Inspiratie voor paasrecepten

inspiratie voor paasrecepten

Nog 2 weken en dan is het Pasen. Zelf doen wij vaak niet iets speciaals aan Pasen, maar we maken altijd wel van de gelegenheid gebruik om iets gezelligs te doen met het gezin. Dit jaar gaan we bowlen en gourmetten, alles in een restaurant dus niemand heeft de stank in huis van het gourmetten. Goed geregeld dacht ik zo?! Voor degene die er thuis wat gezelligs van gaan maken heb ik hier wat inspiratie voor lekkere paasrecepten.

Inspiratie voor paasrecepten

Wat ga jij doen met Pasen? Doe je er überhaupt iets mee of ben je misschien wel aan het werk? Via de facebookgroep Bloggers gezocht heb ik een oproep gedaan om alle paasrecepten aan mij te laten zien. Uit al die paasrecepten heb ik zelf een selectie van 8 recepten gemaakt die ik aan jullie ga laten zien.

Paashaas Cupcakes

Hoe super schattig zijn deze paashaas Cupcakes, leuk als toetje, maar ook leuk om gewoon zo op tafel te zetten zodat je er eentje kan pakken als je hier zin in hebt. Dit recept is van Tipsvoorjou en het ziet er vrij makkelijk uit om te maken.

Gevulde varkenshaas met Brie

Zodra ik dit zag staan dacht ik ja, dit komt in mijn overzicht van paasrecepten! Ik hou echt heel erg van varkenshaas en als die dan nog gevuld is met een kaassoort is het helemaal te lekker. Het water loopt in mijn mond van dit recept van dekokendezussen.nl. Mag ik al aanvallen?

 

Worteltaart

Als je aan pasen denkt, waar denk jij dan aan? Ik denk aan konijnen, en als je aan konijnen denkt, waar denk je dan aan? Wortelen!  Juist, daarom kan een worteltaart niet ontbreken in deze lijst van paasrecepten! Hoe vind je deze worteltaart van Wolferien eruit zien? Ik ben persoonlijk wel van de worteltaart, en vind hem er zelf dan ook heerlijk uitzien. Wat vinden jullie van worteltaart?

Worteltaart Wolferien, paasrecepten

Snelle advocaatmousse

Wil jij een heerlijk dessert op tafel zetten, maar heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Dan is dit echt het ideale dessert voor jou. Snelle advocaatmousse van Carolabaktzoethoudertjes.nl. Wat Carola ook zegt in het recept is dat je zelf kan bepalen hoeveel Advocaat je toevoegt. Dit bepaalde natuurlijk ook hoe de aanwezig de smaak van de Advocaat is.

Hartige roomhoorns met eiersalade

Dit recept vind ik er zo leuk uitzien. Hoe gaaf die zijn hoorns, en weet je? Ze zijn nog eens super makkelijk te maken ook. Ongewoonlekker.com legt het je op een hele goede manier uit hoe je dit kan maken. Ik ben benieuwd bij wie deze roomhoorns op tafel staan met de paasdagen?

Bokkenpootjestaart

Het laatste recept wat ik ga delen in deze inspiratie blog voor paasrecepten is er één die echt niet kan ontbreken en ik ga deze zeker zeer binnenkort op tafel presenteren!

De bokkenpootjestaart van pscheryl.nl. Wat doe je mij aan? Een bokkenpootjestaart, heerlijk! Ik ben echt een groot fan van bokkenpootjes en zo een verpakking is zijn leven ook niet veilig bij mij en dan nu een taart… Ik zeg bij deze alvast Pap en Yv hij komt er zeer binnenkort aan!

Bokkenpootjestaart pscheryl, paasrecepten

Met dank aan alle andere bloggers, is dit het einde van dit heerlijke artikel. Letterlijk en figuurlijk. Bedankt allen dat jullie deze inspiratie voor paasrecepten met mij hebben gedeeld en dat ik deze mag delen op Life by Jess! Als iemand een paasrecept gaat maken, laat je dit dan weten door de bedenker van het recept en mij te taggen op Instagram?!

Liefs Jessica, Life by Jess

6 comments

 • PS Cheryl

  Wat een leuke en lekkere verzameling Jessica! Dank voor het delen!

 • Sarah

  Hmm. Die paashaas cupcakes en die worteltaart zien er heerlijk uit. Leuk artikel, ideale inspiratie!

 • Susan

  Wat een leuke tips allemaal! Die bokkepootjestaart ga ik sowieso proberen, lijkt me zalig! Vreet zo een heel pakje met van die dingen leeg, haha… #vettepenszietgeenmens

 • Carola

  Wat een heerlijke rij met recepten! Bedankt dat ik tussen deze rij vol inspiratie mag staan! Groetjes Carola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge