Inspiratie – Outfits van een zakenvrouw

Binnen anderhalve week had ik de 4 seizoenen gekeken die op Netflix staan van Suits. Wat een gave serie is dit. Ik weet dat het een serie is, maar ik vind het zo gaaf om te zien hoe toegewijd de personages zijn aan hun vak. Ook de kleding die de dames dragen vind ik ontzettend mooi. Het zijn echte statige en zakelijke outfits.

Outfits van een zakenvrouw

Outfits die ik zelf waarschijnlijk nooit ga dragen. Misschien als ik ooit nog eens een baan vind waar het voor “moet”, maar anders denk ik niet dat je me heel snel in dit soort outfits gaat zien.

Outfits Suits zakenvrouw Outfits Suits zakenvrouw Outfits Suits zakenvrouw

Ja ik geef toe er zit veel zwart in, maar zwart is toch echt een kleur, als je het een kleur wilt noemen, die elke vrouw goed staat. Dit dat zakelijke tintje geeft. Ik hou ervan.

Ik heb ook wel eens gezegd dat ik niet zo van het rokken en jurken dragen ben, haha te grappig dat dit alleen maar outfits zijn met een rok of een jurk. Dit maakt een outfit af, het is netjes maar vrouwelijk. En dat laatste zorgt voor mij dat ik het echt hele mooie outfits vind.

Outfits Suits zakenvrouw Outfits Suits zakenvrouw Outfits Suits zakenvrouw Outfits Suits zakenvrouw

Ik ben geen prototype vrouw, ik hou er ook van om in mijn jogging broek rond te lopen en ik draag weinig tot geen jurken of rokken. Ik heb vaker geen make-up op dan wel, mijn haar zit vaker in een staart dan dat ik het los draag, maar ik kan bijna een soort jaloers gevoel krijgen als ik kijk naar Suits en naar de vrouwen die daar in mee spelen. Ze zien er altijd fantastisch uit!

Outfits Suits zakenvrouw Outfits Suits zakenvrouw Outfits Suits zakenvrouw

Wat vinden jullie van deze outfits? Zijn jullie de vrouw die hier graag in rond loopt of dit graag zou willen? Wie kan mijn jaloerse gevoel begrijpen?  Ik ben benieuwd wat jullie mooi vinden qua outfits!

Liefs Jessica

Volgen jullie mij al op de Social Media kanalen van Life by Jess?
FacebookInstagramTwitter en Bloglovin
Ook ben ik te volgen via Snapchat: Jesje91