Instagram tag – Editie 2017

Vorige jaar heb ik de Instagram tag al een keer ingevuld op Life by Jess. Ik vond hem zo leuk dat ik hem ook wil gebruiken voor dit jaar. Dus zie hier de Instragram tag die gaat over het jaar 2017. Door middel van vragen zie je de leukste foto’s die ik dit jaar geplaatst heb op Instagram. Wil je die van vorig jaar nog eens bekijken? Dat kan hier!

Ik heb deze tag gisterenavond ( dus tweede kerstdag ) ingevuld, dus misschien is er nog een andere allerlaatste foto die ik ga plaatsen op Instagram, maar die moeten jullie dan maar even komen bekijken op Insta zelf, je kan me vinden onder Lifebyjessblog.

Instagram tag – Editie 2017

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Dat is deze foto, de foto van eerste kerstdag. Jess bij de boom. Ik wilde graag dit jaar weer netjes gaan, waar ik vorig jaar amper aandacht besteed heb aan mijn uiterlijk tijdens de kerstdagen wilde ik nu weer op en top verzorgd verschijnen. En volgens mij is dat wel gelukt!

Wat is de allereerste foto die je in 2017 plaatste op Instagram?

Dit was geen foto maar een filmpje van het vuurwerk dat ik vorig jaar heb afgestoken, alles met opa in mijn gedachte, die we net 6 uur daarvoor verloren zijn!

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

Deze foto is gemaakt in de zomer op de bruiloft van vrienden van ons. Speciaal een jurkje gekocht voor deze gelegenheid! Voelde mijzelf daar heel erg goed in.

Klaar voor de bruiloft van vrienden van ons. ❤️ #lifebyjess #bruiloft #lifestyle #jurkje

Een bericht gedeeld door Jessica (@lifebyjessblog) op

Van welke Instagram foto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?

Moeilijk kiezen, want van heel veel momenten krijg ik heimwee, maar als je mij vraagt op welke dag(en) ik uber gelukkig was, is dit toch wel het Mysteryland weekend geweest! Zo lang uitgekeken naar dit weekend gezien ik vorig jaar niet kon door de hernia. Twee fantastische dagen heb ik gehad!

❤️ I Love You ❤️

Een bericht gedeeld door Jessica (@lifebyjessblog) op

Als ik dan ook nog een foto toe mag voegen, is dat een foto van de vakantie. En ja welke moet je dan kiezen? De vakantie naar Gran Canaria in Juni dit jaar of naar Tenerife in November dit jaar? Tenerife zit nog vers in mijn gedachte, met toch wel iets meer bewolking dan op Gran Canaria in Juni, dus dan kies ik toch voor Gran Canaria!

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

Dat is dan toch echt deze overheerlijke Kinderbueno Cheesecake! Het recept van de Cheesecake heb ik niet gedeeld op Life by Jess, maar wel een recept van Kinderbueno Mousse, ook zo lekker! 

Welke foto kreeg in 2017 de meeste likes?

Ik ga hier in één foto, 9 foto’s delen. De beste negen foto’s van Instagram. Deze foto’s hebben in 2017 de meeste likes gekregen. Ken jij ze allemaal?

Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van je huisdier?

Oké, hier ga ik een klein beetje vals spelen, maar ik zie dat ik helemaal niet zoveel foto’s van onze twee poezenbeesten op Instagram heb gezet. Dan eentje die hoort bij onze poezenbeesten. Namelijk de mama van Harvey, onze knappe man welke we in januari alweer twee jaar moeten missen.

Wat is de foto van met meeste reacties?

Dat is deze quote die ik twee weken geleden pas online heb gezet. Wij zitten ondertussen twee jaar in het traject om onze kinderwens hopelijk in vervulling te mogen laten gaan, met tot op heden nog geen positief nieuws. Dat weekend zat ik er even helemaal doorheen, er kwam weer een zwangerschapsaankondiging bij mij aan, en deze kwam regelrecht binnen. Ontzettend blij voor die dame, absoluut, alleen stak die die dag ontzettend hard. Wat wil ik graag dat onze wens in vervulling mag gaan, maar wat baal ik dat ik daar gewoon niks over te zeggen heb en maar verder moet afwachten!

Hoe vind jij deze Instagram tag – Editie 2017? Ken jij alle foto’s die voorbij zijn gekomen? Wil je mij nou ook volgen op Instagram, dat kan natuurlijk! Klik hier en je komt direct op de Instagram van Life by Jess!

Liefs Jessica, Life by Jess

 

33 comments

 • Cassandra

  Wat een geinige tag! Ik vond het erg leuk dat ik je dit jaar heb ontmoet!

  • Jessica (author)

   Ja dat vond ik ook super leuk! Volgend jaar misschien weer op het event?

 • Jamey

  Wat een leuke tag! Die ga ik misschien even van je overnemen Haha.

  • Jessica (author)

   Dat mag zeker! Leuk juist, link je mij wel even?

 • Nicole

  Oh wat leuk om zo terug te blikken! En je zag er top uit met kerst wauw leuk jurkje!

 • debby

  Wat een leuke #tag! Stiekem 🙂 denk ik er over na om hem ook over te nemen.
  Good job!
  Je hebt duidelijk een leuk 2017 gehad.

  • Jessica (author)

   Je mag hem zeker overnemen! Link je mij wel even dan?

 • Joanne

  Het is altijd leuk om weer even terug te kijken op het jaar 🙂

  • Jessica (author)

   Ja ik vind het heerlijk om terug te kijken op het jaar.

 • Sherry

  Wat een leuke tag. Mooi ingevuld en mooie foto’s.

 • MC Kleuver

  Super leuk om even terug te kijken met foto’s van het jaar 2017. Je staat er super op.

 • Malou

  Leuke tag, en leuk om te zien welke foto’s de meeste likes kregen. Ik ga deze tag even onthouden!

  • Jessica (author)

   Ja ik vind deze tag echt leuk om in te vullen.

 • Marieke

  Wat een superleuke tag is dit zeg! En die taart… Oooooh zo lekker!!

  • Jessica (author)

   Dank je wel! De jurk heb ik gekocht op vakantie in Tenerife!

 • Christa

  Wat een leuke tag is dit! Die kende ik helemaal niet! Echt leuk om eens even terug te kijken wat je dan allemaal geplaatst hebt.
  Oh en trouwens : die kinder bueno cheesecake ziet er goddelijk uit!!

 • Nicole Orriëns

  Die jurk die je aan hebt bij de kerstboom vind ik grappig. Het patroon maakt hem bijzonder!

 • XeniA

  Wat een super leuke tag en wat een leuke fotos.. Leuk ook om je op deze manier iets beter te leren kennen.. De cheese cake ziet er echt heel lekker uit, ga ik misschien ook wel eens maken:) Als je een recept hebt?

  Ik heb afgelopen jaar pas voor het eerst kennisgemaakt met INstagram, maar erg leuk! Ook de tot 9 leuk om te zien.

  Op een mooi gezond, gelukkig en liefdevol jaar! liefs

 • Fleur

  Wat leuk om zo al je foto’s op Instagram nog een keertje voor bij te zien komen. Op naar een mooi 2018!

 • Nicole Orriëns

  De foto van het zwembad vind ik erg aanlokkelijk nu het buiten hier zo koud is.

 • Eke

  Mooie tag! Ik hoop dat jullie wens voor een kindje in vervulling mag gaan, ik weet precies hoe machteloos je je kan voelen en ik hoop je hetzelfde wonder toe als bij ons!

 • Maaike

  Wat een mooi jaar voor je Jessica!
  Hopelijk mag in 2018 je kinderwens in vervulling gaan
  Alle liefs maaike

 • Ingrid

  Wat een leuke tag. Leuk om mee te lezen!

 • MamaPlaneet

  Wat een toffe tag. Kende ik niet. Prachtige foto’s zie ik regelmatig voorbij komen. Ik volg je wel maar zie helaas niet alles (iets met algoritme).

 • Sophia

  Wat een leuke tag! Super tof om zo terug te blikken op een jaar Instagram !

 • Chantal

  Wat een leuke terugblik zo! Mooie foto’s ook. Je hebt me op ideeen gebracht. Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge