Inspiratie – Outfit voor een Festival

Het festival seizoen is weer begonnen. Ook wij hebben enkele festivals in de planning staan. Zo gaan wij naar Decibel en naar Mysteryland. Vincent gaat nog een zaterdag naar Wooferland. Ik wil eigenlijk ook nog heel graag naar Dance Valley want dat was vorige jaar zo leuk, maar dat zou betekenen dat we 3 weekenden een festival hebben staan. Ik denk dat je me dan op kan vegen eind augustus!

Om een beetje inspiratie op te doen, ben ik het internet op gedoken om eens te kijken naar leuke outfits voor het komende festival seizoen. Enkele outfits kan ik zelf dragen naar festivals, maar andere outfits zijn echt niet voor mij geschikt, maar deze vind ik wel heel leuk als andere het dragen op een festival.

Festival Mysteryland
Mysteryland 2015

“Laat ik voorop stellen dat ik mij niet helemaal hip kleed naar een festival, het moet gemakkelijk zitten voor een hele dag!” Allereerst vind ik het altijd heel lastig voor mijzelf of ik een korte broek aan kan of een lange broek, hoe het weer blijft hangt hier wel heel erg vanaf. Tot nu toe heb ik eigenlijk altijd gekozen voor een lange broek. Ik vind het zelf ook heel fijn om een topje te dragen waarbij de stof onder de oksel wat lager zit, waardoor je niet van die kleffe shirtjes krijgt als je zweet!

Inspiratie outfit voor een festival

Alle outfits zijn gezien op Stylefruits.nl en zijn onder de €50,-. Want ja een festival ticket + een dag op het festival terrein zijn tenslotte al duur genoeg.

outfit festival

Een echt festival outfit als je het mij vraagt voor de slanke dames onder ons, die een naveltopje kunnen hebben! Beetje een Ibiza-Look, heel stijlvol.

outfit festival

Leuke outfit, simpel, maar dit maakt het hem er niet minder leuk op! Je kan hier mooie sandaaltjes onder aan trekken, hakken (als je daar de hele dag op kan lopen) of sneakers om de outfit sportief te maken.

outfit festival

Mooie outfit, zelf zou ik de jas weglaten en deze eventueel in de avond vervangen voor een mooi vest, misschien wel een vest met heel veel kleurtjes om de outfit wat sprekender te maken! Maak ik vind hem nu heel chique.

outfit festival

Dit is mijn outfit, netjes, maar gezellig voor een festival, sandaaltjes eronder, of hele gave sneakers en je outfit is af!

outfit festival

Met Jumpsuits en Playsuits kan je hele mooie, stijlvolle, casual outfits maken.

outfit festival

Nog een outfit met een korte broek, een leuk shirt en schoenen die je kan wisselen voor sneakers. Aan te passen naar eigen smaak door andere sieraden toe te voegen en nog een mooi vest voor ’s avonds.

outfit festival

Afsluitend met een outfit waar je mij ook wel in kan vinden op een festival. Sneakers waar je het de hele dag op kan uithouden, een broek en een shirt. Simpel, maar top voor een festival!

Gaan jullie vaak naar festivals? Wat draag je dan? En welke outfit vind je het leukste van degene die hierboven staan?

Liefs Jessica