Instaswap, tijd voor cadeautjes

Hoe gaaf is het om van iemand die je helemaal niet kent een pakketje te krijgen met leuke cadeautjes of leuke zelfgemaakte dingen? Het was voor mij een groot geheim wie mij had en wat ik zou krijgen met de post, maar vandaag mocht ik mijn Instagram Instaswap ontvangen!

Instaswap, wat ben je leuk!

Vorig jaar deed ik ook mee met de herfst editie van de Instaswap. Wat was het leuk om voor een ander cadeautjes te kopen en te maken en daarna in te pakken. Wat een feestje wat het pakket dat ik mocht versturen en wat een leuke spullen heb ik toen terug gekregen.

Dit jaar zag ik de oproep voor de Lente swap, en ik bedacht mij geen moment! Ik ga meedoen aan deze nieuwe editie van de Instaswap! Hoe gaaf is het om van iemand een cadeau te krijgen, die alleen maar jouw foto’s op Instagram kan zien en vanuit daar probeert in te schatten wat jij leuk vind.

En zeg nou zelf, echte post of een echt pakketje ontvangen is gewoon super leuk. 1 mei was de verzenddatum van de Instaswap. Iedereen die meedeed moest toen zijn/haar pakketje opsturen, dus de kans was groot dat hij gisteren binnenkwam.

En ja hoor, de hele dag thuis geweest en dan ben ik net niet thuis op het moment dat de pakketbezorger met mijn Instaswap kwam. Snotverdorrie! Gelukkig waren de buren thuis en hebben die het kunnen aannemen voor mij. En waren ze ook thuis op het moment dat ik thuis kwam en dus kon ik gisteren meteen mijn pakketje in ontvangst nemen!

Gekregen Instaswap

En daar is het moment dat ik het pakket kon uitpakken! Het was best een groot pakket, waar ook breekbaar op vermeld stond, jeetje wat spannend. Daar werd ik toch spontaan nog nieuwsgieriger van dan dat ik al was.

Ben je er klaar voor? Want ik heb zo iets cools gekregen!

Instaswap

Kijk dan hoe gaaf! Ik heb een ingelijste kaart gehad van Hoofddorp, mijn woonplaats. Ik vind hem echt zo ontzettend gaaf. Deze gaat een heel mooi plekje in huis krijgen, alleen nog even bedenken waar hij het mooiste uitkomt!

Super bedankt Kunst in Kaart voor deze prachtige lijst met de kaart van mijn woonplaats! Hier ben ik echt heel erg blij mee.

Wat was deze Lente editie van de Instaswap leuk! Tot de herfst, dan doe ik zeker weer mee! Kennen jullie dit concept? Heb jij wel eens meegedaan met de Instaswap of met iets anders wat hierop lijkt? 

Liefs Jessica, Life by Jess