besteden voor mijn schoonheidssalon.

  • Jessica (author)

   Ja ik stop ook met werken haha, heel veel bloggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge