Instagram tag – Editie 2016

Instagram Tag - editie 2016

Vorige jaar zag ik de Instagram tag bij Shirley van Styleguide voorbij komen. Deze vond ik zo leuk dat ik hem meteen heb opgeslagen om hem dit jaar in te kunnen vullen! Het was een tag speciaal voor 2015 gemaakt, maar hij kan ook prima voor het afgelopen jaar 2016.

Het afgelopen jaar heb ik Instagram meer gebruikt dan het jaar ervoor en hopelijk kan ik alle leuke momenten weer even terug halen in mijn gedachten. Kijken jullie mee naar mijn Instagram tag? En volg je me al op Instagram?

Instagram tag – Editie 2016

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

De laatste foto die ik deelde op Instagram is deze foto. Een foto van een enorme schnitzel. Vrijdag 30 december zijn we uiteten geweest bij, zoals wij hem noemen, de schnitzelboer! Deze zit in Zandvoort en die maakt echt heerlijke schnitzels, en super groot !

instagram tag

Wat is de allereerste foto die je (in 2016) plaatste op Instagram? #TBT

De allereerste foto die ik op Instagram geplaatst heb in 2016, zal ongetwijfeld iets te maken hebben met dat ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wilde wensen… Dit zeg ik zonder te kijken hé op mijn account!

Even zoeken, even terug scrollen……..

instagram tag

Dit is hem! Wat ik dacht, een foto om jullie de beste wensen te wensen!

Wat is je allerleukste foto van 2016 waar je zelf op staat?

Ik heb niet heel veel foto’s gemaakt dit jaar waar ik op sta, en er zijn ook weinig foto’s van mij gemaakt haha, 2016 was niet mijn beste jaar voor foto’s! Maar ik heb er toch enkele gevonden.

instagram tag

Deze foto samen met manlief, in November gemaakt toen we met vrienden aan het wandelen waren in het bos. Toch best lief zo hé!

instagram tag

Ja een selfie! Gemaakt volgens mij op een van de eerste dagen dat ik weer gewerkt had, half november dus, in een heerlijk zonnetje! Wat was het nog prachtig weer toen!

instagram tag

Weer samen met manlief, maar nu met een gekke bek hahaha, op de bruiloft van vrienden van ons, kan ik zo gek kijken terwijl ik niks gedronken heb?  Ja dus hahaha

instagram tag

En deze foto is van bijna een jaar geleden, aan het knuffelen op de bank met ons kleine vriendje, die helaas 4 weken later al niet meer bij ons was. Wat mis ik hem en wat had ik nog heel graag heel veel met hem willen knuffelen. Hopelijk mag ik ooit nog zo een lief mooi blauw britje in huis krijgen.

Van welke Instagram foto uit 2016 krijg jij ter plekke heimwee?

Als ik alleen al denk al het moment uit 2016 waar ik heimwee naar kan krijgen dan weet ik wel wat ik moet zeggen! Alles warmer dan het op dit moment is in Nederland is beter. Dus ja ik dacht aan de vakantie op Gran Canaria.

instagram tag

Maar toen ik aan het scrollen was, kwam ik ook het schattige huisje tegen wat wij op de camping hadden in Maart. Wij waren dat weekend weg met Vincent zijn vader en zijn vrouw. Dat was ook wel echt een heel leuk huisje en een leuk weekend!

instagram tag

Wat is het Allerlekkerste gerecht dat je in 2016 op Instagram deelde?

Ja wat zou ik zijn zonder eten op mijn account? Dat gaat gewoon niet haha, dus ja ik vond heel wat foto’s met eten erop, maar deze daar ga ik echt van kwijlen… Allereerste de appeltaart, zelf gemaakt, en hij was heerlijk, ik proef het gewoon nog als ik eraan denk.

instagram tag

Oké, is het heel erg vals spelen als ik iets deel wat ik niet zelf heb gemaakt? Dit was het heerlijke broodje wat ik heb gegeten toen ik ging lunchen met mijn beste vriendinnen. Altijd als we in Haarlem zijn gaan we daar lunchen, want wauw wat is het lekker! Een heerlijk broodje carpaccio… Want wat ben ik zonder carpaccio? NIKS!

instagram tag

Welke foto kreeg in 2016 de meeste likes?

Fijn dat Instagram statistieken kan laten zien, anders was het een hele klus geweest om na te gaan welke foto de meeste likes heeft gehad! Maar er is een absolute nummer 1! Namelijk mijn eerste project die ik heb gemaakt met de naailessen.

instagram tag

Maar op een goede tweede plaats, mijn prijs die ik had gewonnen door mee te doen aan een winactie, en hoe goed is de prijs! 20 pakken Pickwick thee, geweldig! En ik geniet er nog elke dag van, al gaat het dan best hard hoor!

instagram tag

Wat is de allerleukste foto die je in 2016 maakte van een (huis)dier?

Vele foto’s heb ik gemaakt van onze dieren, maar ook van andere dieren. En ja wat zijn dan de leukste dieren, ik heb er 3 voor jullie uitgekozen. Allereerst de foto van Cedric/Witte. Hoe relaxed is hij aan het eten. Billen nog in het mandje en dan even eten…

instagram tag

En ja in 2016 hebben we maar even van onze kleine Harvey mogen genieten, maar hij mag zeker niet ontbreken op mijn account. Deze foto heb ik van hem gemaakt begin van het jaar! Wat een timing, net dat bekkie open van hem. Wat een knapperd vinden jullie niet?

instagram tag

En ja, nog een foto van Witte, maar gewoon omdat hij best fotogeniek is hahaha… Alleen dit keer was hij rijp voor de filters van snapchat. Hahaha die dikke kop van hem, zo hebben we nog een paar foto’s van hem met filters. Te grappig!

instagram tag

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

Ik werk op mijn telefoon maar met twee bewerkingsapps, dat zijn Pic collage om zoals de titel al zegt, collages te maken en ik gebruik Phonto, een app waarbij ik tekst in een afbeelding kan zetten. Hebben jullie nog andere tips, want ik weet niet of ik er super tevreden over ben, er bestaat vast een veel beter programma!

Op Instagram gebruik ik eigenlijk altijd een en dezelfde filter namelijk de Gingham Filter, de derde tussen de filters! Ik vind het een mooie kleur geven aan mijn foto’s maar het kan maar zo zijn dat ik een keer een andere gebruik of gewoon de normale foto’s gebruik zonder filter.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

Top 3, laat me even nadenken, ik denk dat mijn meest gebruikte hashtag is #lifebyjess, daarna #lifestyleblogger en poeh wat zal de derde zijn…. #blogger denk ik….. ik weet het eigenlijk niet zo goed.

Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Ik heb niet een speciaal account van iemand die ik echt heel leuk vind. Ik volg personen die ik leuk vind om te volgen, maar ik volg eigenlijk geen één account omdat ze er van die mooie interieur foto’s op plaats of een ander bepaald thema heeft. Een persoonlijk account vind ik zelf het mooiste en leukste om te volgen.

Hebben jullie tips wie ik moet volgen? En wat is jou Instagram account? Doe je er veel mee? Laat een reactie achter, en ik kom even kijken bij jou op Instagram!

Liefs Jessica, Life by Jess